SILBER MK4(Danske Golf)

Marchs
VW: Golf
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times

Re: SILBER mk4

Post by Marchs » 19.12.2014, 08:33

Bezmaksas smilšustrūklas pakalpojumi :twisted:
Mk2

Zhoriks
VW: MK2 16V

Post by Zhoriks » 19.12.2014, 09:40

Burnout gone wrong :?
Jo vairāk kvēpa jo ciešak dūre

Lakkijs
VW: BOLF
Been thanked: 4 times

Post by Lakkijs » 19.12.2014, 11:14

Ir jāapzinās kur un kā braukt.. nevar no mk4 sagaidīt kas pēc dabas ir zemāks, ka varēs maukt pa kāpām :/ Nav pārmetums Tev, bet būtu sēdināts, i nemaz tur nelīstu iekšā.
Image

Coilovers, Sēdinātās atsperes, Piederumi! Tieši no Vācijas ražotāja

https://www.youtube.com/user/apSportfahrwerk

PM me :thumbs:

VW BOLF by Lakkijs

Kasparinsh
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Post by Kasparinsh » 19.12.2014, 12:05

Lakkijs wrote:Ir jāapzinās kur un kā braukt.. nevar no mk4 sagaidīt kas pēc dabas ir zemāks, ka varēs maukt pa kāpām :/ Nav pārmetums Tev, bet būtu sēdināts, i nemaz tur nelīstu iekšā.
Image es arī reiz norakos :D Bet kā var nebraukt ja pie jūras ir jānoparkojas lai teltis var celt, un vienā vietā patrāpijās irdenas smiltis un norakos! Man gan ir sēdināts un r18 :D

Lakkijs
VW: BOLF
Been thanked: 4 times

Post by Lakkijs » 19.12.2014, 13:55

Nū jā tas jau ir džips :roll:
Image

Coilovers, Sēdinātās atsperes, Piederumi! Tieši no Vācijas ražotāja

https://www.youtube.com/user/apSportfahrwerk

PM me :thumbs:

VW BOLF by Lakkijs

Ogre
VW: Mk4

Post by Ogre » 30.12.2014, 23:15

Šodien brālēni no ĶTR atsūtija vienu paciņu. Mēģināšu ar šito tikt kaut kādā jēgā
Image
Image
Kvalitāte izskatās laba, nevaru teikt, ka tas ķīnas slēdzis izskatās savādāk kā stock.
Image
Un rekur bilde ar šī brīža setapu, nav kūl.
Image

Rimis
VW: 4mo Passat, mk2 gti un Corrado
Has thanked: 12 times
Been thanked: 58 times

Post by Rimis » 01.01.2015, 02:55

Ogre wrote: Image
reāli dīvaina bilde šķiet. :?
Imageviewtopic.php?t=24814 ex mk2 un jaunais projekts.
viewtopic.php?f=112&t=23601&start=270 rusted mk4

Briedulēns
VW: Golf mk 2
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Post by Briedulēns » 26.01.2015, 23:41

Rimis wrote: Image
reāli dīvaina bilde šķiet. :?[/quote]
ripuli taadi saseukojusies, fotozopeeti. :D
O.Z wrote:nav kvēps nav balle

Ogre

Post by Ogre » 27.01.2015, 22:55

:D jā, ir nedaudz. nu ne jau es ar fotošopu esmu licis iekšā diskus ar kalpakiem :D tā ir telefona kamera, kas, kā izrādās, neaudz kropļo bildi, stūros un malās ir baigais oversamplings. normāli tas padara bildi, iespējams, skatāmāku, bet uz apaļiem diskiem var redzēt ka kaut kas nav tā.

ATSAUCAS lūdzu kāds, kas ir licis tev IV kruīzu. vajadzētu dažus padomus. PM? Paldies, ja būs kāds kurš atsauksies

Dabūju arī vadu no ķīnas brālēniem šodien. viens spečuks teica, ka EGR vārsts būtu jāver max ciet, vai kādam ir kāds komentārs par to?

Rekur pāris picītes, golfs apsalis. Jau rudenī nomainīju spoguļiem stikliņus, lai strādā apsilde, bet, protams, uzreiz kā saimainīju viņi vispār vairs nesala un nesvīda ciet. Strādā labi, biju domājis, ka stikliņu cenas būs tik pat augstas kā Gagārins 1961.gadā, bet nē. Protams, dabūju arī atlaides, bet 12 eur par abiem ir diezgan sweet.
Image
Image
Image
Image

Pasūtiju ļitakiem centrus VW no ebaja, lai būtu motivācija kaut ko darīt, drīz jāsāk, laikam, smilšot tie diski ar tādiem vairs nevar rādīties ielās. Vēl arī ieķēru ļot labas 17 collu 225/45 ar 6milimetriem pa 100 eur. Vecās riepas bija pilnīgi metamas.
Image

Drīz sāksies kruīza likšanas epopeja, tad jau redzēs kā tas sanāks. Paldies par uzmanību!

