Ja man ir Orģinālais VW Mk4 Maģis
Tur vispār kaut kas notiks vai tomēr labāk normālu maģi ?
Un ar ko būtu jāsāk es izjauktu Mājas Subu un tad
ko man ar viņu tālāk darīt un cik apmēram maksā tas
Ķīniešu pastiprinātājs ?
PC sūbis
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: PC sūbis
tad cik es saprotu nekas ārā nau jājauc
Ieliec buferu un savienu visu caur pārveidotāju ?
Ieliec buferu un savienu visu caur pārveidotāju ?
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Re: PC sūbis
kas tev liek domāt, ka tam logitech subim ir 120w un vēl jo vairāk, ka tam pastiprinātājam ir 900 ?Machete wrote:Nu man golfā stāv 120w logitech subītis ar 900w pastiprinātāju. Skan sasodīti zolīdi priekš tiem 120w.
Auto audio instalācijas