Polo vēl mīnuss, ka mazāk svars uz riepām, man nav ne jausmas ko tur var izdarīt, lai kāda saķere vispār uzrodās
Jāpērk LSD... un arī kārbai
Polo vēl mīnuss, ka mazāk svars uz riepām, man nav ne jausmas ko tur var izdarīt, lai kāda saķere vispār uzrodās
Nedaudz mazāk kā 100%GatisGirdenis wrote: ↑04.04.2024, 21:47Katram braukšanas stils savs un pēc 10 gadiem nedomāju sākt viņu mainīt. Kāda ir izcilā pedāļa pozīcija sniegā ar mainīgu seguma saķeri?
Ā nu motors arī netur, jebkam 8v ir klaņi pirksta resnumā un 8v neder valvera klaņi, jo ir 122mm gari, nevis 144mm, tātad jāpērk kūstums un tas atkal ir -600€. Valvera turbo projektu ir drusku vieglāk izveikt, jo motora pamatprincipi skatos, ka turpinās līdz pat 7. golfam, tikai 7. golfā izplūdnieks ar ieplūdnieku samainīts vietām, un izplūdnieks ir ieliets pašā galvā
Ja ņemtu budžetu, ietu uz MS, to jau esmu teicis.
Ja tev nebūtu ietrāpījies motors pa lēto, tu vēl slavētu ATMO JAUDU un VISS TURBO IR SLIKTI![]()
Nu galīgi negribu ticēt, ka ar trompetēm tāds motors dzīvotu ilgāk kā ar turbīnu. Turbīnu za to mehāniski novadīt būtu vienkāršāk. Ja 20v atmo motoram var pūst iekšā līdz kaut kādiem 0.7 nemainot ne virzuļus ne vadību, pieņemu ka tādam kautkādam vecākam 8v klucim ir līdzīgi.
Kāda ir īstā jēga?
Es tā nedaru, man galvā savlaicīgi iedegas sarkanas lampiņas
Ūja, cik brutāli ir jāspaida pedālis lai šitentajā izjustu atšķirību?GatisGirdenis wrote: ↑04.04.2024, 23:01Kāda ir īstā jēga?
Īstā jēga ir aizkave starp taureņa atvēršanos un motora darbību un kopumā caurplūdi, jo caur vienu droseli nav jāpiepilda, nezinu, 5l ar gaisu? Pats kolektors, kā jau minēju, jaudu neatņem ne kapeikas, ja vēl prot aprēķināt rezonansi, tad pat iedod + ir vairāk jaudas, jo var aizvadīt cauruli uz vēsu gaisu, nevis karsto motortelpas, kas jaudu var samazināt par 10-20zs.
Ja vienkārši grib spīdīgas trompetes un attiecīgo troksni pačota pēc, tad savādāk.
Lielā bloka 8v motori ir izturīgi jā, bet atmosfērā(pie nosacījuma ka viņš nav psc savīlēts un jaudas diapazons nav kkur kosmosā augšā) viņiem gan jau tomēr tas resurs ir lielāks, neaizmirsti ka tikai karbiķiem ir zema kompresijas pakāpe, špricēm tomēr ir ap 10:1. Kā arī Gatim tajā polo iet mazā bloka motori, kas tomēr paļubom ir švakāki, hvz vai tur vispār pat siltummaiņas flancis eļļai ir.Jujubokar wrote: ↑04.04.2024, 22:52Nu galīgi negribu ticēt, ka ar trompetēm tāds motors dzīvotu ilgāk kā ar turbīnu. Turbīnu za to mehāniski novadīt būtu vienkāršāk. Ja 20v atmo motoram var pūst iekšā līdz kaut kādiem 0.7 nemainot ne virzuļus ne vadību, pieņemu ka tādam kautkādam vecākam 8v klucim ir līdzīgi.
Bet, ja Gatis taisās ar MAF un kolektoru sadzīvot, tad cits stāsts. Hz, čota pazūd īstā ITB jēga.
Kompresijas pakāpi nomest būtu mazākā no visām problēmām. Lielajam blokam elegantākais veids kā nomest kompresijas pakāpi ir uzlikt vārstīgo pauri, tad tur ir zema kompresijas pakāpe un var mierīgi pūst iekšāarniks8 wrote: ↑04.04.2024, 23:21Lielā bloka 8v motori ir izturīgi jā, bet atmosfērā(pie nosacījuma ka viņš nav psc savīlēts un jaudas diapazons nav kkur kosmosā augšā) viņiem gan jau tomēr tas resurs ir lielāks, neaizmirsti ka tikai karbiķiem ir zema kompresijas pakāpe, špricēm tomēr ir ap 10:1. Kā arī Gatim tajā polo iet mazā bloka motori, kas tomēr paļubom ir švakāki, hvz vai tur vispār pat siltummaiņas flancis eļļai ir.
Nu redz, tad arguments invalīds, es varu iedomāties ka ar 200zs mazā ātrumā bez bloķa būtu diezgan nebaudāmi.msh wrote: ↑04.04.2024, 23:15Es tā nedaru, man galvā savlaicīgi iedegas sarkanas lampiņasJa man būtu mērķis braukt spirtiski, es noteikti domātu par nelielu sēdinājumu un cietām pederēm arī priekšā [šobrīd domāju par mīkstākām pederēm aizmgurē
]. Vēl jautājums cik gari kārbā robi...
P.N. Tev nevajag 020-to kārbu ar kodu AMC?![]()
Tās ir papildus izmakas un laiks. Siltummainis veic abas funkcijas, gan silda, gan dzesē.msh wrote: ↑04.04.2024, 23:26Kompresijas pakāpi nomest būtu mazākā no visām problēmām. Lielajam blokam elegantākais veids kā nomest kompresijas pakāpi ir uzlikt vārstīgo pauri, tad tur ir zema kompresijas pakāpe un var mierīgi pūst iekšāPar to siltummaini pārāk nepieduries - man liekas ka tas eļļu vairāk silda nekā dzesē
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest