Overload MK3 GTI 2.0l 16v BLACK BANDIT
Re: Overload MK3 GTI 2.0l 16v
Ble pričom tu man gruzī virsū? Es taču neesmu vainīgs, ka neproti skaitīt! 16-7=9, ja tev to pamatskolā neiemācīja.
Ja tu esi tāds idiots un padomāsi ar galvu, ka tas sākums var būt 7.99 un beigties 16.00 vai 15.7 ko tu ar savu aci redzēt nevari, tas nepadara to par 9 sekundēm...StreetView wrote:Ble pričom tu man gruzī virsū? Es taču neesmu vainīgs, ka neproti skaitīt! 16-7=9, ja tev to pamatskolā neiemācīja.
Lūdzu šāds man bija un vel ir Mercedes w124 2.6L 160hp... Papīros 10sek... Nobraukums 226k, manam bija 170k nobraukums (kad cēlu), pirkts no Vācijas un LV atrodās jau 18 gadus vienam īpašniekam, manam tēvam!
Paskaiti sekundes uz youtube pulksteņa un atrodi 10
Pēc mana acu mēra sākās 3 un beidzās 10... sanāk 7? Tagad vel izdomāsi jaunu teoriju?
https://www.youtube.com/watch?v=QpqpXUsYUqQ
Golf mk3 GTI 2.0L 16v ABF
Šajā video ir no 3sec līdz 11, tās ir 8 sekundes, jo 11-3=8, ja nemāki matemātiku.
Redzi, kad manis saskaitītais sakrīt ar tevis skaitīto, man nav problēmu teikt, ka jā, šite bija 8 sec. Bet tajā golfa vidārā ir stabilas 9 ja ne pat vairāk, tā kā man poh par pārejo
Redzi, kad manis saskaitītais sakrīt ar tevis skaitīto, man nav problēmu teikt, ka jā, šite bija 8 sec. Bet tajā golfa vidārā ir stabilas 9 ja ne pat vairāk, tā kā man poh par pārejo
Nu riktīgā pitagora teorijaStreetView wrote:Šajā video ir no 3sec līdz 11, tās ir 8 sekundes, jo 11-3=8, ja nemāki matemātiku.
Un tagad tu apstiprināji to ka tu dirs, tu taču teici ražotājs rāda mazāk nekā patiesībā, bet šim auto ir 10sek no ražotāja, argumentē savu sakāmo
-
- VW: Ātrākais Golfs Jelgava
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 22 times
Es sameru man ari sanak 7.5-8 sekundes 
1.8T - 416HP & 495NM
1.9TDI VP - 450HP & 666NM
1.9TDI VP - 450HP & 666NM
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
Atkal tu par visiem gudrāks un sāc uzreiz dirsties, gudrāks tu no tā nepaliec
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
man mērot tam gti 7,5-8 sanāk... drīzāk 8, jo spidometrs rāda vairāk nekā ir patiesais ātrums....StreetView wrote:Šajā video ir no 3sec līdz 11, tās ir 8 sekundes, jo 11-3=8, ja nemāki matemātiku.
Takā ir labs
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Overload, nevajag uzreiz spļaut jēlības par māti un pincīša ļurināšanu, savu privāto dzīvi ir labāk paturēt pie sevis.
Piekritīšu tev Overload, ka ražotāja papīros norādītie dati ne-vienmēr atbilst patiesībai, tāpat kā patēriņa dati, kas tiek mērīti noteiktos apstākļos, un bieži vien cēliens ir daudz labāks kā norādīts.
http://youtu.be/2TLbwJxZqtg?t=5s
Manas acis skatoties video, arī rāda ~8sekundes, bet neaizmirsīsim, ka arī spidometrs melo. Domāju, ka ar labāku startu un labāk pārslēdzoties var dabūt arī mazāk sekundes.
Šis strīds ir bezjēdzīgs, jo ir pārāk daudz mainīgo lielumu, kurus mēs nevaram nokontrolēt.
Vēl ir vērts piefiksēt, ka ražotājs melo nevis uz pozitīvo pusi, bet tā, kā pašam ir izdevīgāk. Piemēram, mk3 golfa gadījumā, lai pārliecinātu cilvēkus, ka ir vērts maksāt daudz lielāku naudu par VR6 versiju. VR6 golfa 0-100 tika uzrādīts kā 7,6sec, un ir labi zināms, ka ABF's rūpnīcā tika deforsēts, lai atpaliktu no krietni dārgākā VR6.
Piekritīšu tev Overload, ka ražotāja papīros norādītie dati ne-vienmēr atbilst patiesībai, tāpat kā patēriņa dati, kas tiek mērīti noteiktos apstākļos, un bieži vien cēliens ir daudz labāks kā norādīts.
Ar šo gan nošāvi nedaudz garām, bet tikai nedaudz. Piebraukts (nevis nobraukts) DOHC dzinējs griežās daudz labāk nekā jauns. Par šī konkrētā eksemplāra dzinēju neko nezinu, bet šo info ir vērts piefiksēt.StreetView wrote: Un vēl, ar gadiem auto kļūst tikai ātrāks![]()
nevis tieši pretēji, ne?
http://youtu.be/2TLbwJxZqtg?t=5s
Manas acis skatoties video, arī rāda ~8sekundes, bet neaizmirsīsim, ka arī spidometrs melo. Domāju, ka ar labāku startu un labāk pārslēdzoties var dabūt arī mazāk sekundes.
Šis strīds ir bezjēdzīgs, jo ir pārāk daudz mainīgo lielumu, kurus mēs nevaram nokontrolēt.
Vēl ir vērts piefiksēt, ka ražotājs melo nevis uz pozitīvo pusi, bet tā, kā pašam ir izdevīgāk. Piemēram, mk3 golfa gadījumā, lai pārliecinātu cilvēkus, ka ir vērts maksāt daudz lielāku naudu par VR6 versiju. VR6 golfa 0-100 tika uzrādīts kā 7,6sec, un ir labi zināms, ka ABF's rūpnīcā tika deforsēts, lai atpaliktu no krietni dārgākā VR6.
Sorry ja kādam manas piezīmes traucē dzīvot, bet man besī kkādi skauģi un krāniņraustītāji kuri var braukt virsū nezinot neko.
Un vispār tas bija show off nevis kkāds diskutējamais gabals. Tapēc lai vaino paši sevi ja viņiem brauc pretīm pēc tam
Un vispār tas bija show off nevis kkāds diskutējamais gabals. Tapēc lai vaino paši sevi ja viņiem brauc pretīm pēc tam
sūds ar visu, bet arī saskaitīju ~9sek
+ jāņem vērā, ka spidometrs melo par ~ 5km/h, respektīvi rāda vairāk
čill
EDIT:
neizlaisīju GG. teiko
piekrītu, katrā ziņā
+ jāņem vērā, ka spidometrs melo par ~ 5km/h, respektīvi rāda vairāk
čill
EDIT:
neizlaisīju GG. teiko
Pēc navigācijas liekās ka rāda mazākrobchix wrote:sūds ar visu, bet arī saskaitīju ~9sek![]()
+ jāņem vērā, ka spidometrs melo par ~ 5km/h, respektīvi rāda vairāk![]()
čill
EDIT:
neizlaisīju GG. teikopiekrītu, katrā ziņā
Šodien nolēmu atlīmēt stiklu lukturim un beidzot iztīrīt...
Šādi izskatījās pirms:

