Tajā servisā, kur es braucu, nav tik kruts aprīkojums, līdz ar to nekas nav jākalibrē
Jujubokar wrote: ↑09.12.2018, 00:27
Pirmkārt, Liepājā man par perfekti saregulētu savirzi pagājušogad paņēma 15€. nafig pašam sipties, rezultāts tāpat nekad nebūs perfekts, lai cik Tu tur pats censtos. Es par to paspēju pārliecināties, kad man pēdējoreiz Talsos pateica, ka uz savirzi jāgaida 2 nedēļas. Regulē ko gribi, kādi 7 grādi šķībi būs enīvei. Un, tas ir pietiekami, lai sezonas laikā nokautu riepas līdz ugunskurs vērtībai.
Otrkārt, nafig grūst metāllūznī naudu, lai beigās izrādītos, ka tas hlams "grab nedaudz mazāk" un ROCĪBA NEĻAUJ IELIKT VĒL SOTAKU, kaut arī pieci simti tur jau svinīgi miskastē ir izmesti...
Tu laikam kaut ko nesaproti, bet tas nav nekas jauns

Es skrūvēju stieņus jo vajadzība braukt ir tagad [katru nedēļas nogali vismaz 200 km] , bet spēja aizbraukt uz liepāju
darba dienā, darba laikā ir problemātiska, un ar tām riepām kas ir priekšā es gribu pabraukt arī vēl nākamvasar - jā, es varu atprasīties no darba, bet kāda jēga man vienkārši aizdurt uz liepāju, lai nokonstatētu ka es uz pacēlāja netieku? Tāpēc es, kā iepriekšējās reizes, prasīju čomam, lai šis man sarunā savērsumu - bet nu šis kaut kā nedēļas laikā nevarēja iebraukt servisā, kuram katru dienu brauc garām un kur gandrīz visi pazīstami - laikam būs nākamnedēļ jādabū telefona numurs un pašam jāzvana

Ja es regulētu dēļ nevēlēšanās braukt uz savērsumu, tad es ar attiecīga garuma latiņu mērītu attālumus starp riepu malām, un/vai uztaisītu no koka lineālus ko pielikt pie riepu malām, un mērītu sagāzumu ar Rīgas Eksperimentālās rūpnīcas "Etalons" sagāzuma mērītāju [domāts žigulim, bet ja uzliek bleķiniekus, var arī fofāgenam], nevis vienkārši kaut ko uz čuju skrūvētu - bet nu tiktāl jau tu aizdomāties nevari
Un es joprojām nesaprotu kāpēc TU man vari izdomāt pārmest par naudas mešanu miskastē

Cik simtus tu esi izmetis? Tiešām būs mazāk nekā man?

Par dilstošām/vienreizlietojamām detaļām šoreiz iztērēti kādi trīs; drīksti to uzskatīt par skrūvēšanas iemaņu uzlabojumu [gredzenus un parazītvārpstas šāles mainīju pirmoreiz, ar vārstu vadīklu maiņu darīšana arī bija pirmoreiz] , nerunājot nemaz par to ka normāls motors bija vajadzīgs TAGAD, nevis vēl pēc pusgada - jā, arī ejot uz tavu variantu, "donors, ar kuru babaju wannabegonščegs, nemainot eļļu bet samudrījot vadību ir nobraucis maz", par to naudu labākajā gadījumā varētu nopirkt motoru, bet ne to ielikt mašīnā; kam vajadzētu vēl vismaz otrtik naudas - bet nu daži te to nesaprot

- es jau redzu - ja nav wannabegonščegu & Need For Speed spēlētāju aprindās iecienīti motori = naudas izmešana miskastē, bet ja es būtu ielicis 1.8T, vai 1.9 belarusnieku - tad tā būtu naudas ieguldīšana, tas nekas ka tur pēc tam notiekti nāktos guldīt vēl un vēl...

Ja es kaut kad šitam motoram sastellēšu svaigu apakšu [prognozējamās izmaksas ap pieciem sotakiem], arī tad kopsumma sliktākajā gadījumā būs vienā līmenī ar "motora swaps ar babaja ļurkātu 1.8T" - tik vien ka tad būs garantija ka varēs arī kādu laiku pabraukt.