Pirmkart marcha proektam,otrkart izškidis viņš bus tikai ja siksnu apraus,parejiem vnk dilums, un plist tie rotori,tureju paris rokās,bet toreiz vel nezinaju remonta proceduru,lielaka daļa remontejama,bet jo varak tur noplisa,jo mazak pumpes
Spams 2020 Nr.2
-
- VW: Golf
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 49 times
Re: Spams 2020 Nr.2
tel. 22347143
Rekur te čalis pastrādājis ar Gamma 4. Es līdzīgi gribu izdarīt ar Gamma 3 (vadība oriģinālā, bet iekšu vietā RPi ar max nooptimizētu boot laiku), bet ar tik vecu krāmu neesmu atradis vēl nevienu, kas būtu krāmējies, pašam jāhako. Es pat būtu gatavs samierināties, lai tikai pogas šancē, oriģinālo displeju varētu izravēt un sabāzt dažus mazus krāsainos OLED tā vietā.Bobiks wrote: ↑31.03.2020, 08:59Maģis jau izskatās diezgan labi tajā vecajā auto. Man mājās ir pamatīga čupa ar vecajiem maģiem, es, kad likšu golfā (jā, likšu vecu maģi, kaut vai tikai skata pēc), domāju no tā antikvariāta atstāt tikai ārējo izskatu - iekšpusē vai nu pārbūvēt (ielikt citu maģi, uztaisīt savu, izmantojot ESP, utt.) vai, kā minimums ielodēt bluetooth moduli. Izskatās jau forši, bet nu izmantot to sentēvu mantojumu galīgi nevelk.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Izskatās ka mēneša beigās būs jāzvana uz Tetuli lamāties; izskatās ka kopš nosaukuma maiņas ne tikai tas kantoris sācis nesmukāk uzvesties attiecībā uz kavētiem rēķiniem, bet arī taisās piedalīties tajā žīdu cirkā, kur cenšas noslaukt pohujistiskus klientus un pārējajiem jākaulējas; pasācienu, kurš dažiem šī tofika žīdiem liekas normāls
Visu laiku rēķins bija ap 13,50, pagājušomēnes atnāca 19.50, domāju wtf, piepeši ieraudzīju savā inbox pastkastē reklāmu no tetuļa par akciju, "parastā cena 19.50, akcijas cena 13,50"...
Jāsagaida vēl viens rēķins, ja tāds būs, jāzvana lamāties.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Tai virzulī esošajai vītnes asij ir jāgriežas līdz kkadai atdurei vai pa pilnu asi?

-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Iemācies laicīgi maksāt rēķinu.msh wrote: ↑04.04.2020, 11:46Izskatās ka mēneša beigās būs jāzvana uz Tetuli lamāties; izskatās ka kopš nosaukuma maiņas ne tikai tas kantoris sācis nesmukāk uzvesties attiecībā uz kavētiem rēķiniem, bet arī taisās piedalīties tajā žīdu cirkā, kur cenšas noslaukt pohujistiskus klientus un pārējajiem jākaulējas; pasācienu, kurš dažiem šī tofika žīdiem liekas normālsVisu laiku rēķins bija ap 13,50, pagājušomēnes atnāca 19.50, domāju wtf, piepeši ieraudzīju savā inbox pastkastē reklāmu no tetuļa par akciju, "parastā cena 19.50, akcijas cena 13,50"...
Jāsagaida vēl viens rēķins, ja tāds būs, jāzvana lamāties.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Maksā laicīgi kombinācijā ar 24 mēnešu līguma beigām, iespējams. Vai arī akcijas termiņa beigām. Neviens tev tādu cenu nesolīja mūžīgi un gan jau līgumā ir atrunāti konkrēti datumi.
Man vakar zvanīja, jautāja vai negribu atpakaļ pie viņiem, atcerējos par līgumu un izskaidroju sāpi par "slēgt līgumu uz diviem gadiem, lai pēc tiem diviem gadiem maksātu atkal 20€ vai arī atkal pagarinātu līgumu par gadu nav vērts". Aiziešanas iemesls arī bija tieši tāds. Netaisījos katru gadu zvanīt un nīdēt, ka dārgs nets. Aizgāju pie tādiem, kas par eiriku lētāk dod 250mbitus (viņu 100mbit, bet laikam aizgāju tad, kad izlēma visiem dubultot) ar beztermiņa līgumu.
Dzīvoju pārāk mainīgi, lai slēgtu līgumus uz kādu konkrētu laiku. Ja nu nākas pārvākties un tur nav pieslēgums vai palieku bez darba un kļūstu nespējīgs nomaksāt - 90€ līgumsods par līguma laušanu, ggwp. Mana mamma, kad man bija kādi 14 gadi, nespēja samaksāt, iedeva līgumsodu un to nesamaksājot tas apauga ar procentiem un sabojāja kredītvēsturi. Kādi 400Ls laikam bija.
Man vakar zvanīja, jautāja vai negribu atpakaļ pie viņiem, atcerējos par līgumu un izskaidroju sāpi par "slēgt līgumu uz diviem gadiem, lai pēc tiem diviem gadiem maksātu atkal 20€ vai arī atkal pagarinātu līgumu par gadu nav vērts". Aiziešanas iemesls arī bija tieši tāds. Netaisījos katru gadu zvanīt un nīdēt, ka dārgs nets. Aizgāju pie tādiem, kas par eiriku lētāk dod 250mbitus (viņu 100mbit, bet laikam aizgāju tad, kad izlēma visiem dubultot) ar beztermiņa līgumu.
Dzīvoju pārāk mainīgi, lai slēgtu līgumus uz kādu konkrētu laiku. Ja nu nākas pārvākties un tur nav pieslēgums vai palieku bez darba un kļūstu nespējīgs nomaksāt - 90€ līgumsods par līguma laušanu, ggwp. Mana mamma, kad man bija kādi 14 gadi, nespēja samaksāt, iedeva līgumsodu un to nesamaksājot tas apauga ar procentiem un sabojāja kredītvēsturi. Kādi 400Ls laikam bija.
Kārtīgs vissslikti.lv entuziasts labāk uzrakstīs internetā ka kompānija viņu "appisa" nekā piezvanis un telefoniski risinās problēmu xD
-
- VW: zaļonka
- Has thanked: 158 times
- Been thanked: 61 times
Hmm, man liekas, ka iedziļinoties elektroshēma lat varētu piekodēt, lai darbojas orģinālais displejs.Kavacky wrote: ↑04.04.2020, 10:48Rekur te čalis pastrādājis ar Gamma 4. Es līdzīgi gribu izdarīt ar Gamma 3 (vadība oriģinālā, bet iekšu vietā RPi ar max nooptimizētu boot laiku), bet ar tik vecu krāmu neesmu atradis vēl nevienu, kas būtu krāmējies, pašam jāhako. Es pat būtu gatavs samierināties, lai tikai pogas šancē, oriģinālo displeju varētu izravēt un sabāzt dažus mazus krāsainos OLED tā vietā.
Neesmu vēl līdz maģim ticis, lai vairāk komentētu.
Brūnie saloni ir mana vājība
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Neko nezinu, es uzrakstīju atteikumu un aizgāju pie citiem
Emešs izskatās, ka gaidīs nākošo 20€ rēķinu
-
Es jau labprāt, bet neaizmirsti ka es nedzīvoju liepājas panelenē - kamēr gribas vadu, tikmēr izveles nav nemaz.GatisGirdenis wrote: ↑04.04.2020, 14:56Neko nezinu, es uzrakstīju atteikumu un aizgāju pie citiem
Emešs izskatās, ka gaidīs nākošo 20€ rēķinu![]()
-
Slinkums un grūti atcerēties - tas šajā gadījumā nemaina neko; reti kuru rēķinu samaksāju tajā viņu terminā - lattelecoms nesamaksāto rēķinu ielika nākamā mēneša rēķinā, tetulis dažas dienas pēc termiņa beigām sūta brīdinājumus.
P.N. Attiecībā par zvanisanu - nav viegli zvanīt kantorim ar kuru man nav nekādu saistību...
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Šī ir maksimāla autisma atruna. Vai nu uzliec automatisku apmaksu, vai sāc ēst biezpienu.