siku uzlabojumu informacija?
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: siku uzlabojumu informacija?
a,ka ar ziemas brauksanu?i dzirdets,ka esot interesno bremzet slidena pagrieziena? un vispar jautraka brauksana bez ta suda.
...R.
...R.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c

-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
ja tas tiesa
brauksana ir svadaka
tiklidz pakala atslogojaas tas saak sluuk
respektivi straujaak piebremzeejot pirmaa sluuc pakala
vieglaka auto iemesana likuma
izmantojot tikai gazi un darba bremzi
man personigi ielas brauksanai ntrauce
brauksana ir svadaka
tiklidz pakala atslogojaas tas saak sluuk
respektivi straujaak piebremzeejot pirmaa sluuc pakala
vieglaka auto iemesana likuma
man personigi ielas brauksanai ntrauce
ir jau ok
...R.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c

-
lai aizmugure uzliktu diska bremzesrukis wrote:visi,kas seitan grib likt diskus aizmugure,jau nezvai rekinas ar to,ka bus savadaka bremzesanas.
ir jau okbus tev servisina vairak klientu.
...R.
sadalitajs nav janem nost
taka pilnigi nekas nemainaas
tu jau jautaji kas notiek ja to nonem
ne,jautaju,vai var vinu nelikt,ja tads nav bijis,liekot taka raimis.
barabaniem tacu nav tilts ar stabilizatoru un kreisa puse tas kronsteins ar atsperi un dalitajs ar tilta kronsteinu pie kuzava?
...R.
barabaniem tacu nav tilts ar stabilizatoru un kreisa puse tas kronsteins ar atsperi un dalitajs ar tilta kronsteinu pie kuzava?
...R.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c

Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c

-
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 26 times
Man ir trumuļu bremzes un regulators uz viņām...rukis wrote:...barabaniem tacu nav tilts ar stabilizatoru un kreisa puse tas kronsteins ar atsperi un dalitajs ar tilta kronsteinu pie kuzava?
...R.
Bet vai Berga bilde ir no Golf 2??? Otrajam golfam ir šāds verķis:
Golf 2, 1986, 1.6 EZ, Pierburg 2E2, automatic
Golf 2, 1990, 1.6 PN, Pierburg 2EE, automatic
Golf 2, 1990, 1.6 PN, Pierburg 2EE, automatic
man uz abiem GTI,kam ir disku bremzes ari ir sitadi.
parastajam,kam ir trumuli,sitadu neatradu.
...R.
parastajam,kam ir trumuli,sitadu neatradu.
...R.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c

-
manis uzraditais ir no mk1
jo mees ar ruki diskutejam par raimja mk1 parbuvi
ja mk2 un mk3 ie tads ka tu uzradiji
gan diskiem , gan trumuliem
jo mees ar ruki diskutejam par raimja mk1 parbuvi
ja mk2 un mk3 ie tads ka tu uzradiji
gan diskiem , gan trumuliem
Man kā reiz ir jautājums par šito murķi...bergs wrote:
Negribējās atsevišķu topiku...
Ir problēma ar to ka aizmugurējie riteņi praktiski nebremzējas jo braukāju lielākoties divatā...Līdz ar to kalotkas nepiespriegojas automātiski un rocenes arī nav...Kā varētu to murķi piemānīt lai aktīvāk strādā aizmugurējās bremzes???Pieminēšu to ka amputēt viņu netaisos jo tuvojas apskate un tie pārgudrie apskatnieki Grobiņā simtpunkt par to piesiesies...
P.S. tas ir Mk3 1.9 GTD universāls..
Paldies...
tāds kam benzīns asinīs(vai drīzāk dīzeļdegviela)...
to sudu ir iespejams regulet,bet parsvara ta skruve ar kontruzgriezni ir pamatigi sapuvusi un nav izkustinama.varbut,ka kludos,bet es nedomaju,ka vinam ir k.kads sakars ar rokeni.barabaniem ir tads kilitis,kas iekrit dzilak,kad kalodkas nodilst.varbut tev vnk.vajag nonemt un iztirit tur visu,ka ari apskatities,vai kalodkas ir normalas un barabans nav galigi izdilis.ja aizm.ir diski,tad laikam varetu remkomplekts palidzet.
...R.
...R.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c

Par to ķīlīti es zinu...Tur visas atsperītes un kolodkas ir jaunas un visam jānotiek,bet lieta ir tāda ka ja kolodkas netiek darbinātas tad tam ķīlītim nav iemesls ieiet dziļāk gropē un līdz ar to nav rocenes,jo kolodkas netiek pieregulētas....tā ka paldies,pamēģināšu to murķi piereguļot...rukis wrote:to sudu ir iespejams regulet,bet parsvara ta skruve ar kontruzgriezni ir pamatigi sapuvusi un nav izkustinama.varbut,ka kludos,bet es nedomaju,ka vinam ir k.kads sakars ar rokeni.barabaniem ir tads kilitis,kas iekrit dzilak,kad kalodkas nodilst.varbut tev vnk.vajag nonemt un iztirit tur visu,ka ari apskatities,vai kalodkas ir normalas un barabans nav galigi izdilis.ja aizm.ir diski,tad laikam varetu remkomplekts palidzet.
...R.
tāds kam benzīns asinīs(vai drīzāk dīzeļdegviela)...