SPAM4IX PART IV (2K19)
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Re: SPAM4IX PART IV (2K19)
M-Paka tam kompotam maksā dārgāk nekā sedana FL priekša ar visu M-bamperi:

-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Es jau protams atbalstu safety features utt, bet liekas diezgan bezjēdzīgi
Tās ir prastas mašīnas! 46tais arī varēja būt parasts normāls auto, bet compotam bija jāuzliek kaut kādi sūdi ap acīm
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Ideja tāda lai tie sūdi uzņemtu daļu no sānu trieciena un attiecīgi mazāk tā mašīna salonā iebrauktu. Reālajā dzīvē gan tie spilveni gan jau ar laiku sapūsibumetiins wrote: ↑10.06.2019, 00:18Es jau protams atbalstu safety features utt, bet liekas diezgan bezjēdzīgiJa nu vienīgi lai mazāk bojājumi pašam auto?
![]()
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
noteikti, ka ieregules gan attalumu, gan aatrumu pie kāda tas spilvens izsaus. Huivinzin kā tu no 30kmh vienā metrā apstātos, lai nrbūtu kontakts
bet nu jaaaa, visas sitas drosibas sistemas ir baiga xujna, deldee bremzus, bus jamaina spilveni ik pec 10 gadiem. "kur mans zaparozecs, viss pa leeto , dziive bezruupiibaa ar divlitriigo"
Last edited by fokume on 10.06.2019, 01:12, edited 1 time in total.
tulit kads ieliks lolvo neveiksmigo brake assist testu xd
"vadītāju notrulinosa ekstra" Šimis savam golfam kaut kādā veidā sabremzēs vienu attiecīgo riteni , lai neaizietu karuselii.
"vadītāju notrulinosa ekstra" Šimis savam golfam kaut kādā veidā sabremzēs vienu attiecīgo riteni , lai neaizietu karuselii.
-
Man patīk tas lasītais variants ka tāda avārijas bremzēšanas sistēma var nomest pa nažiem dēļ kāda gaisā uzrauta uz šosejas mētājoša maisiņa dēļfokume wrote: ↑10.06.2019, 00:48bet nu jaaaa, visas sitas drosibas sistemas ir baiga xujna, deldee bremzus, bus jamaina spilveni ik pec 10 gadiem. "kur mans zaparozecs, viss pa leeto , dziive bezruupiibaa ar divlitriigo"
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=X3VpXW_3x38[youtube]
Inženieriem tiek dota problēma un viņi to risina. Tev kā lentzaga operatoram par to nav jāuztraucas.
Starp citu, Mercedes actros bija kaut kāds gluks ar brake assist, mašīna metāla apmales uztvēra kā šķērsli un meta pa naziem. Tagad ir iznācis kaut kāds atjauninaajums.
Bet tā problēma bija tikai uz šauriem ceļiem.
Starp citu, Mercedes actros bija kaut kāds gluks ar brake assist, mašīna metāla apmales uztvēra kā šķērsli un meta pa naziem. Tagad ir iznācis kaut kāds atjauninaajums.
Kad tu cukurina nopērc lietotus bremžu diskus, tev vietējie srota inženieri dod akceptu, ka tev viņi strādās un nevajadzēs atjaunināt novirpojot?
(Es centos, lai pēc iespējas tuvāk tavai dzīvei)
(Es centos, lai pēc iespējas tuvāk tavai dzīvei)
-
No 30 kmph vienā metrā? Izklausās samērā iespējami - galu galā, tā sistēma jau tikai rēķina avāriju izraisošās mašīnas ātrumu un attālumu, bet tā nespēj noteikt ko dara vadītājs - tikpat labi šis vēl pāris trīs metrus atpakaļ ir ieraudzījis ka šis ieliksies sānā, noreaģējis un tā metra attālumā sākas bremzēšana pilnā spēkā.
Pa lielam visas šitāda veida sistēmas ir domātas plakanajos telefonos iegrimušiem lumpeņiem, un tieši to tās arī veicina, jo priekš kam pašam skatīties un domāt, ja elektronika izručīs, tāpēc var turpināt spaidīt plakano telefonu. Man vienreiz bija situācija ar A90, kur nīcas centrā krustā kur man bija priekšroka, viens A4 gandrīz nonesa man kreiso sānu - mierīgi dragāju uz darbu, tuvojos krustam, skatos, no skolas puses droši brauc A4 - esmu jau klāt krustam, domāju, A4 asi griezīsies pa labi, xuj, šis brauc taisni... Tā kā manam A90 nekādi spilveni sliekšņos nebija, nācās vien man pašam paraut stūri pa labi; A4 braucējs pēdējā brīdī nometa pa nažiem, tā nu uz kaut kādiem centimetriem izmainījāmies - nolūrēju spoguļos kā A4 lēni pārvelkas pāri krustam un minu grīdā. Tādam opelim viduskonsoles vidū būs parocīgs, sarkans kloķis ar uzrakstu "izvairīšos no avārijas pats, elektroniku nevajag" ko noraut šādās situācijās, lai neizšauj?
-
Pirmā rindkopa - jā, jo, Slava Dievam, es braucu ar mk2, kurš dara to, ko tam liek tā vadītājs. Ja brauktu ar kaut ko jaunu, tad būtu interesanti - mana mašīna bez manas atļaujas taisa sūdus, bet man par to nav jāuztraucas.fokume wrote: ↑10.06.2019, 01:30Inženieriem tiek dota problēma un viņi to risina. Tev kā lentzaga operatoram par to nav jāuztraucas.
Par otro -
Paga Paga, kurš regulējot vemsi uzbrauca uz akmens?msh wrote: ↑10.06.2019, 01:36
Pa lielam visas šitāda veida sistēmas ir domātas plakanajos telefonos iegrimušiem lumpeņiem, un tieši to tās arī veicina, jo priekš kam pašam skatīties un domāt, ja elektronika izručīs, tāpēc var turpināt spaidīt plakano telefonu. Man vienreiz bija situācija ar A90, kur nīcas centrā krustā kur man bija priekšroka, viens A4 gandrīz nonesa man kreiso sānu - mierīgi dragāju uz darbu, tuvojos krustam, skatos, no skolas puses droši brauc A4 - esmu jau klāt krustam, domāju, A4 asi griezīsies pa labi, xuj, šis brauc taisni... Tā kā manam A90 nekādi spilveni sliekšņos nebija, nācās vien man pašam paraut stūri pa labi; A4 braucējs pēdējā brīdī nometa pa nažiem, tā nu uz kaut kādiem centimetriem izmainījāmies - nolūrēju spoguļos kā A4 lēni pārvelkas pāri krustam un minu grīdā. Tādam opelim viduskonsoles vidū būs parocīgs, sarkans kloķis ar uzrakstu "izvairīšos no avārijas pats, elektroniku nevajag" ko noraut šādās situācijās, lai neizšauj?![]()
Kārtējais mudaks , kurš domājot , ka viņam ir priekšroka dragā pāri un domā, ka otrs mudaks darīs tieši to ko esi iedomājies. Tipiska diena pāķos.
Kaut gan dizajaa nav savādāk..
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Man laikam vēlreiz jāiet autoskolā.... Kāds man var izskaidrot kā šajā situācijā izpaužas ceļa došana kravas auto?