Tev pašam "slabo"?
[SPAMS] Demagoģēt sajms
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Re: [SPAMS] Demagoģēt sajms
Nonāc stāvoklī, kurā liekas, ka esi bezizejā, bet arī nevēlies absolūti neko savā dzīvē mainīt un uzņemties atbildību par to, mošk uzradīsies.
-
- Zem i plakan
Tērvetē ir kaut kāds siltumnīcu epicentrs? Baigi jāpacenšas tūkstošiem tonnu ar ledu un miljards kubikmetru ūdens uznest debesīs tādam niecīgam veikumam, bet ko es zin.
Kur ir pamatots vērtējums, ka bez tavas mākoņu sēšanas nebūtu lielākā dir sā? Varbūt klimata pārmaiņas tomēr ir īstas un sējēji slēpj patieso nodarīto traumu? Vai nu atver acis visam (un visticamāk netici pilnīgi nekam) vai aizver pa visam. Arī konspiracionistiem ir sava aģenda, tāpat kā zaļajiem un digitalizētājiem, bet šobrīd tu esi iekritis spēcīgā gūstā un visticamāk ar putām uz lūpām argumentētu par to, ka tu domā BRĪVI, kas ļoti iespējams ir tālu no patiesības.
-
- Zem i plakan
Līdzīgi kā reliģijā ir nozare, kas palīdz cilvēkiem tikt ar sevi galā un ir nozare, kas ļoti atgādina to pašu, bet realitātē to sauc par sektu, kurā smadzenes tiek skalotas, lai cilvēks paliktu kaut kādā konkrētā prāta fāzē, kāda indivīda/grupējuma labumam.
Last edited by GatisGirdenis on 08.08.2023, 15:51, edited 2 times in total.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Ir te kāds, kam ir 3D printeris un par simbolisku samaksu var izprintēt 4 pogas? Domāju šo te pajebūciju
Maksāt 43 eur par 4 plastmasas pogām (28eur + 15 eur shipping) izklausās traki dārgi.
Maksāt 43 eur par 4 plastmasas pogām (28eur + 15 eur shipping) izklausās traki dārgi.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Te vairāk stāsts ir par to, ka visu savu negatīvo enerģiju izliek internetā un turpina rullēt plati uz riņķi, nevis tērēt to laiku mazliet savādāk un mēģināt tomēr mainīt savu vidi. Es saprotu, ka ir ērti iesēsties darbā no kura nevar atlaist un dzīvot "brīvajā režīmā", bet tas neveicina progresu. Paliek pārāk daudz brīvā laika, rezultātā tiek piešķilts internets un vienkārši tupa sāk izpausties internetā.GatisGirdenis wrote: ↑08.08.2023, 15:30Nonāc stāvoklī, kurā liekas, ka esi bezizejā, bet arī nevēlies absolūti neko savā dzīvē mainīt un uzņemties atbildību par to, mošk uzradīsies.
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
666GatisGirdenis wrote: ↑08.08.2023, 15:41Līdzīgi kā reliģijā ir nozare, kas palīdz cilvēkiem tikt ar sevi galā un ir nozare, kas ļoti atgādina to pašu, bet realitātē to sauc par sektu, kurā smadzenes tiek skalotas, lai cilvēks paliktu kaut kādā konkrētā prāta fāzē, kāda indivīda/grupējuma labumam.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Vw golf mk2 gti 16v
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 30 times
Pat īsti nevar saprast...
Mēģina atrast sekotājus? Šeit?
Dara dieva darbu un cenšas pārvērst "neticīgos"?
Savās problēmās vaino citus un meklē apstiprinājumu no citiem?
Mēģina atrast sekotājus? Šeit?
Dara dieva darbu un cenšas pārvērst "neticīgos"?
Savās problēmās vaino citus un meklē apstiprinājumu no citiem?
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Kam manas acis ir aizvērtas, un kādā gūstā es esmu iekritis? Par tavu minējumu - kuri tad būs tie sējēji kas tā, pa kluso, slēpjoties no dažādiem radariem un to neatklāti, lidos un sēs?GatisGirdenis wrote: ↑08.08.2023, 15:36Kur ir pamatots vērtējums, ka bez tavas mākoņu sēšanas nebūtu lielākā dir sā? Varbūt klimata pārmaiņas tomēr ir īstas un sējēji slēpj patieso nodarīto traumu? Vai nu atver acis visam (un visticamāk netici pilnīgi nekam) vai aizver pa visam. Arī konspiracionistiem ir sava aģenda, tāpat kā zaļajiem un digitalizētājiem, bet šobrīd tu esi iekritis spēcīgā gūstā un visticamāk ar putām uz lūpām argumentētu par to, ka tu domā BRĪVI, kas ļoti iespējams ir tālu no patiesības.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Cepiens? Es vienkārši parādu tādiem strausa tipa indivīdiem kā tev lietas, par kurām tu neinteresējies, lai arī vajadzētu. Šis ir tas gadījums par kuru ir tas labais teiciens - "ja tu neinteresējies par politiku, tad tā sāks interesēties par tevi". Tu laikam esi piemirsis ka mēs jau pietiekami daudz maksājam par zaļo afēru, un maksāsim arvien vairāk.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Nu, par climat neutral jā, tur papadoss jo pie varas ir liberāli tizleņi.
Bet par visiem vakcīnu čipiem, chem trails, 5G un naudas digitalizāciju un lielāko daļu pārējā "par ko mums nestāsta" gan ir stipri jāpīpē kapronu lai uz to pavilktos.
Bet par visiem vakcīnu čipiem, chem trails, 5G un naudas digitalizāciju un lielāko daļu pārējā "par ko mums nestāsta" gan ir stipri jāpīpē kapronu lai uz to pavilktos.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- Zem i plakan
Hujzin, pēdējo reizi, kad lasīju, tad vainoja eļļas magnātus un industrializāciju. Protams, apturot patēriņu, arī eļļas magnāti paliks sausā.
Un tava analoģija, ka tāds kā es skrūvētu mākoņsējēju ir diezgan caur pakaļu. Ne visus sūdus savāc vainīgie.
Ir iemesls tev skalot smadzeni visiem kuriem nav slinkums - sākumā pavilkt ar sīkumiem un tad plēst 5€/l par virpuļotu ūdeni