Gay latvia
Re: Spams. Whatsapp catins
Un tas nebūtu brīnums ja valstiskā līmenī kkas būtu bijis sheemots ar vakcīnu iepirkumiem
-
- VW: vw GOLF3 Match 1,8mono
- Has thanked: 98 times
- Been thanked: 54 times
Kāds tam sakars ar shēmu uz slimības rēķina ?
Es pēc braukšanas ar klientu mašīnām rokas arī vienmēr apsmidzinu ar 96% spirtu. Bet tas nemaina faktu, ka kamēr aizdos miljardus, tikmēr covids nebeigsies, neatkarīgi no vakcinācijas %
Last edited by Lauris.R on 02.12.2021, 17:08, edited 1 time in total.
-
Ko sākumā rakstīja Kariņa ziņu lapeles. Vakcīna ir ahūnā štelle. Pēc tam, ka tomēr vakcinētie var parnēsāt slimību... Tad, jau vakcinetie paši var saslimt. Tad uzrodas mutants, tad nākamais mutants u.t.t, lídz 2025 gadam, par kuru gobzemieši feisītī rakstīja pirms 2 gadiem, jo līdz šim visas teorijas ir piepildījušās, pa kurām īstie vakseri smējās un sauca pārējos par follojiem.
Last edited by Lauris.R on 02.12.2021, 17:16, edited 2 times in total.
-
Vnk stulbi, ka īstie vakseri, kuri ir tikai 20% sauc vairākumu par idiotiem, jo pat skolnieks skatoties ziņas, pamana neskaitāmās pretrunas.
Un nevajag teikt debilo frāzi - covida nav. To es nekad neesmu teicis, ka nav slimība, ar kuru daudzi saslimst
Un nevajag teikt debilo frāzi - covida nav. To es nekad neesmu teicis, ka nav slimība, ar kuru daudzi saslimst
Varbūt viņi nemaz nav dalbajobi. Paši nesaprot ko darīt jo nekas tāds nekad nav bijis
-
Bet tur jau tā lieta, ka tu par idiotiem saukā tādus, kā es, kuri ir droši, ka tā ir shēma un biznes uz vīrusa rēķina. Un neviens no tiem nenoliedz, ka eksistē vīruss.
Zirgu attaarpotaajs ir labakas zāles pret covidnieku jo nav karina big pharma
Bezmaksas vakcīna uz, iespējams sheemas, kuru kādreiz atklās, ja tāda ir bijusi. Ko Lauris miizh