Jūs visi esat man miruši, kur jūsu projektu apdeiti? Tikai daži kko raksta...
Es pats arī miris.
Tātad.. 2021 gada tika nobraukāts diezgan tīri okey, nebija nekur šaizes izņemot vienā pasākumā - need more sound.
Tātad, izbraucām no juglas kopā visa branža līdz vietējam car wašam nomazgāt auto un devāmies uz Sāgas stāvietu.
Braucām pa biķernieku ielu viss ahujen*, mūzika skan, traļi vaļi un tādā garā bet tad pēkšņi sākās kaut kādas herņas - sāk raustīties motors, domāju - kas par vainu?!
Apstājos pie apļa un golfs nomira. Domāju, nu forši, atbraucu.
Čakarējos kādas piecas minūtes kamēr pielaidu un domāju, braukšu līdz sāgai ja jau pāris metri palikuši.
Iebraucu sāgas stajankā un tur viņš atkal nomira, gribējas iebraukt tajā zonā kurā vajadzēja man atrasties bet nē, ieripoju maliņā un tur noparkojos, domāju, nu labi, tagad pa tumsu neko nedarīšu, apskatīšos auto kas sabraukuši un maukšu līdz juglai pakaļ piekabei un vedīšu mājās.
Tā vieta kur noparkojos bija pa visam tālāk no citiem auto un pat neiedomājos, ka fotogrāfiem tieši sī vieta izrādijās ļoti laba bildēm... vietas daudz, apgaismojums netrūkst.
Biju nostājies maliņā un pīpēju un domāju kas par sūdiem varētu būt... un tad sākās bildēšanās.
Ļoti daudz mans golfs parādijās internetā, par ko prieks, ka cilvēkiem patīk gala darbs.
Pasākums beidzās, aizripoju mājās, ap 01:00 un domāju, ka prikola pēc jāpaskatās pravodka...
Jā, brīvgaitas regulātoram, gala vadi sakaltuši un pārlūzuši, tas izskaidro kāpēc kad apstājies mk2 noģībst.
Uz fisko bija sataisīts un maucu ielās...
Sezonas beigas....
Visu ziemu nostāvēja, nekas netika darīts, vienīgi iegādāta cita kārba jo iepriekšējā kāds biji līdis iekšā....
2022 gads februāris.. motors izrauts ārā..
Viss izjaukts un sadalīts reizinātājos, galvai aizvesta uz pilno apkopi.
Nomainīti visi 16 vārsti.. nomainītas vadīklas vārstiem, noslīpēta galva.
Sapirktas visas jaunas blīves un šaibas, salikts atpakaļ un iecelts motors.
Tagad notiek karš ar pravodku... bildes vēlāk.