Lūdzu pieteikties,kurus ir apkrāpis/zadzis lietotājs Bstyle
-
- VW: mk2 jetta coupe
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 20 times
Re: Lūdzu pieteikties,kurus ir apkrāpis/zadzis lietotājs Bstyle
Drīz šajā sarakstā nonāks vēl viens tipiņš. Tāpēc, lūdzu nokārtojiet savas saistības.
Pagaidīšu kādu nedēļu un ja nebūs ne ziņas, ne miņas, tad publiskošu nickname.
Pagaidīšu kādu nedēļu un ja nebūs ne ziņas, ne miņas, tad publiskošu nickname.
mk2 jetta coupe
ex mk2 GTI golf
ex vw Lupo 1.4 16V
ex mk2 GT golf
ex mk2 GTI golf
ex vw Lupo 1.4 16V
ex mk2 GT golf
-
- VW: Golf MK4
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 15 times
Neaizmirsīsim, ka kaunināšana internetā pie nekā laba nenoved. Šis topiks tika veidots, lai papildinātu kriminālprocesu un brīdinātu daudzus citus, nevis teiktu fuj par kādu gadījumu. 
Ticu, ka viss ir privāti sarunājams/izskaidrojams, īpaši ja nav dzirdēts, ka šis atkārtojas...
Paldies par sapratni
Ticu, ka viss ir privāti sarunājams/izskaidrojams, īpaši ja nav dzirdēts, ka šis atkārtojas...
Paldies par sapratni
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
Ja runa ir par vienu gadījumu, tad to jārisisina personīgi, bet ja tas notiek sistemātiski, tad "tautai ir jāzin savi varoņi!"Barbara wrote: ↑27.03.2018, 16:52Neaizmirsīsim, ka kaunināšana internetā pie nekā laba nenoved. Šis topiks tika veidots, lai papildinātu kriminālprocesu un brīdinātu daudzus citus, nevis teiktu fuj par kādu gadījumu.
Paldies par sapratni![]()
-
- VW: mk2 jetta coupe
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 20 times
Ja cilvēks nevar atrisināt šo lietu jau teju 2 gadus, tad varbūt kaunināšana vedīs pie prāta.
Ir vairākas reizes atgādināts par saistībām, bet ignore uz visu.
Tautai ir jāzin pa šādiem cilvēkiem, lai kāds cits neuzkāpj uz tā paša grābekļa.
Ir vairākas reizes atgādināts par saistībām, bet ignore uz visu.
Tautai ir jāzin pa šādiem cilvēkiem, lai kāds cits neuzkāpj uz tā paša grābekļa.
mk2 jetta coupe
ex mk2 GTI golf
ex vw Lupo 1.4 16V
ex mk2 GT golf
ex mk2 GTI golf
ex vw Lupo 1.4 16V
ex mk2 GT golf
-
- Been thanked: 2 times
Jū, Baltic parta, gandrīz katrs otrais sludinājums viņa.
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: golf mk2
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 41 times
Tak neviens nav savākts. Dzīvojam Latvijā.
-
- VW: MK4 GTI TDI ARL
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
I mean, Latvijas pilsoņi arī nav diži gaišākie prāti. Jeb: "Aj, ko tad tas iesniegums dos, labāk iešu aprunāt un sēdēt savā sulā nekā rakstīsu iesniegumus"
Protams, policijas darbs ir smieklīgs, tomēr nebeidzamie iesniegumi un lietas cilāšana beigu beigās novestu pie rezultāta.
-
- VW: golf mk2
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 41 times
Cik saprotu, ir jau vairāki iesniegumi uzrakstīti. Un ir arī cilvēki, kuri nevar pierādīt, ka app.....BremzeLV wrote: ↑10.08.2018, 12:19I mean, Latvijas pilsoņi arī nav diži gaišākie prāti. Jeb: "Aj, ko tad tas iesniegums dos, labāk iešu aprunāt un sēdēt savā sulā nekā rakstīsu iesniegumus"
Protams, policijas darbs ir smieklīgs, tomēr nebeidzamie iesniegumi un lietas cilāšana beigu beigās novestu pie rezultāta.
Ne šī sakarā, bet, kad man mašīnu nozaga, tad izskatās, ka policija varbūt tagad šur tur uzmestu aci vai nestāv mans mk2 kaut kur, jo, pieņemsim, kriminālpolicija nebija ziņojusi ceļu policijai par zādzību, tur par to pat pēc 2 nedēļām bija izbrīnīti, pat ar visu to, ka abas iestādes zināja par negadījumu uz ceļa. Par vainīgā atrašanu var pat nesapņot, kaut arī 2 nedēļas pēc tam Imantā arī bija nozagts mk2 un atrast var teikt tajā pašā vietā.
Par sava golfa atrašanu lielu paldies es varu teikt tikai draugiem, tā skaitā arī tiem, kas golfklubā apgrozās, jo viņi brīvprātīgi pieteicās un palīdzēja man mašīnu atrast.
Ja vēl pirms tam bija kaut minimāla, bet bija paļaušanās šīm iestādēm, tad nu tagad, saprotot, ka kriminālpolicija un ceļu policija pat šādos brīžos nesadarbojās, tad tur vairs nav ko diskutēt.
Un vēl pakomentēšu atrašanas brīdi. Man 10min bija jāiestāsta kriminālpocijai, ka ir atrasta no rīta nozagta mašīna, vienu brīdi likās, ka zvanu operators pie šīs informācijas netika klāt. Un arī pēc 3 stundām, kad policija atbrauca, viens policists bija sakarīgs - mierīgi uzklausīja un darīja savu darbu. Turpretī otrs bija nievājošs un bez maz vai lika domāt, ka es pats esmu sūdus sataisījis un tagad tēloju, ka esmu mašīnu pats atradis. Bet izmeklēšanas vienībai gan cepuri nost, savu darbu pierādīja un lika saprast, ka to pieprot, pat ievēroja tādus sīkumus, ko es nepamanīju.
-
- VW: MK4 GTI TDI ARL
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
Nevar nepiekritst pie šī, iestādes strādā zem katras kritikas. Ar tiem ieniegumiem ir tā, ka tas ceļ lietu augšā, Ir dažādi veidi kā pacelt procesu un atstāt atbildīgajiem uz galdiņa un tas būtu jādara, citādi viņi čist neko nedarīs.Saspraude_mk2 wrote: ↑10.08.2018, 13:34Cik saprotu, ir jau vairāki iesniegumi uzrakstīti. Un ir arī cilvēki, kuri nevar pierādīt, ka app.....
Ne šī sakarā, bet, kad man mašīnu nozaga, tad izskatās, ka policija varbūt tagad šur tur uzmestu aci vai nestāv mans mk2 kaut kur, jo, pieņemsim, kriminālpolicija nebija ziņojusi ceļu policijai par zādzību, tur par to pat pēc 2 nedēļām bija izbrīnīti, pat ar visu to, ka abas iestādes zināja par negadījumu uz ceļa. Par vainīgā atrašanu var pat nesapņot, kaut arī 2 nedēļas pēc tam Imantā arī bija nozagts mk2 un atrast var teikt tajā pašā vietā.
Par sava golfa atrašanu lielu paldies es varu teikt tikai draugiem, tā skaitā arī tiem, kas golfklubā apgrozās, jo viņi brīvprātīgi pieteicās un palīdzēja man mašīnu atrast.
Ja vēl pirms tam bija kaut minimāla, bet bija paļaušanās šīm iestādēm, tad nu tagad, saprotot, ka kriminālpolicija un ceļu policija pat šādos brīžos nesadarbojās, tad tur vairs nav ko diskutēt.
Un vēl pakomentēšu atrašanas brīdi. Man 10min bija jāiestāsta kriminālpocijai, ka ir atrasta no rīta nozagta mašīna, vienu brīdi likās, ka zvanu operators pie šīs informācijas netika klāt. Un arī pēc 3 stundām, kad policija atbrauca, viens policists bija sakarīgs - mierīgi uzklausīja un darīja savu darbu. Turpretī otrs bija nievājošs un bez maz vai lika domāt, ka es pats esmu sūdus sataisījis un tagad tēloju, ka esmu mašīnu pats atradis. Bet izmeklēšanas vienībai gan cepuri nost, savu darbu pierādīja un lika saprast, ka to pieprot, pat ievēroja tādus sīkumus, ko es nepamanīju.