Ogre

Post by Ogre » 01.02.2015, 12:11

Sāku darboties ap diskiem. Līdz nākošajai sezonai visam jābūt tip top. Pagaidām skats diezgan pabriesmīgs.
Image
Image
Image
Image
Naudas ekonomijas nolūkos biju cerējis vismaz nosmilšot diskus pats, bet tas nesanāks. Ar man pieejamo smilšustrūklu kanpi līdz gruntij var tik. Tātad būs jāvēd uz kantori, kur ir lielāks spiediens.
Image

Ogre

Post by Ogre » 18.02.2015, 20:19

Atskats uz izdarīto.
Uzlikta kruizkontrole, ne bez čakarēšanās, protams. Ne viena interneta pamācība nebija tāda, kur viss būtu pilnīgi 100% saprotams un atšķīrās dažas lietas, bet kā saka, viss labs, kas labi beidzas :) Viss strādā ideāli, labāk nevarētu vēlēties. Ja kādam vajag palīdzību vai info par šo lietu, tad droši jautājiet, jo nevienam nenovēlu tādu čakarēšanos kā man.
Bilde, kur viss ir paārdīts un jaunais kloķis ir virsū. Un arī lampiņa panelī deg, score!
Image
Image

Vēl viens nelielais darbiņš. Man nekad nerādija pilnībā pilnu un pilnībā tukšu bāku, gada laikā tā arī ne reizi nebija iedegusies degvielas lampiņa. Izrāvu ārā to rādītaju no bākas. Viss izskatījās kārtībā, nebija tā, ka tie kontakti būtu biagi netīri, bet pēc notīrīšanas viss sāka strādāt tā kā, laikam, netīrumu slānis bija par biezu.
Image
Image

Pēc kruiza uzlikšanas tikai aizvests uz krownu, ikgadējā izpūššana, liels prieks, ka viņi to apakšu nomazgāja, jo sāls bija mega, visi plastmasi bija balti pat. Kā arī samainīju bremžu diskus un klučus. Nedabūju gan urbtos, jo nebija uz vietas, bet nu šaubos, ka man ar neurbtajiem būs problēmas ar dzesēšanu, it īpaši braucot pa pilsētu ;)
Image

Interesanti, ka viena no suporta skrūvēm bija bez vītnes un būtībā viss suports bija bremzējot aksiāli kustējies, tāpēc uz skavas, tur, kur pārvietojas bremžu kluči, bija izveidojies nevienmērīgs nodilums. Man ieteica uzmetināt pa virsu un noslīpēt, lai nav jāmaina visa skava, bildē var redzēt cik ļoti bija nevienmērīgs nodilums.
Image

UN pēdējais, bet ne sliktākais apdeits, dabūti diski no pulverošanas. Visi kasjaki ir izlaboti, nezinu kādas burvestības viņi izmantoja, bet viss ir kā jauns. Zinu, ka kanti nedaudz noslīpēja, bet nu tur tāpat bija pietiekami daudz cita veida skrāpējumi. 3 paspēju uzmontēt, viens paraugam, jo jākrāso tie vaciņi, kas nāk virsū skrūvēm, centrā. Tos jākrāso būs pašam, īsto krāsu jau itkā atradu, jāgaida siltāks laiks ;)
Image
Image
Image
Image

Paldies par uzmanību, tagad jāgaida siltais laiks, lai var mest virsū tos diskus! Brauciet uzmanīgi!

Toxic
VW: Ko?
Been thanked: 2 times

Post by Toxic » 18.02.2015, 20:36

Kur beigu beigās pasūtīji/nopirki to kruīza slēdzi?
Laikam līdz atvaļinājumam jāpasūta un tad jāuzliek 8)

munkey
VW: Golf3 CL

Post by munkey » 18.02.2015, 22:17

Kruīzs ir :gott: ieliec kādā sadaļā DIY, gan gribētāji atradīsies.
Diski jancīgi.. :/

Ogre

Post by Ogre » 18.02.2015, 22:59

Toxic wrote:Kur beigu beigās pasūtīji/nopirki to kruīza slēdzi?
Laikam līdz atvaļinājumam jāpasūta un tad jāuzliek 8)
Pasūtīju es no ebaya, links : http://www.ebay.com/itm/OEM-Cruise-Cont ... 51&vxp=mtr

Es sūtiju citu, bet tas nav vairāk, mans bija nedaudz lētāks, bet šis arī der. Vadi arī nāk komplektā.
EDIT: Vel ir kruīzs jāaktivizē caur vcds, tas bija easy peasy, bet vads arī ir jāsūta, ja nav. (vads, lai pieslēgtu pc pie autokāra)
munkey wrote:Kruīzs ir :gott: ieliec kādā sadaļā DIY, gan gribētāji atradīsies.
Diski jancīgi.. :/
Kas diskiem liekas jancīgs?

Jā, varētu jau ielikt bet man nav nevienas bildes no procesa, jo likšanas brīdī nedomāju par kaut kā bildēšanu. It īpaši tur, kur bija jādarbojas zem paneļa, tur neko pat gribēdams nevarētu nobildēt.

genzo
VW: polo, touran, golf3
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post by genzo » 19.02.2015, 07:19

Kurā vietā pulverkrāsoji diskus un cik izmaksāja?!
Veiksmi darbos :thumbs:
Nodarbojos ar auto vizuālo remontu.
PM, 22421062, Whatsapp, Instagram @richs.dara
Ar auto projektiem un pa lēto netraucēt.
Netaisos arī nevienam auto par krusttēvu tapt.

Post Reply

Return to “vw Golf Latvijas miestos un ielās”