jacex Golf mk2
Re: jacex Golf mk2
apmierinoshi prieks pirmas reizes.. tgd zinams kas jataisa un jauzlabo, vaig labakas riepas, esoshas pa shvaku nedaudz.. 

-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 1 time
Varbūt uz pavasara pusi braukšu sastādīt kompāniju trasē... pa ziemu, dēļ garāžas trūkuma, nav sanācis vēl nekur piedalīties. 

beidzot uz 4 ritenjiem..

pavasarī doma jau līdzināties kkam šitādam purniņam..
pietrūkst tikai miglinieki bamperī, nesteidzīgi meklēju.. 

pavasarī doma jau līdzināties kkam šitādam purniņam..

šodien pakaļējais amītis bija ielīdis salonā sasildīties, operatīvi tika izdzīts ārā no siltās migas.. 

-
- VW: Golf
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 49 times
Bet jautajums,ja dzeltens golfs bez dokumentiem bija,bet LAF reglameta vaja Sporta pase,ka tu to dabusi?vai nepiedalisies LAF sacensibam?
tel. 22347143
netak, vnk vietejas sacikstes.. nez man taisit jaunu topiku vai kramet tepat kadu kadru vai video no gonkam?ASRock wrote:Bet jautajums,ja dzeltens golfs bez dokumentiem bija,bet LAF reglameta vaja Sporta pase,ka tu to dabusi?vai nepiedalisies LAF sacensibam?

nu it kā migliniekus var iegādāties performanceparts.lv, man it kā ir oriģinālie ar plaisu, bet doma iegādāties dzidrākus no turienes.
VW Golf II 1.8
Audi A6
Audi A6
diezgan cipars.._SenaTorS_ wrote:nu it kā migliniekus var iegādāties performanceparts.lv, man it kā ir oriģinālie ar plaisu, bet doma iegādāties dzidrākus no turienes.

-
- Been thanked: 5 times
nu paskaties bbparts.lvjacex wrote: diezgan cipars..varbut kads var piedavat kko letaku?
sen nekas nav raxtits, bet darits tiek visulaiku kkas... samainita karba, karbai jauna elja, motoram jauna elja+filtrs, tad vel visadi sikumi, shodien varsta vaka eljas vacinja sakaltusi blive pret jaunu samainita un uzlikts cits izputeja pedejais bundulis..
skanja nedaudz mainas, bet doma izgriest iekshas ara, vai tas butu labi darit, skatoties no pretestibas viedoklja?
lai gan katalizators tuksh un ir velviens bundulis pirms pedeja..? 

jautajums, kas shis pa miglas lukturi tads? divaini apaljsh viens sturis.. 
http://www.bbparts.lv/shop/index.php?ro ... ct_id=1694
mekleju plata bampera orginalajas vietas(kantainos) migliniekus, pavasaris vairs nav aiz kalniem..
http://www.bbparts.lv/shop/index.php?ro ... ct_id=1694
mekleju plata bampera orginalajas vietas(kantainos) migliniekus, pavasaris vairs nav aiz kalniem..

-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Bildē toč nav golfa migla. Bet pa tādu cenu es ar būtu gatavs bamperā caurumus aiztaisīt 
-
- Been thanked: 5 times
Nav īstā bilde noteikti. Jāzvana, jāprasa.Raa wrote:Bildē toč nav golfa migla. Bet pa tādu cenu es ar būtu gatavs bamperā caurumus aiztaisīt