znal! konechno znal! tolko nebilo ni vremeni ni zhelanija s nimi vozitsja. sejchas konechno zaleju, no chto sdelano to sdelanoNeza wrote: ti ho4ew skazat 4to ti ne znal togda 4to oni ajustable? (reguliruemie)
i poetomu sold them? it'a very sad ((((
Snooze Golf MK3
oj ku sen nekas nav rakstits
ka jau zinams, visi normali cilveki skruve savas mashinas ziema, bet es .... nu jus sapratat
isi sakot ir iegadatas sekojoshas lietas, kuras gaida kamer saimnieks pieliks klat
:
1. plastmasas sliekshni
2. paris dienas atpakal "serfojot" ebay:

3. jaunas vasaras riepas
no padaritiem darbiem, tikai uzlikta signalizacija
ka ari tuvaka laika (ceru) tikshu pie:
1. bagazhnieka apgaismoju ( MARISIO!!!!!)
2. jauna cimdu nodalijuma (manejais kkads shtibs izskatas, nu vismaz man ta likas)
3. jaunie miglu lukturi + zaglushkas ( ar shito man ir problema, jo pagaidam nezinu kur atrast
)
4. jauns izputejs
Marta vedishu golfu uz servisu pec ziemas diagnostikas, mainjas utt. tad ari redzeshu kas un ka golfam ir pec ziemas. pagaidam izskatas ka nekas traks nebus, bet vienmer kadi sikumi izlidis ara
nu tas ta pagaidam viss....
vienkarshi gribejas kko uzrakstit
ka jau zinams, visi normali cilveki skruve savas mashinas ziema, bet es .... nu jus sapratat
isi sakot ir iegadatas sekojoshas lietas, kuras gaida kamer saimnieks pieliks klat
1. plastmasas sliekshni
2. paris dienas atpakal "serfojot" ebay:
3. jaunas vasaras riepas
no padaritiem darbiem, tikai uzlikta signalizacija
ka ari tuvaka laika (ceru) tikshu pie:
1. bagazhnieka apgaismoju ( MARISIO!!!!!)
2. jauna cimdu nodalijuma (manejais kkads shtibs izskatas, nu vismaz man ta likas)
3. jaunie miglu lukturi + zaglushkas ( ar shito man ir problema, jo pagaidam nezinu kur atrast
4. jauns izputejs
Marta vedishu golfu uz servisu pec ziemas diagnostikas, mainjas utt. tad ari redzeshu kas un ka golfam ir pec ziemas. pagaidam izskatas ka nekas traks nebus, bet vienmer kadi sikumi izlidis ara
nu tas ta pagaidam viss....
vienkarshi gribejas kko uzrakstit