Par fortačkām neko nezinu - uz mana golfa tā mk4 antena pilnīgi atbilstu laikmetam, un vienīgais nesaderīgais moments - pietrūkst citu GTI 16v grabuļu...
Ej uz veikalu ar oriģinālajiem skaļruņu sietiem.
Par fortačkām neko nezinu - uz mana golfa tā mk4 antena pilnīgi atbilstu laikmetam, un vienīgais nesaderīgais moments - pietrūkst citu GTI 16v grabuļu...
Ej uz veikalu ar oriģinālajiem skaļruņu sietiem.
??? Pirms šīs trešās gammas, kuru ieliku pirms vairāk kā četriem gadiem [kādu nedēļu pēc tam kad tas golfs nonāca manā īpašumā] tur atradās kaut kāds philips kasetnieks, arī spējīgs pavilkt četrus skaļruņus, bet bez GALA, RDS un pareizas apgaismojuma krāsas - nekāda pasliktinājuma tur nav. Dotajā brīdī ir problēma - gāzes iekārtas trokšņi, skaļi dzirdami vājos uztveršanas apstākļos, ar kuriem slinkums cīnīties, bet kaut kad vajadzēs - lai arī galvenā problēma ir diezgan zemā antenas jūtība; antena ir kaut kāds lētais depo itāļu sūds.
Var, bet klaviatuura ta man joprojaam buus daanju. Parastu QWERTY neesmu lietojis gadiem un pat nezinu, kur paaris no vajadziigajiem simboliem atrodas uz parasta QWERTY.
Nejau man to izmeeru vajadzeeja.
Man pagaidaam nav braucosha mk2 (ir tikai sarkanais). To, kursh bija braucams (zilais 1.6td) es jau pirms paaris gadiem paardevu.
Neko nepiemirsu. Jo retaaka ir detalja un jo lielaaks ir pieprasiijums - lielaaka ir arii taas cena. Tas viss tachu ir sasodiiti vienkaarshi.
Jā, dāņu klavu esmu redzējis dabā un esmu arī pāris dienas lietojis - biju piemirsis ka ir valstis, kuras neizmanto QWERTY atvasinājumu.DODmanSOJU wrote: ↑31.03.2020, 11:17Var, bet klaviatuura ta man joprojaam buus daanju. Parastu QWERTY neesmu lietojis gadiem un pat nezinu, kur paaris no vajadziigajiem simboliem atrodas uz parasta QWERTY.
Man pagaidaam nav braucosha mk2 (ir tikai sarkanais). To, kursh bija braucams (zilais 1.6td) es jau pirms paaris gadiem paardevu.
Bet, beidz tak rakstiit muljkjiibas. Kaadaa veidaa mk2 vareetu buut tikpat kluss, kaa A6? Bet - man vinjsh bija diegan kluss, jaa. Biju izliimeejis skanjas izolaaciju. Troksnis paraadiijaas tikai no spoguljiem pie lielaaka aatruma. Un taa konstantaa shalkonja noteikti nav tas, ko veelies dzirdeet konstanti
Ar lodāmuru (~60w) un sietu sakausē, no iekšpuses ar šķiedru pāri, viļņus izsilda un iztaisno ar celtniecības fēnu, sašpaktelē ar buferu špakteli, saslīpē un nopūš ar struktūrkrāsu. Būs kā jaunsDODmanSOJU wrote: ↑31.03.2020, 11:24Kaads ir centies glaabt plastmasas luupas?
Ir izdaraams kvalitatiivi un tuvu OEM finish'am?
Izturiiba ir sekundaara. Nav plaanos auto lietot ikdienaa.
Tev no plastmasas tvaiks nenāk? Pareizāk būtu nevis saukt jaudu, bet gan grādus. Un plastmasas nelodē, tās metina (savieno kausējot pamatmateriālu)
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests