Shitpost vieta. Iemesls kāpēc neko sen neesmu licis savos topikos, kaut arī būtu ko
Manu bildi pamatā tu redzi tikai spamā un spama jēga nav kādam netraucēt un civilizēti drukāt
Informācijas apmaiņa.
Taatad tev parakstaa ir bilde, jo gribi trauceet?GatisGirdenis wrote: ↑15.09.2020, 15:22Es vispār nesaprotu postošanas/forumā sēdēšanas jēgu![]()
Shitpost vieta. Iemesls kāpēc neko sen neesmu licis savos topikos, kaut arī būtu ko
Manu bildi pamatā tu redzi tikai spamā un spama jēga nav kādam netraucēt un civilizēti drukāt![]()
Jo tas ir mans paraksts un tajā ziņā esmu "sekotājs", jo pēc laika skalas esmu pēdējais ar svaigāko parakstu.DODmanSOJU wrote: ↑15.09.2020, 15:31Taatad tev parakstaa ir bilde, jo gribi trauceet?
You do You I guess..
Ja tiešām ievadi/stipri papildini kaut kāda veida informāciju, tad jā, protams noderīgi, bet atskaitīties par gultņa maiņu, hvz, bet nu katram savs - kā jau teicu, tā iemesla dēļ mani topiki miruši līdz nenoteiktam datumamfckns wrote: ↑15.09.2020, 15:27Informācijas apmaiņa.
Hvz, kautkā caur pēcpusi ir apmainīties ar īsziņām whatsapp kur pēctam viss tiek noklāts ar dzerstiņa bildēm. Pateicoties dažiem forumiem esmu daudz ko noderīgu atradis un smēlies iedvesmu visādām stulbībām. Spams ir tikai lai kautko iepirstu par vai ne-par tēmu.
Paldies, nebiju iedomājies.DODmanSOJU wrote: ↑15.09.2020, 14:55Whatever.
Uzmetu ad-block trauceejoshajiem parakstu foto un lieta dariita.

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests