mk1 kartings(1983) by gti1
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 1 time
-
-
-
ta ka mans labas lietas ievero un ara nemet es jau sen biju noprcis saparotus divus karbulus- weberniekus, ir jauztaisa vel divi un aiziet--- iepludes kolektors ari jataisa bet viens vecis teica ka uztaisisot apmeram pa 70 Ls + materials (protams ka taisits tiktu uz dator vadamas frezes- nejau ar rokas bormasinu un rupjo vili
) un tad jau bus jaskatas, ak ja tie karbuli tika nonemti no sporta autina pa taisno maisa ieksa un uz majam... 
bla bla bla
uz tolmetu vai kuusakoski vai kādu uzpircēju kantori
ja vajag motoru zr četriem karbiņiem uztisīt tad paņem moča motoru un miers. A tu kubiku māki salikt pa krāsām? ja nē tad ar 4 karbiņiem labak nesāc, tai laikā var labāk iedzet alu , pastīties tv, aizbraukt peldēties 
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
-
man pa naktim dazkart ir garlaicigi un nenak miegs a kur nu vel kad melnie uznak, sakapj galva un 2 nakti uz garazu prom, jumts brauc prom tapec vajag enkuru nopirktpsh wrote:uz tolmetu vai kuusakoski vai kādu uzpircēju kantorija vajag motoru zr četriem karbiņiem uztisīt tad paņem moča motoru un miers. A tu kubiku māki salikt pa krāsām? ja nē tad ar 4 karbiņiem labak nesāc, tai laikā var labāk iedzet alu , pastīties tv, aizbraukt peldēties
bla bla bla