Lietotātaja delitis mk2 vāģis
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
Re: Lietotātaja delitis mk2 vāģis
Man tieši to pašu logu pagājušo gad izlika, un no salona neko nepaņēma,
Kādi 20eiro un diena pa pipelēm,
Logu dabūju pa 7euro,
Samaksāju moikā 10 par salona tīrīšanu,
Plus soļķis par vizināšanos pēc loga un uz moiku...
Stiklus mašīnā atrodu vēl tagad...
Kādi 20eiro un diena pa pipelēm,
Logu dabūju pa 7euro,
Samaksāju moikā 10 par salona tīrīšanu,
Plus soļķis par vizināšanos pēc loga un uz moiku...
Stiklus mašīnā atrodu vēl tagad...
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
Pida.i nolāpītie... Kāpēc bojā mašīnu ja paši tādu nėvar atļauties- aiz skaudības vai kā? Tas ir iemesla turēt auto garāžā un pie gultas rīku ar ko viņus sist... 
Katrā ziņā logs ir atpakaļ. Papildus tam ir tikts galā ar visu, kas pieder pie aizmugurējām bremzēm. Papildus tam, nomainīta vāka blīve un salaboti abi aizmugurējo durvju rokturi.
Es ceru, ka tagad kādu laiku būs mieriņš.
Garaža ir laukos. Kad tikšu pie cita pamatbraucamā, tad jau šis tiks pie garažās un izlaidīšu svētdienās, Rīgā garaža īsti nav, stāvvieta, kas pie mājas, 45 EUR mēnesī. Lētāk ir mainīt stiklu.
Garaža ir laukos. Kad tikšu pie cita pamatbraucamā, tad jau šis tiks pie garažās un izlaidīšu svētdienās, Rīgā garaža īsti nav, stāvvieta, kas pie mājas, 45 EUR mēnesī. Lētāk ir mainīt stiklu.
Stāvvieta 45€?delitis wrote:Katrā ziņā logs ir atpakaļ. Papildus tam ir tikts galā ar visu, kas pieder pie aizmugurējām bremzēm. Papildus tam, nomainīta vāka blīve un salaboti abi aizmugurējo durvju rokturi.Es ceru, ka tagad kādu laiku būs mieriņš.
-
- VW: Passat B5+
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 14 times
kosmoss nevienam, pilnigi NEVIENAM nefiss cik tu maksa par tiem sudiem ko tev nevajag! Beidz spamot ar savam oligarhu un burzhuju runaam visos topikos!kosmoss19 wrote: Stāvvieta 45€?es par garāžu 1x maksāju no 25€-30€ un jau domāju ka gada galā nav lēti
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 26 times
Topiks nav domāts tikai Tev vienam, un nevajag rakstīt visu vārdāTomtoms wrote: kosmoss nevienam, pilnigi NEVIENAM nefiss cik tu maksa par tiem sudiem ko tev nevajag! Beidz spamot ar savam oligarhu un burzhuju runaam visos topikos!
Golf 2, 1986, 1.6 EZ, Pierburg 2E2, automatic
Golf 2, 1990, 1.6 PN, Pierburg 2EE, automatic
Golf 2, 1990, 1.6 PN, Pierburg 2EE, automatic
Normaals chalis tas kosmoss ko juus vinju eedat nost vislaik. Daudziem te foruma cilveekiem veel lielaaki hlami iipashumaa.
-
- VW: Passat B5+
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 14 times
Juuuuuu! es pat teiktu vissnormalakais no visiem shejieniesiem!Jrs85 wrote:Normaals chalis tas kosmoss ko juus vinju eedat nost vislaik. Daudziem te foruma cilveekiem veel lielaaki hlami iipashumaa.
vairs pat nav jabrinas kapec GTM lielakaja daljaa citos forumos nodirs!
Kādu laiku nekas nav rakstīts. Nekas liels jau nav arī darīts, kamēr pirkts otrs autiņš, tikmēr nav naudas, ko ieguldīt mk2.
Bet, pagājušajā nedēļā nomira ģeneratora siksna. Paspēju, nepārkarsējot, aizlaist līdz servisam un tiku pie jaunas. Pie reizies ielika man jaunu apgaismojumu panelī. Nē, nekādu īpašo, bet beidzot redzu uz cik braucu.
Pamanīju, ka man nedeg viens miglas lākturis un aizmugures nr.apgaismojumam arī tikai viena lampiņa. Un priekšējam, orģinālajam Hellas lukturim, ir plaisa, kaut kāds kukuružņiks trāpījis.
Visādi, citādi uzlabojumi būs nākamgad, jo pašreiz Borats jādabon normāli uz kājām, lai ir ar ko braukt ziemā.
Bet, pagājušajā nedēļā nomira ģeneratora siksna. Paspēju, nepārkarsējot, aizlaist līdz servisam un tiku pie jaunas. Pie reizies ielika man jaunu apgaismojumu panelī. Nē, nekādu īpašo, bet beidzot redzu uz cik braucu.
Pamanīju, ka man nedeg viens miglas lākturis un aizmugures nr.apgaismojumam arī tikai viena lampiņa. Un priekšējam, orģinālajam Hellas lukturim, ir plaisa, kaut kāds kukuružņiks trāpījis.
Visādi, citādi uzlabojumi būs nākamgad, jo pašreiz Borats jādabon normāli uz kājām, lai ir ar ko braukt ziemā.
Veselu mūžību neesmu rakstījis. Izdarītas vairākas labas lietas. Sākot no jauna akumulatora, beidzot līdz jaunām goodyear riepām. Pagājušajā nedēļā uzliktas jaunas (citas) šofera durvis, pārkrāsotas un pārkrāsotas labās puses aizmugurējās durvis.
Skatīšos, ko tālāk. Pašreiz droši vien, ka neko, jo Audi jāiet TA utt. Žēl, kārtējo reizi netieku uz pavasara izbraucienu.
Skatīšos, ko tālāk. Pašreiz droši vien, ka neko, jo Audi jāiet TA utt. Žēl, kārtējo reizi netieku uz pavasara izbraucienu.
- Attachments
-
- 20170419_174948.jpg (483.17 KiB) Viewed 1310 times
-
- 20170318_124849.jpg (775.31 KiB) Viewed 1310 times
-
- 20170318_124911.jpg (625.57 KiB) Viewed 1310 times
Aaa, kāpēc bildes no telefona ielikās otrādi? Grr. Citur liekot nav šāda problēma. 
Zemāk aizmugurējās durvis tagad. Arī otrrādi, diemžēl.
Zemāk aizmugurējās durvis tagad. Arī otrrādi, diemžēl.
- Attachments
-
- 20170419_175004.jpg (439.43 KiB) Viewed 1310 times
Krāsošana servisā iznāca jautra. Krāsa ir reta. Nokrāsonuši 1.reizi, sapratuši, ka traki. Krāsojuši 2x, pēc nožūšanas bijis cits tonis un tad 3x maisījuši krāsu paši (es nezinu kā tas notiek). Rezultāts ir ļoti labs un cenu par savām kļūdām nemainīja. Cepuri nost!
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Tā ir Mica Red?
Izskatās, ka "slieksnīši mīksti kā kafijā pamērcēta vafeļu tortīte" (c) Howitzer
Izskatās, ka "slieksnīši mīksti kā kafijā pamērcēta vafeļu tortīte" (c) Howitzer