Ledusskapja Golf mk2
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 30 times
paaaaaaldiesRaimis wrote:iebrauc tepikju veikalaa! 90% no tiem var apshuut malas, jo vinji uz pasuutiijumiem gatavo paklaajus un uz vietas apshuj malas!
es taisiiju Riigaa uz Daarciema ielas aiz bijushaa Mikas centra!
biju jau manaami sashutis ka pasham naaksies shuut un buus dibenā darbs un materiaali.
-
ledusskapis
veel jaizgriez pastuuzim vieta, jauztaisa raamis kur to stiprinaat, jasavelk vadi,GhooousT wrote:ir labiveel tikai apvelc to atlikusho malu un bomba
veel shur tur janopako ar vibroplastu(bitumenu) un incaraa taa shvame jasaperkas.
janolipinaa tas finieris un griidai apaksha.
-
-
Re: ledusskapis
man jau skjiet shitaadaa pozicijaa tumbas ieliekot skanja pazud , jo visu laiku ar kāju aizsedz skaļruni.ledusskapis wrote:Riit uztaisiishu arii otru.
vajag shujamshiinu lai saakutu abshifkaam klaat kjerties
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
-
ledusskapis
tie ir komponenshu skaljrunji. piikstulji ir augshaa un skanja ir ok arii shaadaa poziicijaa. (kaa nekaa rupniicaa skaljrunji bija arii taadaa poziicijaa.)
man, kad bija Mk2, tad tur bija originalas atveramās kabatinjas.ledusskapis wrote:tie ir komponenshu skaljrunji. piikstulji ir augshaa un skanja ir ok arii shaadaa poziicijaa. (kaa nekaa rupniicaa skaljrunji bija arii taadaa poziicijaa.)
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
Tad tev ir bijusi apgraizītā versija CL vai kaut kas tāds!psh wrote: man, kad bija Mk2, tad tur bija originalas atveramās kabatinjas.
Man personīgi nepatīk, ka tas tumbas saceļ visur augšā, un tad spiež uz ausīm un nav iespējams neko dzirdēt!
Jo Mk4 normāli iegriez un var arī meiģināt sabļausīties, kamēr tā skaņa pa apakšu skraida!
Bet nu gaumes lieta!
Mk4 GTI TDI Exclusiv
Alpine & Zeus
Alpine & Zeus
-
ledusskapis
manam naaca orginaali tur tumbas un panelii piikstulji.
nepatiik ka tumbas uz augshu pagriestas. jo komponenshu midbasiem jau taa skanja ir dobja.
ta lai augshas ir augshaa un vidi lejaa durviss.
nepatiik ka tumbas uz augshu pagriestas. jo komponenshu midbasiem jau taa skanja ir dobja.
ta lai augshas ir augshaa un vidi lejaa durviss.
-
ledusskapis
VAJAG STEIDZAMI LABAAS PUSES DURVJU APSHUVUMU.
bij taads nekaads bet parvelkot var redzeet visus tos suudus. slikti darbs un materiaaali
bij taads nekaads bet parvelkot var redzeet visus tos suudus. slikti darbs un materiaaali