[SPAMS] stulbie lauķi
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Re: [SPAMS] stulbie lauķi
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Vakardien palaidu jauno kūleri. Izmēru dēļ TDI kūleri, ko gribēju izmantot par siltummaini, nesanāca izmantot, nospļāvos un kā pagaidu risinājumu iebāzu mk4 salona apsildes radiatoru, bet lai sūknim būtu dzeses šķidrums ko dzīt uz pašteci, uztaisīju no 60 mm izpūtēja trubas gabala izplešanās trauciņu. PAD2 sūknis sūknē zvērīgi - izskatās ka kūlerī ir gaisa burbulis; sūknim tiekot palaistam izplešanās traukā līmenis tā nostaigā ka dabūju korķī [M12 skrūve] izurbt caurumu elpošanai, a to sūknim sākot darboties gar labi pievilktu hamutu gar trubu ierāva gaisu, bet pārstājot, izpūta dzeses šķidrumu
Ar temperatūrām švakāk, pieņemsim ka tas siltummainis vainīgs; atvilciens līdz simtam paceļ temp par 7 grādiem un šausmīgi lēni krīt lejā - bet nu jādomā kur iebāzt kaut ko uz palikšanu, un ko. Trešajā 1,2 bāri tagad nāk pie 2.7, agrāk nāca pie 3,5, bonusā ap trijām štukām tagad nāk mērens pārpūtiens
Uztaisīju 0-100 mērījumu, tik nevaru no log faila izlobīt [vadības bloks ātrumu neredz, līdz ar to tas log failā nav] sākuma punktu, attiecīgi laiks 7 - 8,2 robežās.
Un vispār vajadzēja ņemt N63 otras puses kūleri tur labāk saietu izvadu virzieni; Gatis vainīgs, iedeva saiti uz kūleri un to nopirku
Un vispār vajadzēja ņemt N63 otras puses kūleri tur labāk saietu izvadu virzieni; Gatis vainīgs, iedeva saiti uz kūleri un to nopirku
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Saraksts ar nepieciešamajiem uzlabojumiem nav mainījies 
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Es jau ilgi velku aiz ūsām, ka čuvaks mēģina sasniegt standarta 2ble8/3ble2 (jebkurā gadījumā 24v) vr6 šņaucot copium
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Ja intercooleris būtu vainīgs, tad temperatūras problēma būtu uzreiz nevis pieaugoša (akumulējoša). Un pie tam, ja lēni krīt, tad jo vairāk norāda uz siltummaiņa problēmu. Samazinot termālo masu gan jau temperatūra vairāk pieaugtu, bet attiecīgi ātrāk arī nokristu. Es tavā vietā gan meklētu radiatora dzinēja ūdens dzeses izmērā (bet pēc iespējas plānāku), ko pielikt priekšā, līdzīgi kā kondicioniera kondensatoru.