auto krasosana

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
psh
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Post by psh » 28.04.2008, 16:54

To anna: Pati vien jau šai smilškastītē ielīdi spēlēties :D
man nepatīk tavas smilšu kūkas :mrgreen:

Un nevajag man te tagad chīkstēt kā VW Polo Fox 1.0 karburatora motora generatora gultnim :lachtot:
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with

clip_art
VW: Jetta mk2
Been thanked: 1 time

Post by clip_art » 28.04.2008, 17:00

kas tu taads esi lai brauktu augumaa vieniigajai sievietei forumaa? :irre:

ja patiik staastiit piemeerus no dziives, tad izveelies taadus, kas nav divdomiigi vai citaadi izaicinoši un aizskaroši. OK?
golf mk2 1.8 GTI 16v
jetta mk2 1.9 mTDI
Image

psh

Post by psh » 28.04.2008, 17:03

Šeit valda dzimuma diskriminācija, ja tā tad piedodiet, labošos. :gott:
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with

anna

Post by anna » 28.04.2008, 19:26

psh wrote:To anna: Pati vien jau šai smilškastītē ielīdi spēlēties :D
man nepatīk tavas smilšu kūkas :mrgreen:

Un nevajag man te tagad chīkstēt kā VW Polo Fox 1.0 karburatora motora generatora gultnim :lachtot:
te nau nekada smilsu kaste! te visi, nu gandriz visi :), ir pieugusi cilveki, un ja raksta tad noteiktus komentarus, nevis pazemo viens otru, atvaino , bet man liekas kaa tu nepareizo vietu izvelejies.
un par to pedejo teikumu, cik es noprotu, tu gribeji pazemeto sievietes, ko mes neko nesajedzam? tu man personigi nepazisti un nevajag neko tadu rakstit, kuros izteicienos tu neesi parliecinats.
p.s. paldies clip_art :)

gti1

Post by gti1 » 28.04.2008, 22:25

es gan gribetu lugt beigt cept smilsu kukas mana topica, jo tomer censos nonakt pie kada kopsauceja ko darit un ka darit :?

Paldies :D :D :D
bla bla bla

anna

Post by anna » 28.04.2008, 23:26

kopsaucejs ir tads, ka jadod masinu normalam meistaram, laj tas pats visu izdara. jo pats tikaj vsu sabojasi vienalga no kurienes tev rokas neaugtu :) un iekonemesi laiku :)
vienigais jasakrauj naudu (vai par pliku krasosanu 200ls vai ar visu 500)

witboy

Post by witboy » 29.04.2008, 07:58

muljkibas sagatawots vari ari pats ja kaut biskinj kko sajedz no ta un esi stradajis jebkursh mudaks war ar fleksi un abrazivo ripu nonjemt rusu un veco krasu par spekteleshanu nerunashu tur jaw tiesam jabut specukam lai visu smuki izvilktu ta ka ja ir kkada sajega par so wisu tad wari krietni sew letaku to procesu pataisit

anna

Post by anna » 29.04.2008, 13:44

mana sajega auto sagatavosana krasosanaj ir spaktalesana un izlidzinasana.
a ja iet par rusu nonemsanu, ja protams to var izdarit katrs :)

psh

Post by psh » 29.04.2008, 13:48

rūsu parasti patīk knibināt īstiem knauzeriem :D nevis kuram katram :mrgreen:

ORUNGUNS

Post by ORUNGUNS » 21.05.2008, 01:17

Mana izpratne par krāsošanu.

Pats var sagatavot mašīnu krāsošanai un vēlams arī to pašam darīt, jo neviens nesagatavos labāk, ja esi gatavs maksāt līdz 2000 Ls.

Metāls ja ir sācis rūsēt , tad ir ļoti slikti, ļoti, ļoti.

a) ja rūsa ir uz metāla virspusēja tad kracene rokās un uz priekšu, uz saulaino tāli.

b) Ja caurums, tad jāgriež ārā un jāmetina ciet , bet tas bojā metālu un šuves sāks rūsēt dziedādamas ja pēcapstrāde būs pavirša.

