Sniegavīra Golf mk2 GTI

Locked
sniegavirs
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Has thanked: 3 times
Been thanked: 18 times

Re: Sniegavīra Golf mk2 GTI

Post by sniegavirs » 11.10.2009, 23:34

Nikijs wrote:Njā. Nopietns aparāts! Ir arī kāds video, ķipa onboard ar uzrāvienu? :D

PS kw reizinot ar 2, sanāk stipri pa daudz zirgu. Precīzi = 1.36 ;)
Nav pagaidām ne Onboard ne arī video! bet gan ar laiku!

Tie kW kas ir bildē ir tā jauda kas ir uz RITEŅIEM!!!! lai ātrāk smagi nedomājot un nerēķinot nereāli precīzi dabūtu dzinēja jaudu zirgaspēkos pareizina riteņu jaudu kilowatos! Visu tak jau uzrakstiju virs līkņu bildes!!!
IR DZINĒJA JAUDA UN IR JAUDA KAS IR UZ RITEŅIEM uun ABAS IZ ISAKĀMAS GAN kW Gan ZIRGOS!!!!

PIEMĒRAM!!!!

1.8 16v DOHC motoram

jaudakas ir tieši dzinēja jauda un tā ir 139 zirgos un 103kW
tad jauda uz riteņiem ir kkur 93 zirgos un 70kW

Varu uzrakstīt arī precīzu formulu pēc kā izrēķināt riteņu jaudu uz motora jaudu un otrādāk bet tur ļoti precīzi ir jāzin jaudas zudumi rites un vēja pretestībai!!!

Piemēram šīs līknes ko ieliku ir parādīta jauda uz RITEŅIEM! Vairāk neskaidrošu!
Last edited by sniegavirs on 11.10.2009, 23:38, edited 1 time in total.
DIAGNOSTIKA, ČIPOŠANA (jaudas, DPF/FAP/AdBlue/EGR/IMMO un citi risinājumi), VAG/BMW kodēšana/programmēšana/atslēgas
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com

sniegavirs

Post by sniegavirs » 11.10.2009, 23:37

Nixonz wrote:Man jautājums par to zirnekli.
Kad sūtiji no Ebay viņu, tad nebija nekādi muitas nodokļi vai kas tāds? :?
Vnk nekad neko tik lielu neesmu sūtijis. :D

Nav jau nekas liels! ;)

Nav arī nekādi muitas nodokļi! Parasti iekš Ebay ir parādīta preces bai izsoles cena plus sūtīšanas cena! Viss! Saskaiti kopā un sapiķo un gaidi kad tā manta būs klāt! ;)
DIAGNOSTIKA, ČIPOŠANA (jaudas, DPF/FAP/AdBlue/EGR/IMMO un citi risinājumi), VAG/BMW kodēšana/programmēšana/atslēgas
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com

Marchs
VW: Golf
Been thanked: 9 times

Post by Marchs » 11.10.2009, 23:48

Iemet to info kā aprēķināt jaudu tehniskajā sadaļā pie motora! ;)
Pēc tam izcelšu viņu augšpusē.
Paldies!
Mk2

Nixonz
Has thanked: 1 time

Post by Nixonz » 12.10.2009, 00:08

sniegavirs wrote:Nav jau nekas liels! ;)

Nav arī nekādi muitas nodokļi! Parasti iekš Ebay ir parādīta preces bai izsoles cena plus sūtīšanas cena! Viss! Saskaiti kopā un sapiķo un gaidi kad tā manta būs klāt! ;)
Nu skaidrs... vnk kkā likās, ja ir liela prece, tad var rasties šādi tādi sarežģijumi un tā. Bet laikam jau ir tā, ka ja lielāka prece, jo lielāka shipping cena.
Image

sniegavirs

Post by sniegavirs » 12.10.2009, 00:19

Marchs wrote:Iemet to info kā aprēķināt jaudu tehniskajā sadaļā pie motora! ;)
Pēc tam izcelšu viņu augšpusē.
Paldies!
Darīts! 8)
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com

Ernc

Post by Ernc » 12.10.2009, 00:27

Man jautājums par max apgriezieniem un galvu - es tiko pārskrēju visam pāri vēlreiz un cik sapratu, tad viņai ir tikai izfrēzēti kanāli un savestas kārtībā tehniskās lietas. Bet Tu te raksti, ka griez viņu līdz 7200 - tā galva standarta izpildījumā (vārstu aizvēršanas mehānisms) tur tādus apgriezienus vai te ir izlaista daļa par cietākām atsperēm, titāna/vieglmetāla vārstu šaibām vei vel ko citu?

Vispār mans motorprojekts ir līdzīgs un gribas redzēt kā sanāks man beigās.
Spameris :D

sniegavirs

Post by sniegavirs » 12.10.2009, 00:33

Ernc wrote:Man jautājums par max apgriezieniem un galvu - es tiko pārskrēju visam pāri vēlreiz un cik sapratu, tad viņai ir tikai izfrēzēti kanāli un savestas kārtībā tehniskās lietas. Bet Tu te raksti, ka griez viņu līdz 7200 - tā galva standarta izpildījumā (vārstu aizvēršanas mehānisms) tur tādus apgriezienus vai te ir izlaista daļa par cietākām atsperēm, titāna/vieglmetāla vārstu šaibām vei vel ko citu?

