It kā piedāvājums labs, bet viņi derētu tik tā testam, jo akumulatoru kastē viņi īsti nepasēs, kā arī maza ietilpība 90Ah. Labāk testam paņemšu lietotus startera akumulatorus pa +/-20eur/gab, kad būšu tik tālu nonācis ar darbiem.valts wrote:Ja tomēr 12v var salikt, varbūt vērts sazināties:
http://www.utrupe.lv/product/view/id/1348/
specifikācija:
http://www.batteryshoponline.co.uk/swl2500-201-p.asp
zipo93 Golf citySTROMer 1985.g.
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Re: zipo93 Golf citySTROMer 1985.g.
-
Golfs sēž un gaida izstādi. Tiek izvilkts gaismā kad atbrauc ciemiņi. Bija cilvēki no Moller Auto Lidosta, nedaudz parunājāmies, fiksi sabildēja manu citySTROMer un arī blakus savu e-Golf un aizmuka
Sarunāts, ka pēc izstādes 2 nedēļas citySTROMer pastāvēs pie viņu salona, ceru par to apmaiņā ar viņiem sarunāt transportu uz/no Rīgas. Solijās arī palīdzēt ar informāciju no rūpnīcas. Pagaidām nekādu ziņu nav devuši, nāks tuvāk izstāde, tad jau redzēs.
Pagaidām varu atrādīt smukas bildes no fotogrāfes Sintijas Vanagas.

Pagaidām varu atrādīt smukas bildes no fotogrāfes Sintijas Vanagas.

-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
Lieki piebilst ka šajā topikā neviens vēl nav uzrakstījis Dīsels smird, bencīn sūc
Tiekās exotikā!
Tiekās exotikā!
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
-
- VW: Golf mk 2
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Es te taa domaaju un nez, beet kaa buutu ja sito sapaarotu ar kaut kaadu TDI kaarbu? Vaii arii ar kaadu citu garaaku kaarbu? protams nebuutu jau uuber stock vairs beet nu tomeer 
O.Z wrote:nav kvēps nav balle
Smuki!
PS: bencīns sūc, dirsels smērē, #220vpowah
A kāds būtu praktiskais labums?ZiemeļBriedulēns wrote:Es te taa domaaju un nez, beet kaa buutu ja sito sapaarotu ar kaut kaadu TDI kaarbu? Vaii arii ar kaadu citu garaaku kaarbu? protams nebuutu jau uuber stock vairs beet nu tomeer
PS: bencīns sūc, dirsels smērē, #220vpowah
-
Attiecībā uz kārbu, es domāju, ka viņam virsū stāv jau gana gara kārba. Ja es nedabūšu nekādu tehnisko informāciju par šo modeli no rūpnīcas, tad būs jāskaita zobi kārbā un jārēķina
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
Domāju ka kārba ir analogs kaut kam, un tur noteikti jābūt kodam virsū pēc kura visu var izpīpēt 
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
-
Kārbas kods komplektācijas uzlīmē ir 4R. Ja vari atrast informāciju par šo kārbu, es tikai priecāšos.
Neesmu gan redzējis, kas ir iesists uz kārbas korpusa, jo priekšā ir aizsargs, bet pieņemu, ka tas pats 4R vien ir.
Neesmu gan redzējis, kas ir iesists uz kārbas korpusa, jo priekšā ir aizsargs, bet pieņemu, ka tas pats 4R vien ir.
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
-
- VW: Golf Mk3
- Been thanked: 12 times
Pameigini sazināties ar Magnusu Johanssonu, viens no laimīgaiem CityStromeru ipašniekiem, varbūt varēs tev atbildēt uz taviem jautājumiem par kārbu un pārējo. Vairāk info par viņu un viņa CityStromeru http://www.evalbum.com/1485
P.S. internetā ļoti maz info par tādiem auto un ļoti grūti ir atrast visu vajadzīgo info. Var vel meigināt meklēt cilvēkus kuri konstruēja tos auto, vai firmas kuras projektēja CityStromeru (ABB, RWE)
P.S. internetā ļoti maz info par tādiem auto un ļoti grūti ir atrast visu vajadzīgo info. Var vel meigināt meklēt cilvēkus kuri konstruēja tos auto, vai firmas kuras projektēja CityStromeru (ABB, RWE)
-
Teica, ka man atsūtīs. Kad tas notiks, tad ielikšu arī te.mk2dīzelis wrote:Kur bildes ar citystromer un e-golf?
Viņam ir 1991. gada, tam ir pavisam citas iekšas. Kārba būtu tas mazākais, es tāpat nebūvēšu tur savus pārnesumus un kaut ko tādu, tas tik tā intereses pēc. Visvairāk man būtu nepieciešamas elektriskās shēmas vismaz tādā līmenī, kādā tās ir pieejamas parastam Mk2, drošinātāju un releju izvietojums, kaut kāda informācija par apkopēm u.t.t.mihalich wrote:Pameigini sazināties ar Magnusu Johanssonu, viens no laimīgaiem CityStromeru ipašniekiem, varbūt varēs tev atbildēt uz taviem jautājumiem par kārbu un pārējo. Vairāk info par viņu un viņa CityStromeru http://www.evalbum.com/1485
Domāju, ka tā pati informācija, kas ir pieejama ABB, ir noteikti pieejama arī VW, tikai lieta tajā, vai kādam tajā "otrā" galā ir interese tagad priekš manis kaut ko meklēt un man ko sūtīt... Bet nu aizsūtīšu e-pastu ABB, redzēs ko šie teiks.
Cilvēki, kas šo konstruēja, domāju, ir jau sen visu aizmirsuši un visa viņu izstrādātā dokumentācija ir VW īpašums, tātad ja viņa kaut kur ir, tad pie VW.
4R ir parasta cetru atrumu 020 karba,man bija tadi pati. Daudzas saties ar 020 kodu sarakstiem ir taisiti no USA tirgus,tapec tas tur var brivi nebut. Nevajag te burt dramu,JA?
Jo vairāk kvēpa jo ciešak dūre