Labākais daudz cietušai mašīnai ir gatavot pa detaļai - kapots , durvis, spārni utt. Kā tiko viena detaļa notīrīta un vis spīd un laistās - nenoslinkot un stundas laikā nogruntēt. Pēctam arī var aliņu iedzert :)
Ja nogruntēts ar pirmo reizi labi tad pēcāk var mest sālsūdens akvārijā kaut uz pieciem gadiem nekas nenotiks :) pēcāk biki pārslīpē ar roku un gruntē vēl vienu reizi un tad vēl ja baigi gribās.

Tālāk špaktelējam - slīpējam - špaktelējam - slīpējam. Mazus sīkus defektiņus var atstāt bet tikai tad , ja tos redz no sāna, ja redz skatoties virsū taisni tad vēl jāpašpaktelē un jāpaslīpē.

Ņemam šķidro špakteli - Filleri
pūšam visū, kad nožūst pēc 10 - 15 min vēl reizīti

Slīpējam ar ūdeni, vēl slīpējam , krāsojam slīpējam ar ūdeni, krāsojam slīpējam ar ūdeni , lakojam , slīpējam ar ūdeni atkal lakojam un pulējam 3 reizes ar 3 dažādam pastam pēc grauda izmēra , mazgājam un vaskojam.

Gatavs - pieripiniet pie jebkuras jaunas mašīnas un tīksminieties kāds viņai citrons a jums spogulis. :)
Pievelc, lai nenokrīt ...

Dominik

Post by Dominik » 21.05.2008, 19:34

process notiek bišku savādāk jo pats strādāju profesionālajā krāsošanas servisā, un mums nav cenas tik milzīgas kā tu teici ar visu sagatavošanu...
Golf mk2 1.8GTI - pārdodu...

gti1

Post by gti1 » 21.05.2008, 19:42

viss ir baigi labi bet te viens saka ka krasojis un otrs ka strada--- pasakiet reali tad cik izmaksa apmeram krasosana ja es pats gatavoju?
ORUNGUNS - ir tev taisniba ka var slipet un gruntet un spaktelet un uztaisit spoguli, bet tada gadijuma es gribu no krasotaja lai to visu nesad...s un uztaisa labi un nepanem pa to kaa par gatavosanu ar krasosanu kopa.
bla bla bla

psh

Post by psh » 22.05.2008, 09:47

anna wrote: te nau nekada smilsu kaste! te visi, nu gandriz visi :), ir pieugusi cilveki, un ja raksta tad noteiktus komentarus, nevis pazemo viens otru, atvaino , bet man liekas kaa tu nepareizo vietu izvelejies.
un par to pedejo teikumu, cik es noprotu, tu gribeji pazemeto sievietes, ko mes neko nesajedzam? tu man personigi nepazisti un nevajag neko tadu rakstit, kuros izteicienos tu neesi parliecinats.
p.s. paldies clip_art :)
ar to pēdējo teikumu bija domāts, ka vajag rakstīt savus komentārus nevis uzmākties manējiem :) kaukā ar mani nekaskējās neviens. iznemot Tevi :roll:
laivaikā neesmu apšaubījis neviena cilvēka spējas un zināšanas bez pamata.
Ok miers :) Jauku dienu! Tu man arī patīc :roll:

Laurent

Post by Laurent » 22.05.2008, 16:54

psh wrote: ar to pēdējo teikumu bija domāts, ka vajag rakstīt savus komentārus nevis uzmākties manējiem :) kaukā ar mani nekaskējās neviens. iznemot Tevi :roll:
laivaikā neesmu apšaubījis neviena cilvēka spējas un zināšanas bez pamata.
Ok miers :) Jauku dienu! Tu man arī patīc :roll:
Par to piekasiišanos taviem komentāriem, es nevaru nepiekrist, ka vinji ir biki pa leciigu, priekš šīs foruma draudzīgās atmosēras! :censored: :evil:

Tākā krekeris annai par apņemšanos šīs problēmas uzsvēršanā! :p
Mk4 GTI TDI Exclusiv

Alpine & Zeus

psh

Post by psh » 22.05.2008, 17:06

Laurent wrote: Par to piekasiišanos taviem komentāriem, es nevaru nepiekrist, ka vinji ir biki pa leciigu, priekš šīs foruma draudzīgās atmosēras! :censored: :evil:

Tākā krekeris annai par apņemšanos šīs problēmas uzsvēršanā! :p

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”