Iekšā bija pat smilšū čupiņa
Viss reflektors bija sūd*s!
Bet uzlaižot ūdeni no dušas uz reflektora, skaisti aizskalojās ne tikai mēsli, bet arī reflektora krāsojums

Labi aizlaists lukturis bija
Bet domāju tas no tā, ka nebija vāka lampas aizmugurē, tagad ir vāks sagādāts, bet šaubos ka ar tādu reflektoru iziešu skati, būs vien jāmaina
Un tā izskatās pēc:

Viss būtu bijis izcili, ja nebūtu tas reflektors
Šodien arī iegādājos atslēgu komplektu, domāju priekš mājas vajadzībām būs vairāk kā labi

Ehhh, labs darbs, kas padarīts, lai arī rezultāts nav pats iepriecinošākais...
Šādi izskatījās pirms:

Iekšā bija pat smilšū čupiņa
Viss reflektors bija sūd*s!
Bet uzlaižot ūdeni no dušas uz reflektora, skaisti aizskalojās ne tikai mēsli, bet arī reflektora krāsojums

Labi aizlaists lukturis bija
Un tā izskatās pēc:

Viss būtu bijis izcili, ja nebūtu tas reflektors
Šodien arī iegādājos atslēgu komplektu, domāju priekš mājas vajadzībām būs vairāk kā labi

Ehhh, labs darbs, kas padarīts, lai arī rezultāts nav pats iepriecinošākais...
Uzliku haubei amīšus šodien, tiešām iesaku visiem uzlikt, stipri ērtāka strādāšana un baigi kruta izskatās
Bet mietu labāk atstāt tur kur viņš ir, ja nu kas 

Es tak neko no tā nejēdzu, lai zinātu ko likt ko neliktZhoriks wrote:Kas tas par iepludi,esi vecis liec ITB![]()