Vispār mans motorprojekts ir līdzīgs un gribas redzēt kā sanāks man beigās.
orģināls 1.8 16v DOHC griežās lidz 7000rpm jau stockā! manējais griežās gan jau ka biš vairāk bet cik tieši negribu mērīt! :D Ja uzlikšu platākas sadalenes tad droši varēs griezt lidz 8000rpm un jauda kkur pie 7800rpm būs 190 zirgi! :)
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com

Marchs
VW: Golf
Been thanked: 9 times

Post by Marchs » 12.10.2009, 00:53

sniegavirs wrote: Darīts! 8)
Paldies! :up:
Mk2

Lusis

Post by Lusis » 12.10.2009, 01:37

Bāc, vispār super, diezgan episks projekts :up:
Image

sciroco

Post by sciroco » 12.10.2009, 23:50

Man gan ir ko teikt šaja sakarā, bet rīt :D

apņemība apskaužama, bet nesaprotu kapēc nesaprot ka tie zirgi ta klāt nenāk ka gribētos, nevar vnk ņemt un plusot, vot ielikšu-būs.... ta takš nenotiek.

sniegavirs

Post by sniegavirs » 13.10.2009, 00:34

sciroCCo wrote:Man gan ir ko teikt šaja sakarā, bet rīt :D

apņemība apskaužama, bet nesaprotu kapēc nesaprot ka tie zirgi ta klāt nenāk ka gribētos, nevar vnk ņemt un plusot, vot ielikšu-būs.... ta takš nenotiek.

Viss jau ir ok tikai kurš tad ir TAS kurš nesaprot kāpēc tie zirgi nenāk klāt kā gribētos??? :?
Es itkā visu saprotu un pagaidām runājot par zirgiem man viss ir tā kā gribētos un bija plānots! ;)

Un protams ka nevienmēr uzliekot kko tjipa labāku tie zirgi saskries pilns stallis! Tas ir skaidrs kā diena - katrai lietai un darbībai ko darām ir savs izskaidrojums, mērķis un labums! :up:
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com

sniegavirs

Post by sniegavirs » 13.10.2009, 02:59

šeit bilde ar degvielas reiku un spiediena regulātoru - bija biš nozudusi tāpēc tik tagad atradu
Image
reiku gan varēja nostrādāt labāk bet uz to brīdi nepacietība ņēma varu! :fluch:
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com

sniegavirs

Post by sniegavirs » 13.10.2009, 03:05

Šodien izdomāju ka jāsamaina dažas sviras pārslēgšanās mehānismam jo tur nu ar tiem orģinālajiem plastmasas unibālu uzgaļiem ir tikai prblēmas :sauer:

veco nost..
Image

SKF gultņu veikalā iegādāju šādas te lietiņas :roll:
Image

Un uz mašīnas tas izskatās apmēram šadi!
Image

Mērķis tam visam ir lai samazinātu liekās brīvkustības ātrumkloķim.. ;)
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com

sciroco

Post by sciroco » 13.10.2009, 08:20

sniegavirs wrote:
orģināls 1.8 16v DOHC griežās lidz 7000rpm jau stockā! manējais griežās gan jau ka biš vairāk bet cik tieši negribu mērīt! :D Ja uzlikšu platākas sadalenes tad droši varēs griezt lidz 8000rpm un jauda kkur pie 7800rpm būs 190 zirgi! :)
Es biju domājis šo:)

KR ir mazāks gajiens kloķenei ne ka 2,0,līdz ar to lai viņš grieztos kaut vai tik pat ka KR ir stipri japiepulās.

un uzliekot platākas sadalenes ne vienmēr dabū gaidamo jaudu. Laikam jau zini ka sporta sadalenes, lai dabūt max efektu piemeklē tiesi konketam motoram, sadalenem vislabāka atdeve ir pie viņam paredzetas kompresijas pakāpes un citiem raditajiem.

starcitu, kāda Tev ir ta kompresijas pakāpe ?

Velreiz atkartošos, cepuri nost par padarito, zinu ka tas nav viegs ceļš, tapēc daudzi baidās to sākt. Malacis :) Vnk ceru ka uzklausīs kadu padomu, kaspalidzēs tev nepieverts kļudu, tomēr no svešam kļūdam macīties ir lētāk :D

sniegavirs

Post by sniegavirs » 13.10.2009, 21:06

sciroCCo wrote: Es biju domājis šo:)

KR ir mazāks gajiens kloķenei ne ka 2,0,līdz ar to lai viņš grieztos kaut vai tik pat ka KR ir stipri japiepulās.

un uzliekot platākas sadalenes ne vienmēr dabū gaidamo jaudu. Laikam jau zini ka sporta sadalenes, lai dabūt max efektu piemeklē tiesi konketam motoram, sadalenem vislabāka atdeve ir pie viņam paredzetas kompresijas pakāpes un citiem raditajiem.

starcitu, kāda Tev ir ta kompresijas pakāpe ?

Velreiz atkartošos, cepuri nost par padarito, zinu ka tas nav viegs ceļš, tapēc daudzi baidās to sākt. Malacis :) Vnk ceru ka uzklausīs kadu padomu, kaspalidzēs tev nepieverts kļudu, tomēr no svešam kļūdam macīties ir lētāk :D
Viss ir čikiniekā! Par tām sadalenēm un klāt nākošo jaudu runāju tik droši tāpēc ka esmu redzējis vairākus piemērus reāli dzīvē ar attiecīgajiem rezultātiem! ;) Uz pilnigi dullu galvu nekas netiek darīts! ;) Bet paldies! :)
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com

Locked

Return to “vw Golf Latvijas miestos un ielās”