[SPAMS] Demagoģēt sajms
-
- VW: T4
- Been thanked: 33 times
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: [SPAMS] Demagoģēt sajms
Vēl fantastiskāk ir tas ka tev 3,14s viņa pieminēšana. Bet nu tev ir tas bērnišķīgais līmenis, autoritāšu sistēma - mammai vienmēr ir taisnība un kaimiņu Pēteris vienmēr melo, un pašam ar savu galvu domāt aizliegts
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Tu tiešām neesi sapratis kāpēc viņi ir caurbiruši?Jujubokar wrote: ↑09.08.2023, 13:53Kāpēc visi šitie antivakserveidīgie sazvērestības teoriju sludinātāji vienmēr mauc atsauces uz kautkādiem caurbirušiem "zinātniekiem"? Tjip tas viens "nozares speciālists" zin labāk kā neskaitāmi simti citi tādi paši? Vai arī visiem pārējiem izņemot to vienu tiek maksāts par līdzdalību tautas indēšanā, izsekošanā, privātās dzīves novērošanā utt?
-
Šovakar sanāca atkal bik pabraukt ar C6 Audī [ar porķiku blakām] nu tak mļa šausmīgi garlaicīga mašīna, kā var gribēt ar ko tādu braukt - 80 liekas tāds normāls ātrums priekš apdzīvotas vietas, un trīslitrīgas kuļenes [sajūgas ar tomātu] ieskrējiens līdz simtam liekas ļoti garlaicīgs... 
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Protams, ir lietas, kas pierādās kā patiesība. Es pats esmu pieradis questionot praktiski visu, tā, vienkārši, ir jautrāk, plus tas palīdz risināt problēmas un domāt ārpus kastes. Tai pat laikā neaizmirstot izmantot loģiku un nemēģināt saskatīt ļaunprātību tur kur tās nav. Protams, ka pasaulē ir elite, kam pieder 90% resursu, bet tas ir tikai loģiski, tā strādā kapitālisms. Ja ņemam mazākā mērogā, spēli Monopols, piemēram. Pēc pirmajiem trīs apļiem visa nauda ir pie viena/diviem spēlētājiem, lai gan visi sāka no vienādām pozīcijām. Tā ir. Tas, kurš vienu vai otru apstākļu dēļ dabūn head start eksponenciāli izraujas vadībā. Daļa taisnības, protams, tajā visā ir, bet tā bilde nav tik sērīga, kā citreiz tu pasniedz.msh wrote: ↑09.08.2023, 03:15Jā, tādi komentāri arī ir lasīti - ka ne visi tādi lidojumi ir redzami tādās lapās. Jebkurā gadījumā - kā pirms pāris gadiem viens sarkastiski iekš iauto teica, "mēs dzīvojam laikā kad sazvērestības teorijas kļūst par patiesību pēc dažiem mēnešiem" - lai pūlis nepavilktos un nenoticētu, pietiek tikai piejaukt pārbaudāmai, acīmredzamai patiesībai pilnīgu sviestu un to maisījumu padarīt par "sazvērestības teoriju" - un pēc tam jau var pakāpeniski, pa kripatai, to visu arī publiskot un tā normalizēt. Par mākoņu sēšanu lielie masu mēdītāji sāka runāt jau pirms dažiem gadiem, ja kas - pakāpeniski, protams.
Tieši tā, nolīt vairāk nekā ir gaisā, nevar. Bet var piedabūt to, kas ir gaisā, nolīt tad, kad vajag, vai, tieši otrādi - dabūt lai nenolīst. Nu un vēl ir tā tehnoloģija ko par HAARP sauc, kas tajā viģikā pieminēta - "viena tante teica" līmenī lasīts ka patiesībā tā tehnoloģija spējot izveidot ciklonus un anticiklonus, respektīvi, var vadīt gaisa plūsmas un tādējādi tos nokrišņus aizdabūt kaut kur - cik daudz tur patiesības, nezinu.
Par to nolīšanu vienuviet un nenolīšanu citur. Pēc teorijas, citviet vajadzētu būt katastrofāliem sausumiem, bet neko tik traģisku es neesmu dzirdējis notiekam apkārt pasaulei. Kaut kādas cikliskas pārmaiņas, jā, bet globālas pārmaiņas hvz.
Par HAARP runājot, manipulēt miljoniem kubikilometru atmosfēras un jonosfēras, izklausās ļoti energoietilpīgi. Paskatoties uz tām lokācijām, kas, lielākoties, ir nekurienes vidū, off the grid, bez acīmredzama enerģijas avota (tobiš sava lieljaudas elektrostacija, apakšstacija, vai neierobežota ģeotermālā enerģija), nerodas iespaids, ka tur būtu iespējams paveikt ko tādu. Nemāku spriest par tehnoloģijām, vai tās manipulācijas vispār ir iespējamas, bet tīri no energoresursu un acīmredzamas inženierijas objektu trūkuma, varu spriest, ka tur varbūt max nodarbojas ar kaut kādiem ļoti lokāliem eksperimentiem.
Neatminos precīzus skaitļus, bet tas National Ignition Facility Kalifornijā, kas eksperimentē ar lāzeriem un kodolsintēzi, var izšaut savus lāzerus uz sekundēm, laikam reizi dienā or smth, lai nenoguldītu visu uz puņkiem turošos elektrotīklu. Ja atradīšu to dokumentālo, padalīšos. Un tur iet runa par pāris atomu sapļeckāšanu kopā ar lāzeriem, ne miljardu kubikmetru atmosfēras manipulēšanu. Karoč, ai dont nou, bet tas viss izklausās pēc wishful thinking un atbilžu meklēšanas. Cilvēka dabā ir meklēt atbildes uz neatbildamo, tāpēc lai būtu sirdsmiers, jo pat negatīva un biedējoša atbilde ir atbilde. Tā rodās reliģijas utt, kad spēj pieņemt "hvz es nezinu", paliek baigi patīkami dzīvot.
Pēc Kardaševa skalas mēs neesam pat Type 1 civilicācija, es nedomāju, ka mums jau ir spēja ietekmēt tādus procesus.
-
Bilde nav sērīga? Sāksim jau ar to ka tā elite, ja to sadzītu dzīvot vienā pilsētā, parastās mājās, tai pietiktu ar kādu Latvijas mazpilsētu. Tā ir maza. Faktiski - grupējums. Turpināsim ar to ka viņi grib nopirkt pilnīgi VISU. Piemēram, šobrīd 30-40% pasaules saldūdens resursu pieder kaut kādām 12 vai cik tur firmām - protams, ar strauji augšupejošu tendenci. Vai arī - ASV lielākais aramzemes īpašnieks ir bēdīgi slavenais Vārtu Bils. Kā tev šķiet, kas notiks kad viss, kas ir mums apkārt, piederēs viņiem, ko tu sagaidi?GG. wrote: ↑10.08.2023, 03:15Protams, ir lietas, kas pierādās kā patiesība. Es pats esmu pieradis questionot praktiski visu, tā, vienkārši, ir jautrāk, plus tas palīdz risināt problēmas un domāt ārpus kastes. Tai pat laikā neaizmirstot izmantot loģiku un nemēģināt saskatīt ļaunprātību tur kur tās nav. Protams, ka pasaulē ir elite, kam pieder 90% resursu, bet tas ir tikai loģiski, tā strādā kapitālisms. Ja ņemam mazākā mērogā, spēli Monopols, piemēram. Pēc pirmajiem trīs apļiem visa nauda ir pie viena/diviem spēlētājiem, lai gan visi sāka no vienādām pozīcijām. Tā ir. Tas, kurš vienu vai otru apstākļu dēļ dabūn head start eksponenciāli izraujas vadībā. Daļa taisnības, protams, tajā visā ir, bet tā bilde nav tik sērīga, kā citreiz tu pasniedz.
Par to nolīšanu vienuviet un nenolīšanu citur. Pēc teorijas, citviet vajadzētu būt katastrofāliem sausumiem, bet neko tik traģisku es neesmu dzirdējis notiekam apkārt pasaulei. Kaut kādas cikliskas pārmaiņas, jā, bet globālas pārmaiņas hvz.
Par HAARP runājot, manipulēt miljoniem kubikilometru atmosfēras un jonosfēras, izklausās ļoti energoietilpīgi. Paskatoties uz tām lokācijām, kas, lielākoties, ir nekurienes vidū, off the grid, bez acīmredzama enerģijas avota (tobiš sava lieljaudas elektrostacija, apakšstacija, vai neierobežota ģeotermālā enerģija), nerodas iespaids, ka tur būtu iespējams paveikt ko tādu. Nemāku spriest par tehnoloģijām, vai tās manipulācijas vispār ir iespējamas, bet tīri no energoresursu un acīmredzamas inženierijas objektu trūkuma, varu spriest, ka tur varbūt max nodarbojas ar kaut kādiem ļoti lokāliem eksperimentiem.
Neatminos precīzus skaitļus, bet tas National Ignition Facility Kalifornijā, kas eksperimentē ar lāzeriem un kodolsintēzi, var izšaut savus lāzerus uz sekundēm, laikam reizi dienā or smth, lai nenoguldītu visu uz puņkiem turošos elektrotīklu. Ja atradīšu to dokumentālo, padalīšos. Un tur iet runa par pāris atomu sapļeckāšanu kopā ar lāzeriem, ne miljardu kubikmetru atmosfēras manipulēšanu. Karoč, ai dont nou, bet tas viss izklausās pēc wishful thinking un atbilžu meklēšanas. Cilvēka dabā ir meklēt atbildes uz neatbildamo, tāpēc lai būtu sirdsmiers, jo pat negatīva un biedējoša atbilde ir atbilde. Tā rodās reliģijas utt, kad spēj pieņemt "hvz es nezinu", paliek baigi patīkami dzīvot.
Pēc Kardaševa skalas mēs neesam pat Type 1 civilicācija, es nedomāju, ka mums jau ir spēja ietekmēt tādus procesus.
"Pēc teorijas, citviet vajadzētu būt katastrofāliem sausumiem, bet neko tik traģisku es neesmu dzirdējis notiekam apkārt pasaulei." - cik liels sausums tev ir katastrofāls un cik liels nē? Reku tikko bija pa visu Latviju sausums - raža neaug, zāle neaug - ar to tev nepietiek? Teksasieši to pašu saka, tik viņiem vēl bonusā karstums. Gan jau vēl kaut kur - par Teksasu dzirdēju vienā mašīnu grupā nejaušā komentārā.
Par HAARP - nezinu, neesmu iedziļinājies [izskatās ka tu esi to darījis vairāk par mani
-
- VW: Golf Mk3 Cabrio
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 25 times
Vai ir viegli dzīvot, kad visapkārt rādās sazvērestību teorijas?
Škoda Fabia Combi Monte Carlo 1.2 TSI
VW Golf Mk3 GTI-Edition 2.0 8v (ADY)
VW Golf Mk3 Cabrio 1.8 Mono (ABS)
Yamaha MT-07
VW Golf Mk3 GTI-Edition 2.0 8v (ADY)
VW Golf Mk3 Cabrio 1.8 Mono (ABS)
Yamaha MT-07
-
Tu vēl arī varbūt esi palaidis garām šāda veida iespējamu ģeoinženieriju - tā ideja ir uzpirst gaisā čupu ar kvēpiem vai ko tādu - nav arī grūti iztēloties kas notiktu ja to izdarītu - pēdējoreiz kas tāds, dabiskā ceļā [vulkāna izvirdums], notika pirms 400 gadiem - noveda tas pie kariem, bada un slimībām.
Neaizmirsti ka tie, kas visu to shēmo, nav normāli cilvēki. Viņi tiecas pēc varas, pēc iespējas vairāk varas, un iet pār līķu kaudzēm viņiem neliekas nekas īpašs. Paskaties uz Staļinu - lūk, tāda tipa cilvēki.
-
Sazvērestību teorijas nekur nerādās - tikai sazvērestības. Jeb kā tad tu sauc "cīņu ar klimata pārmaiņām" kas ir sekmīgi ieviesta mūsu ikdienā un nu jau lien laukā arī no mūsu masu mēdītājiem? Neaizmirsīsim ka OIK ir daļa no tā - arī "sazvērestības teorija"? Tikko notikušais ST tarifu kāpums arī - jo mērķis ir notrallināt stipri pieaugušo peļņu būvējot pārcenotas uzlādes kastes elektriskajām mašīnītēm, bet elektriskās mašīnītes kāpēc ir apkārt uzradušās?
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Jēeebal, tu esi to mēslu pieminējis jau vairāk reizes kā spēju atcerēties un virspusējs info ir dziļāka iedziļināšanās nekā to esi darījis tu? Veco zeeen....msh wrote: ↑10.08.2023, 12:38Par HAARP - nezinu, neesmu iedziļinājies [izskatās ka tu esi to darījis vairāk par mani] - bet pie tā ka ir runa par daudzmiljardu biznesu, tikpat labi varētu būt ieraksti pazemes kabeļi, vai arī - tā tehnoloģija patiesībā neprasa nemaz tik daudz enerģijas - jo tā tīri loģiski domājot - ja tur aizietu nenormālās megavatstundas enerģijas lai radītu kaut kādu starojumu - to noteikti varētu uztvert pa gabalu ar vienkāršiem uztvērējiem, līdzīgi kā ar radariem.