6n gavno
[SPAMS] Bulciņu medības Liepājā
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Re: [SPAMS] Bulciņu medības Liepājā
msh wrote: ↑12.02.2023, 05:16Nu re, atkal neko neesi sapratis. Pie vēlēšanu urnas tu neko izmainīt nevari - visa tā cirka izrāde tiek vadīta no aizkulisēm - ja nu akurāt kāds no malas nonāk tur tajā barā, tad tikai tāpēc lai radītu iespaidu ka pastāv tāda demokrātija. Kā teica politiskās korupcijas pirmsācējs, viens amerikāņu demokrātu darbonis vairāk kā 200 gadus atpakaļ - "I don't care who does the voting as long as I get to control the lists". Pat man, neiedziļinoties niansēs, nav paslīdējis garām tas kāda rotācija tur notiek - tagad vienkārši pakāpeniski ir nonācis viss tik dziļā dibenā ka tvaika nolaišanai vajag uztaisīt kādu "balto bruņinieku" - tā nu vispirms bija Kaimiņš, tad Gobzems, nu Šlesers - bet tāpat visi ir no tā bara. Un jā - tev šķiet ka pēdējo vēlēšanu iznākums bija reāls? Nu tad huļi zagtskaņa pat neiekļuva saeimā - kaut kā nemanīju ka Latvijā būtu pietiekami daudz krievu apšauti vai izraīditi...![]()
Par īpašumu atņemšanu - paskaties kas notiek apkārt un padomā. Līdz dakšām nenonāks, vismaz ne šāda iemesla dēļ. Viss tiek apzināti un pakāpeniski nolaists līdz kliņķim lai cilvēki paši tos īpašumus pārdotu un 3,14stu prom.
Pārējo nekomentēšu, jo ir acīmredzama "anti-vax atlajst sajmu" dir5hana.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Kas tas par sūdu?fckns wrote: ↑12.02.2023, 15:32[img]https://lejup.lv/f/63e8ea4495decnxgurzw ... 08.PNG[img]
Pārējo nekomentēšu, jo ir acīmredzama "anti-vax atlajst sajmu" dir5hana.
Jā, pārējo labāk nekomentē, tas draud izraisīt smadzeņu darbību un no tā izrietošus sarežģījumus
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Msh pret vwgofklubs
Msh pret valdību
Msh pret kapitālismu
Msh pret vakcīnām
Msh pret mākslīgo intelektu
Msh pret mūsdienu autobūvi
Msh par plakanu zemi
Msh par sazvērestības teorijām
Msh par krieviju
Papildiniet kāds sarakstu
Msh pret valdību
Msh pret kapitālismu
Msh pret vakcīnām
Msh pret mākslīgo intelektu
Msh pret mūsdienu autobūvi
Msh par plakanu zemi
Msh par sazvērestības teorijām
Msh par krieviju
Papildiniet kāds sarakstu
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: T4
- Been thanked: 33 times
Msh pret pseidodžipiem
Msh pret bērnu drošību mašīnās
Msh pret diskiem lielākiem par R14
Msh pret jaunām riepām
Msh pret dižpilsētu
Msh pret apskates rūķīšiem
Msh par windows xp
Msh par nereģistrētu gāzes iekārtu
-
- VW: Vw golf mk2 gti 16v
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 30 times
-
Šitādu frāzi vispār Staļinam piedēvēt var tikai cilvēks kas nezina vēsturi
Komunisti pie varas nāca revolūcijas rezultātā un pēc tam vēlēšanās bija tikai viens saraksts kurā visdrīzāk pat nebija izvēles starp kandidātiem. Vienīgās staļina izdarītās mahinācijas attiecībā uz kaut kādu balsošanu bija mahinācijas attiecībā par balsošanu par amatiem - kur nebija nekādi saraksti, un kur mahinācijas notika pareizajiem cilvēkiem attiecīgi saskaitot balsis.
Huļiš?msh wrote: ↑13.02.2023, 12:38Šitādu frāzi vispār Staļinam piedēvēt var tikai cilvēks kas nezina vēsturiKomunisti pie varas nāca revolūcijas rezultātā un pēc tam vēlēšanās bija tikai viens saraksts kurā visdrīzāk pat nebija izvēles starp kandidātiem. Vienīgās staļina izdarītās mahinācijas attiecībā uz kaut kādu balsošanu bija mahinācijas attiecībā par balsošanu par amatiem - kur nebija nekādi saraksti, un kur mahinācijas notika pareizajiem cilvēkiem attiecīgi saskaitot balsis.
Nabadzības tarkšķis
valsts kontroliere, valsts televīzijā reiz stāstīja - visās Eiropas valstīs pazūd nauda, lidz 15% gadā. Tiklīdz tie % parsniedzās, tā valdošā elite tiek vai nu gāzta, vai notiek, kas līdzīgs kā ar Lembergu. Latvijā pazud 40-45% un neviens, ne par ko neatbild. Tas raidījums bija Vienotibas laikā.
Tā kā Kariņš pārstāv to pašu Vienotību, tad viņš noteikti nav labākais.
Tā ka tas tika stāstīts valsts televizijā, es tam ticu. Un tas kurš tagad teiks, ka tā nav, automātiski tiek uzskatīts par folliju, gobzemu, plakanzemi,
Lauris.R