Nordik VW Golf GTI 83
-
- VW: Vw mk2 Jetta
- Been thanked: 9 times
Re: Nordik VW Golf GTI 83
Noņemties tur bija ko, bet nu tas ir aiz muguras.Raitiz wrote:oo, šis izskatās kaut kas interesants.![]()
Pretīgs pasākums tā grīda,vai ne? Es vismaz tam tikko pagāju garām.![]()
runājot pa motortelpā pūsto ķīmiju - skābā, esi palasijis pie kādas temperatūras viņa tur? Tur varētu notikt sūdi.
Lai veicas, piesekošu.
Neēsmu neko studējis, viss tikka uzticēts krāsotājam. Ja nodegs, dabūs samaksāt.

Nabadzības tarkšķis
¤ Saliktas arkas.

¤ Sāk krāties jaunās detaļas. Paldies GG!

¤ Jaunas skrūves, uzgriežņi, špilkas,..... motoram un piekarei. Sākumā bija doma tīrīt vecās un cinkot, bet GG iedeva ideju, ka jāsūta jaunas. Nebiju domājis, ka MK1 var dabūt jaunas OEM. Darbs apjomīgs atrast katrai skrūvei kodu lai varētu pasūtīt jaunas. Bet viņš to paveica. GG Tu esi monstrs!
Tas vēl nav viss, bet doma skaidra.

¤ Sāk krāties jaunās detaļas. Paldies GG!

¤ Jaunas skrūves, uzgriežņi, špilkas,..... motoram un piekarei. Sākumā bija doma tīrīt vecās un cinkot, bet GG iedeva ideju, ka jāsūta jaunas. Nebiju domājis, ka MK1 var dabūt jaunas OEM. Darbs apjomīgs atrast katrai skrūvei kodu lai varētu pasūtīt jaunas. Bet viņš to paveica. GG Tu esi monstrs!
Tas vēl nav viss, bet doma skaidra.

Nabadzības tarkšķis
Man tik radās jautājums, vai orģināli karterim un vārstu vākam iekša ir kā apstrādāta ( Cinkota vai krāsota)?
Ja es mazgāju skābē arī iekšu, vai tādu pliku metālu var likt atpakaļ?
Ja es mazgāju skābē arī iekšu, vai tādu pliku metālu var likt atpakaļ?
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: golf mk2
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 41 times
Visu cieņu!
Skatīties notiekošo bildēs, ir kā sapņot.
Ja arī ir krāsots, domāju, ka var atstāt bez krāsas, jo eļļa pasargās no rūsēšanas. Man tā šķiet.
Skatīties notiekošo bildēs, ir kā sapņot.
Ja arī ir krāsots, domāju, ka var atstāt bez krāsas, jo eļļa pasargās no rūsēšanas. Man tā šķiet.
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Oriģināli vārstu vāks nāk krāsots melns. Iekšpuse nerūsēs, kā jau Saspraude teica. Tas tik tā, lai plauktā stāvot nerūsē, plus tehnoloģiski vieglāk ir nokrāsot visu, nevis tikai pusīti
Doma ir krāsot ar karstumizturīgo krāsu. Domāju ka eļļai nevajadzētu viņu šķīdināt iekšpusē.
¤ Izpūsti visi caurumi, kanāli, arkas, sliekšņi no iekšpuse ar Valvoline Tektilu, vasku.

¤ Mor parts.

¤ Izpūsti visi caurumi, kanāli, arkas, sliekšņi no iekšpuse ar Valvoline Tektilu, vasku.

¤ Mor parts.

Nabadzības tarkšķis
¤ Pabūts skābes mazgāšanas kanorī

Satikti pāris MINI

¤ Salikts jumts.

¤ Sakrāsotas detaļas pulverī. Nav īsti bildes, būs vēlāk.

Detaļas ir ievāktas, kādu laiku būs ko darīt. Visas jāsaliek tajā mazajā mašīna.

Satikti pāris MINI

¤ Salikts jumts.

¤ Sakrāsotas detaļas pulverī. Nav īsti bildes, būs vēlāk.

Detaļas ir ievāktas, kādu laiku būs ko darīt. Visas jāsaliek tajā mazajā mašīna.

Nabadzības tarkšķis
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Saliec pirmīti pats, turpinās.
¤ Iepirkta pareizā stūre.

¤ Plāni pamainījās ar bāku, veco nebija iespējams izmazgāt 100%. Nolemts pirkt jaunu Klokkerholm. Ir savi mīnusi, nav iekšā metāla filtra. Doma ir ko uzlikt ekstra pirms sūkņa.

¤ Jaunas degvielas maģistrāles, šļauciņas, bukses.

¤ Salikts sūknis un jauns BOSH degvielas akumulātors kronšteinos.

¤ Tilts

¤ Bāka, tilts garlavīna vietā.

¤ Iepirkta pareizā stūre.

¤ Plāni pamainījās ar bāku, veco nebija iespējams izmazgāt 100%. Nolemts pirkt jaunu Klokkerholm. Ir savi mīnusi, nav iekšā metāla filtra. Doma ir ko uzlikt ekstra pirms sūkņa.

¤ Jaunas degvielas maģistrāles, šļauciņas, bukses.

¤ Salikts sūknis un jauns BOSH degvielas akumulātors kronšteinos.

¤ Tilts

¤ Bāka, tilts garlavīna vietā.

Nabadzības tarkšķis