siku uzlabojumu informacija?

Suspension | Wheels | Tires
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
bergs
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Re: siku uzlabojumu informacija?

Post by bergs » 13.01.2009, 20:32

Joziks wrote: Man kā reiz ir jautājums par šito murķi...
Negribējās atsevišķu topiku...
Ir problēma ar to ka aizmugurējie riteņi praktiski nebremzējas jo braukāju lielākoties divatā...Līdz ar to kalotkas nepiespriegojas automātiski un rocenes arī nav...Kā varētu to murķi piemānīt lai aktīvāk strādā aizmugurējās bremzes???Pieminēšu to ka amputēt viņu netaisos jo tuvojas apskate un tie pārgudrie apskatnieki Grobiņā simtpunkt par to piesiesies... :xplode: ...
P.S. tas ir Mk3 1.9 GTD universāls..
Paldies...
si lieta nebuus saistita ar tavu problemu
ja pasam nav saprasanas par aizmugurejo bremzu uzbuvi tad labaak ieksa neliist , bet uzticeet to cilvekam kas to maak
nedela vismaz divi taksisti iegriezaas , kas pasi kimikojusi bremzes
un nez kapeec nevar iziet TA :lol: :lol: :lol:

Joziks

Post by Joziks » 13.01.2009, 20:41

Nevarētu gluži teikt ka esmu no tiem kas no bremzēm neko nesaprot,jo it kā esmu tā kā pēcprofesijas automehāniķis,un ir gadijies tādu laiku pastrādāt arī servisā un ar to visu nodarboties...Es jautājumu uzdevu tāpēc ka nebija man daudz informācijas par tiem regulatoriem,un cerēju ka kādam ir bijis kas līdzīgs lai saņemtu kādu vērtīgu padomu,ko arī ieguvu...Un palūkoju arī saitu no kura tu(bergs) liki tās bildes,līdz ar to man bilde skaidra...
tāds kam benzīns asinīs(vai drīzāk dīzeļdegviela)...

bergs
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Post by bergs » 13.01.2009, 20:42

:up: :up: :up: :up: :up: :up:

Post Reply

Return to “Piekare | Diski | Riepas”