sodi par logu toneejumu !!!
Nu parakstīt to protokolu vajag. Tikai tajā komentāru laukā ieraksti ka pārkāpumu neatzīsti un nekādi tavu logu mērījumi netika veikti.
Vēlams iztikt bez emocijām bet rakstīt visu kā ir - stikli ir tonēti atbilstoši noteikumiem, mērījumu par neatbilstību nav - pārkāpuma arī nav.
Protokola neparakstīšana neko neatrisina.
Vēlams iztikt bez emocijām bet rakstīt visu kā ir - stikli ir tonēti atbilstoši noteikumiem, mērījumu par neatbilstību nav - pārkāpuma arī nav.
Protokola neparakstīšana neko neatrisina.
Edgarss wrote:nja pilnigi piekritu, tatad ja man veel kadreiz nemerot grib
uzlikt sodu, vai varu atteikties parakstit protokolu,?
Nekur nav teikts ka uz pārrunām tev jāierodas ar mašīnu
NAV viņiem pierādījumu pret tevi. Fotogrāfija neko nepierāda jo tā uzrāda ATSTAROTO gaismu nevis cauri plūstošo.
Edgarss wrote:skaidrs, nju vobsim bija ta ka teicu ka neko nemerija uzrakstija sodu ,atbildiba paredzeta 149.24p.20.d. lai ko ari tas nozime,
nu bet es jau pagasreiz gribeju strideties ka janomera tas lohs nofotagrafeja un teica lai 30 dienu laika ierodos un ja iebidisu vinji var nomerit tad kad ierodos
Viņi ar gājienu "izmērīs pēctam" pārkāp visas normas par administratīvo lietu procesu. Tas nav LIKUMĪGI!! Un likumi pat policijai ir jāievēro.
Viss. Tevi var sodīt tikai ar tiem materiāliem kas ir viņu rīcībā uz protokola sastādīšanas brīdi - fotogrāfija kas neko nepierāda jo principā nerāda logu caurspīdīgumu.
Kur tādi stulbi policisti dzīvo?
Viss. Tevi var sodīt tikai ar tiem materiāliem kas ir viņu rīcībā uz protokola sastādīšanas brīdi - fotogrāfija kas neko nepierāda jo principā nerāda logu caurspīdīgumu.
Kur tādi stulbi policisti dzīvo?
Edgarss wrote:nja pareizi pie tam masina nav uz mana varda varu pateikt ka tik panemu pabraukaties no kada,,,,
nu gan ir baigi jocigi sodien aizeju uz banku maksat sodu par to logu tonejumu un , vini paskatas uz protokolu un saka ka "te ir tikai pants bet nav noradta summa un nav ari noradits konts uz kuru japarskaita, vini tadu nevar saprast vispar tads jocigs protokols"
nu neko taka uz csdd nav laika braukt neko braucu majas te , aizsutu sms uz csdd info nr tur kur var uzzinat par nenomaksatiem sodiem un atnak sms ka man tadu nav....
Kaut kur dzirdeeju taau prikolu, ka vinjiem ir tiesiibas izpleest teh. apskati,ja mashiina neatbilst teh. staavoklim piemeeram toneetie priekshejie logi, ja vinjiem buus ar ko izmeriit un tas aparaats buus serteficeets tad vinji ir tiesiigi izpleest teh. apskates uzliimi, ja vinjiem nav aparaata tad var pasutiit vinjus deet
Mums Ventspilii ir aparaats ieksh CSDD, bet nav sertefekaacijas un vinjus var mieriigi pasuutiit d...s 
nu gan ir baigi jocigi sodien aizeju uz banku maksat sodu par to logu tonejumu un , vini paskatas uz protokolu un saka ka "te ir tikai pants bet nav noradta summa un nav ari noradits konts uz kuru japarskaita, vini tadu nevar saprast vispar tads jocigs protokols"
nu neko taka uz csdd nav laika braukt neko braucu majas te , aizsutu sms uz csdd info nr tur kur var uzzinat par nenomaksatiem sodiem un atnak sms ka man tadu nav.... kas par šteli|????
jaa bet prikols ka man jau uzrakstija protokolu bet tagat kad eju maksat tur tacu neka nav par summu utt
bet itka aizsutot to sms atnak atbilde ka sodu nav,
ko vini to protokolu moska nekur neregistreja vai kaaa?|
nu neko taka uz csdd nav laika braukt neko braucu majas te , aizsutu sms uz csdd info nr tur kur var uzzinat par nenomaksatiem sodiem un atnak sms ka man tadu nav.... kas par šteli|????
jaa bet prikols ka man jau uzrakstija protokolu bet tagat kad eju maksat tur tacu neka nav par summu utt
bet itka aizsutot to sms atnak atbilde ka sodu nav,
ko vini to protokolu moska nekur neregistreja vai kaaa?|