Cik tavam auto ir Zs?
tiko jau teicu ka znacit japerk motors cits
un vispaar vienk paintresejos , jo to4 nebija nekada nojausma cik no ta visa varetu iegut zs
logiski ka deel 5zs tadu naudu neieguldisu 
un isteniba taa arii kateici darisu/daru ka savaksu tehniski lai nekur nekadu problemu nav , tad vizualo tad muziku , un tikai tad domasu par kadu dzinej maini utt

un vispaar vienk paintresejos , jo to4 nebija nekada nojausma cik no ta visa varetu iegut zs
un isteniba taa arii kateici darisu/daru ka savaksu tehniski lai nekur nekadu problemu nav , tad vizualo tad muziku , un tikai tad domasu par kadu dzinej maini utt
nu jaa pa dzineja resursu samazinasanos es zinubergs wrote:
pareiza pieeja .
pagaidam brauc ar sito pasu un kad buss kas labaks
tad vienkarsi panem un nomaini dzineju
jo ar katru papildus zirgu kas tev naks klat , tev ieverojami samazinasies dzineja muzs
nu istenibaa pietiek citu lietu ko taisiit , lai nekur nebutu nekadu kasjaku , a pa to jaudu vienk intreses peec apjautajos
nu lai brauktu ka pensionars tikai no punkta a uz punktu b pie tiek ar 1.3 , bet gribas iestiept ar kadreiz , lai ir jaudas rezervita nevaig jau man 1000hp monstru normalu aparatu 150 hp ir okikrxzi wrote:godiiigi sakot esmu nonaacis pie praatiiga secinaajuma.. ikdienas mashiina ir ikdienas mashiina un autinjs ko aardiities ir pavisam cita lieta.
taatad lai ikdienaa paarvietotos pietiek pilniibaa ar 1.3 un ja gribaas aardiities tad domaa kaut ko ko skruuveet..
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
14 l,/ 100 jau nav nemaz tik mazs patēriņsgai4 wrote:nuu draugam ir bmw 2.0 150zs vina jauda paterins apmierina
ja golfa 2.0 motoru pacel uz 150 zs varetu vinam krasi atskirties degvielas paterins ?? bmw ir 10 -14 l/100km
golfu ir tik daudz, bet labu golfu ir retums....
"Nākotne pieder tvaika mašīnām, tagadne - dīzeļiem, pagātne - benzīnam." ©Marchs
what part of suck my dick you didnt understund?
"Nākotne pieder tvaika mašīnām, tagadne - dīzeļiem, pagātne - benzīnam." ©Marchs
nu nezz es varu elementari izspoleeturmas wrote: 14 l,/ 100 jau nav nemaz tik mazs patēriņsMan jaua r dažbrīd gribas golfam kaut ko lielāku, jo 55zs reāli iesūkā, uz asvalta pat ratus nevar pasvilināt
Bet kad es iedomājies 5 l/ uz 100km, tad es piekāšu tos zirgus
nu 14 probkaas , nezz 10 l/100km man liekas ok
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Es varu nospolēt, bet ne cepināt gumiju
man ieteica, ja es gribot, lai mans dīzelīts iet bišķiņ nīprāk, tad esot jāpagriež degvielas padeves skrūve, lai vairāk degviela nāk klāt, un kad gribēs iet TA, tad jāatregulē atpakaļ, viņs man gribēja dot tā meistara nummuru, bet es teicu, ka nevajag, lai paliek kā ir.
golfu ir tik daudz, bet labu golfu ir retums....