[Spams] VR6 smaguma centra izsvarošana ar suportiem
Re: [Spams] VR6 smaguma centra izsvarošana ar suportiem
Rūpnīcā būvēts, motors arī aizblombēts
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Uz kā tas grāmatplaukts tur turas?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Mārupē bieži manu labu variantu, mājā kā viena ēka, divstāvīga, tad ir nojume/jumts savienojas ar garāžu!
Līdz ar to ir ēna/nojume kur nomest mašīnu un ir garāža, un neatkarīgi no laikapstākļiem var apenes aiziet un apbrīnot garāžā mītošo pieminekli
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Tas ir vienkārši risinājums kā tikt pie papildus jumta ar mazu risku uzrauties uz būvinspekciju
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
Nu tur tie ir jaunie projekti kur vnk bliez vienādas privātmājas vienu blakus otrai, tā ka tur stabili viss ir saskaņots!
Bet dīvaini redzēt ka tur viss aizaug ar mājām! Pēdējie pāris gadi ļoti strauji! Draugs tur dzīvo, viņam tur bija principa viena vientuļa māja un grants ceļš, tagad tur pilns ar mājām un ceļš kļuvis par vienu no galvenajam ielām, protams ar asfalta segumu!
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Nu koa, uztaisīts mazais tripiņš ar Meseri. Ādaži-Sigulda-Ādaži-Saulkrasti-Sigulda-Saulkrasti. Varētu būt kādi 200-300km. Pēc remontiem autoss iet vnk nevainojami, un ir bauda braukt. Ā, un shoutout labajam Siguldas TO rūķītim par melno kvadrātu, riktīgi uzlaboja garīgo Sestdienas rītā. Nu neko, taisīs un brauks atkal uz apskati. Sencis protams nav mierā ar lēmumu, bet nu - lai viņš tālāk ņemās.
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Nu ja tā nojume nav iestiklota, tad hvz vai -20 grādos gribētos tur iet apenēs
It kā jau tomēr šķiet loģiskāk būvēt vienā ēkā, sanāk mazāks ārsienu laukums, mazāk komunikāciju jāvelk, nav jātaisa atsevišķa apkures sistēma utt... Bieži noskatos uz vienu jaunbūvi Siguldā, tur ir vienstāva māja kopā ar garāžu, tikai virs garāžas jumts uztaisīts krietni augstāks, droši vien arī pacēlāja iespējas dēļ.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Garāžā ir 3.5m un neko diži lielāku par MK4 komfortabli pacelt nevar, ņemot vērā, ka es pats ap 180cm.
Ja garāžu uzbūvēsi atsevišķi no mājas, tad mājā nonākošo trokšņu līmenis ievērojami samazināsies.
Last edited by GatisGirdenis on 28.08.2022, 18:47, edited 1 time in total.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Apkuri atsevišķu jau tāpāt nav obligāti jātaisa. Paņem masīvu katlu un garāžu pievieno uz atsevišķu cirkulācijas sūkni. Cauruļu izvilkšana drusku vairāk sūkā, bet man pagaidām ir līdzīgs plāns, bet man no mājas līdz jau esošai garāžai ir kādi 30mzipo93 wrote: ↑28.08.2022, 18:21Nu ja tā nojume nav iestiklota, tad hvz vai -20 grādos gribētos tur iet apenēs![]()
It kā jau tomēr šķiet loģiskāk būvēt vienā ēkā, sanāk mazāks ārsienu laukums, mazāk komunikāciju jāvelk, nav jātaisa atsevišķa apkures sistēma utt... Bieži noskatos uz vienu jaunbūvi Siguldā, tur ir vienstāva māja kopā ar garāžu, tikai virs garāžas jumts uztaisīts krietni augstāks, droši vien arī pacēlāja iespējas dēļ.
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Tad ar kādiem 4m varētu būt +/- ok?GatisGirdenis wrote: ↑28.08.2022, 18:42Garāžā ir 3.5m un neko diži lielāku par MK4 komfortabli pacelt nevar, ņemot vērā, ka es pats ap 180cm.
Ja garāžu uzbūvēsi atsevišķi no mājas, tad mājā nonākošo trokšņu līmenis ievērojami samazināsies.
Nu var jau it kā pieslēgties pie mājas apkures, bet tāda siltumtrase ir baigi jānopako, lai nesanāk maksāt par pagalma apsildi...GatisGirdenis wrote: ↑28.08.2022, 18:46Apkuri atsevišķu jau tāpāt nav obligāti jātaisa. Paņem masīvu katlu un garāžu pievieno uz atsevišķu cirkulācijas sūkni. Cauruļu izvilkšana drusku vairāk sūkā, bet man pagaidām ir līdzīgs plāns, bet man no mājas līdz jau esošai garāžai ir kādi 30m
Zinu vienu māju, kur lika granulu katlu saimniecības ēkā laikos, kad granulas maksāja salīdzinoši kapeikas un materiāli arī varbūt tirgū nebija tik labi pieejami un viņiem ļoti labi var redzēt, kur iet siltumtrase, kad uzsnieg sniegs
-
- VW: zaļonka
- Has thanked: 158 times
- Been thanked: 61 times
Garāžu tikai un vienīgi atsevišķi no mājas.
Troksnis ir viena lieta. Smaka, krāsas uz ķīmija pavisam cita. Nezinu, ko tu tur plāno darīt, bet nav patīkami un vēlami pa guļot elpot tikko uzklāto lakas, krāsas, epoksīda vai antikorozijas garaiņus.
Troksnis ir viena lieta. Smaka, krāsas uz ķīmija pavisam cita. Nezinu, ko tu tur plāno darīt, bet nav patīkami un vēlami pa guļot elpot tikko uzklāto lakas, krāsas, epoksīda vai antikorozijas garaiņus.
Brūnie saloni ir mana vājība
-
- VW: zaļonka
- Has thanked: 158 times
- Been thanked: 61 times
Turpinot tēmu:
Garāžu ik pa laikam vakag izvēdināt. To var vislabāk izdarīt atraujot vaļā durvis. Ja garāža ir kopā ar māju, māja tiek lieki dzesēta. Ja atsevišķi - atslēdz tai apkuri un dzīvo laimīgs.
Apkures problēmu var labi optimizēt uzstādot apkures katlu garāžā (runāju par granulu katlu), jo tad man mājās lieka trokšņa, pelnu un putekļu, kā arī var ietaupīt uz radiatoriem garāžā, jo katls pats par sevi uztur tās telpas temperatūru ap 17 grādiem.
Šis viss no pieredzes.
Garāžu ik pa laikam vakag izvēdināt. To var vislabāk izdarīt atraujot vaļā durvis. Ja garāža ir kopā ar māju, māja tiek lieki dzesēta. Ja atsevišķi - atslēdz tai apkuri un dzīvo laimīgs.
Apkures problēmu var labi optimizēt uzstādot apkures katlu garāžā (runāju par granulu katlu), jo tad man mājās lieka trokšņa, pelnu un putekļu, kā arī var ietaupīt uz radiatoriem garāžā, jo katls pats par sevi uztur tās telpas temperatūru ap 17 grādiem.
Šis viss no pieredzes.
Brūnie saloni ir mana vājība