SPAM4IX PART: MIZZUBIŠĪ ĒVELE VIII(2019)
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: SPAM4IX PART: MIZZUBIŠĪ ĒVELE VIII(2019)
Precīzi - ja tu būtu pasekojis arnika gaitām, tad tu saprastu ka tavs piedāvājums ir pilnīgi patiess
Jo otrais variants ir nevis "ielikt dīzeļsprāgoni, ieliet bākā un maukt", bet drīzāk vairāk kā - "ielikt dīzeļsprāgoni, pieliet bāku, baukt, mainīt izpūsto galvas blīvi, maukt, remontēt nosprāgušo sūkni, maukt, remontēt kaut ko citu, maukt atkal, un remontēt atkal kaut ko, un bāka tiešām reti jāpilda"...
Ak jā, es brīnos ka tāds tehnisks čalis kā tu pirmo variantu pasniedz šādi, jo tā ir tāda cilvēka, kas ar tehniku ir uz "jūs" attieksme, atbilstoši viņa zināšanu līmenim - tajā līmenī, kādā arnikam ir notikusi pastētes traktorizācija, 2E ar gāzi paceltos uz pārsimts eirām... 
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
paga kaa tur bija ar tavu bomzen proekc? motors no miskastes- izpusta galvas blive un maina klabosam motoram- jauns motors no miskastes un remonts 500eur- tad atkal cits motors no miskastes. never ending storrrrriiiiiii
-
Cik nobrauc arniks un cik nobraucu es...
Attiecībā par gāzi - ja tas tev liekas kaut kas īpašs ka kāds brauc ar pašliktu nereģistrētu gāzi - domā vēlreiz - vienīgais īpašais manā situācijā ir tas, ka man pat ir doma to piereģistrēt...
Pie tā ka apkārt visi pamatā braukā ar ķīseļiem, pat manā paziņu lokā ir viens čalis, kurš ar opeļastmu un pašliktu gāzi nobrauca kādus 8-9 gadus, katru gadu raujot uz apskati laukā iekārtu... 
Attiecībā par gāzi - ja tas tev liekas kaut kas īpašs ka kāds brauc ar pašliktu nereģistrētu gāzi - domā vēlreiz - vienīgais īpašais manā situācijā ir tas, ka man pat ir doma to piereģistrēt...
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Kad yebenos dīzeļus nobanos beidzot?
Man bez-salonfiltra polo jāmirst nost, jo pa priekšu velkās kvēpos ir spēks, līdz 100 nekad. Nevienu benzīnaparātu tādu neesmu saodis. Prasās tiem lohiem aizgāst priekšā, brake checkot un iebāzt kartupeli izpūtējā.
Varētu tajā renault busā ielikt kategoriju "1000€ sods par pārlieku lielu kvēpošanu" lai tās misenes nahrenizē
Man bez-salonfiltra polo jāmirst nost, jo pa priekšu velkās kvēpos ir spēks, līdz 100 nekad. Nevienu benzīnaparātu tādu neesmu saodis. Prasās tiem lohiem aizgāst priekšā, brake checkot un iebāzt kartupeli izpūtējā.
Varētu tajā renault busā ielikt kategoriju "1000€ sods par pārlieku lielu kvēpošanu" lai tās misenes nahrenizē
labaak lai nobano dpf off, egr off, un lai skatee liek 2 par dumosanu tuksgaitaa un lai atgazes meera pec razotaja max pielaujama nevis kaa tagad,,
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Veljoprojām nesaskatu nekādu ekonomisku pamatojumu swapot tur kautkādu sūdu ar gāzi. Par tām "pārsimt eirām" var ierakstīties iedot to dīzeli sataisīt kādam, kas no viņiem kautko saprot un vel vairākas reizes piegāzt bāku līdz atdurei, moška pat tuning starter kitam.msh wrote: ↑17.11.2019, 21:58Precīzi - ja tu būtu pasekojis arnika gaitām, tad tu saprastu ka tavs piedāvājums ir pilnīgi patiessJo otrais variants ir nevis "ielikt dīzeļsprāgoni, ieliet bākā un maukt", bet drīzāk vairāk kā - "ielikt dīzeļsprāgoni, pieliet bāku, baukt, mainīt izpūsto galvas blīvi, maukt, remontēt nosprāgušo sūkni, maukt, remontēt kaut ko citu, maukt atkal, un remontēt atkal kaut ko, un bāka tiešām reti jāpilda"...
Ak jā, es brīnos ka tāds tehnisks čalis kā tu pirmo variantu pasniedz šādi, jo tā ir tāda cilvēka, kas ar tehniku ir uz "jūs" attieksme, atbilstoši viņa zināšanu līmenim - tajā līmenī, kādā arnikam ir notikusi pastētes traktorizācija, 2E ar gāzi paceltos uz pārsimts eirām...
![]()
Cik bieži dīzelis izpūš galvas blīvi vai 1.9 nobeidzas sūknis? Daudz retāk kā kārtējā kompenente šrota gāzes iekārtai.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Tādu aizvēstures sūdu spej piedāvāt tikai Tu. Bravo!
Varbūt nopērc salona filtru? Esi padomājis par tādu "tūninga" lietu?GatisGirdenis wrote: ↑17.11.2019, 22:40Kad yebenos dīzeļus nobanos beidzot?
Varētu tajā renault busā ielikt kategoriju "1000€ sods par pārlieku lielu kvēpošanu" lai tās misenes nahrenizē![]()
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Ūja, ar salona filtru tak esot dauz sliktāka gaisa plūsma, sūdīgāk pūš salonā iekā putekļus un pērnā gada koku lapas.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Jo manam auto ir tāds OEM risinājums. Esi padomājis par tādu lietu? Izlej man lūdzu vienu eksemplāru
Dirsēji tik gudri, ka galu neredzu
Golfkluba speciālistiem būtu jāzin, ka MK1 Golfā tāda "tūninga" lieta arī nav no ražotnes.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Te kādu brītiņu atpakaļ gāja runa par to ka to filtra korpusu nevar priekš mk2 dabūt. Es pat nezinu vai polo vispār ir tāda opcija.
-
Protams, un pilnīgi apzināti - tādam digifantam nav nekādu ilgtermiņa adaptāciju kas pilnībā izslēdz visādus īpatnējus gāzes gļukus. Bez tam, kad tu runā par aizvēstures sūdiem - neaizmirsti ka tev pašam ir kaut kas vēl aizvēsturiskāks, ko tu piedevām esi pats uz savu iniciatīvu, un, domājams, skaidrā prātā nopircis...
-
Sāksim jau ar to ka lai to traktorsprāgni paceltu līdz puslīdz ciešama traktordzinēja līmenim, tie pāris sotaki ir vajadzīgi kā minimums. Turpināsim ar to ka es novēlētu ka arnikam arkuļeni problēmas būtu daudz retāk nekā man ar 9 gadus vecu gāzes iekārtu - vai vienam pazīstamam čalim ar vēl vecāku - arniks droši vien būtu stāvā sajūsmā par problēmām reizi dažos gados...mdz wrote: ↑18.11.2019, 00:14Veljoprojām nesaskatu nekādu ekonomisku pamatojumu swapot tur kautkādu sūdu ar gāzi. Par tām "pārsimt eirām" var ierakstīties iedot to dīzeli sataisīt kādam, kas no viņiem kautko saprot un vel vairākas reizes piegāzt bāku līdz atdurei, moška pat tuning starter kitam.![]()
Cik bieži dīzelis izpūš galvas blīvi vai 1.9 nobeidzas sūknis? Daudz retāk kā kārtējā kompenente šrota gāzes iekārtai.