Anša MarkOne `82
Re: Anša MarkOne `82
mazmotora kronšteins, kas atrodās plakussēdētāja pusē. par tiem metinājumiem nepiesiesies, nav jau forši, bet nepiesiesies, man ir kas līdzīgs. ko šogad tika ievēroju.
nekāds VIN man nav pārmetināts un ar šuvēm nelepojos, vienkārši tika pārmetināti paspārni un tādēļ tika atgriezti gali tai silei! pēc paspārnu pārmetināšanas, sile ne pārāk kvalitatīvi tika salaista ar paspārnu - visa problēma!
Meistaru nemaz necentos novākt, jo, ja viņš tā turpinās, kāds cits to izdarīs manā vietā, ja mainīs attieksmi - man prieks par to!
kāpēc bildes nerāda? nav ideju...
Meistaru nemaz necentos novākt, jo, ja viņš tā turpinās, kāds cits to izdarīs manā vietā, ja mainīs attieksmi - man prieks par to!
kāpēc bildes nerāda? nav ideju...
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Es teikšu vienu, domājam, ko publiski rādam internetā. Neviens negrib problēmas.
-
- VW: mk1 golf
- Been thanked: 2 times
Jā ir dzirdēts ka csdd džeki ar sēž forumos un jau gaida mūs.. Es šo risināju tā ka man ir LT numuri.. un kamēr nelietoju auto man nekrājās mistiskais ceļa nodoklis ja nenododu numurus utt..archijs wrote:Es teikšu vienu, domājam, ko publiski rādam internetā. Neviens negrib problēmas.
Daily - Alfa 159 Q4
Project - VW Golf mk1 x 2
Wife - BMW E46 Coupe 323
EX -
Ford Focus mk1.5
VW Caddy mk1
Project - VW Golf mk1 x 2
Wife - BMW E46 Coupe 323
EX -
Ford Focus mk1.5
VW Caddy mk1
VIN pārmetināšana nav vienkārša izčakarēšana, bet gan krimināl pārkāpums.Ansīts wrote:nu tur ir jābūt reāli pretīgam cilvēkam, lai sēdētu kkādos forumos un meklētu kādi, kuru izčakarēt, neņemot vērā to, ka cilvēks ir ieguldijis daudz darba un galvenais, ka pie mašīnas izdarītais NEKĀDĀ veidā negatīvi neietekmē satiksmes drošību, bet nu es ticu, ka tādu kretīnu uz pasaules netrūkst... diemžēl![]()
PS: Paldies par aizrādijumu, brīdinājumu vai kas tas tāds bija
izdzes savu topiku! sita reklama nevienam nav vajadziga!Ansīts wrote:nu tur ir jābūt reāli pretīgam cilvēkam, lai sēdētu kkādos forumos un meklētu kādi, kuru izčakarēt, neņemot vērā to, ka cilvēks ir ieguldijis daudz darba un galvenais, ka pie mašīnas izdarītais NEKĀDĀ veidā negatīvi neietekmē satiksmes drošību, bet nu es ticu, ka tādu kretīnu uz pasaules netrūkst... diemžēl![]()
PS: Paldies par aizrādijumu, brīdinājumu vai kas tas tāds bija