A kā ar TA, viņam nav jābūt obligāti ?
viņu izņemot, tur tak vēl kkādu štruntu vajag, vai visu var savienot tāpat bez viņa ?
Pilnigas mulkjibas. Pakaljejam bremzem ir jabut proporcionaali vajakam, jo aizmugurejo asi ir mazaks svars, lidz ar to palielinoties bremzu spiedienam aizmugure blokejas atrak par priekshu.gti1 wrote:ko tas maina ???
maina to ka uz pakalejam bremzem ir lielaks spiediens sistema un lidz ar to vinas paliek efektivakas un ja vel viss jauns salikts tad strada ideali
Daudziem vw modeljiem ir bremzhu elljas spiediena ierobezotajs, kas ieskruvejas jau galvenajaa bremzhu clindraa, kaa rezultaataa uz pakaljejo asi tiek novadits mazaks eljas daudzums. apskaties, varbut tev ir taadi.phantomas wrote:savam pačekoju - nekādu regulatoru neatradu ! Iet viena šļauciņa no priekšas un vnk sadalās uz divām !
nu tad tev tads pret jautajums--- kurs ziema likuma strauji bremze???gti1 wrote:Jautajums gti1 - kaa tev skjiet, kas notiek ar auto ziemaa, kad likumaa strauji bremzejot uz abam asim tiek dots vienads bremzu elljas spiediens??
Klustat reiz pieaugushi.
viss kartiba, tikai nejauc ielu ar trasi, tad ari sapratisi ko velejos pateikt.gti1 wrote:7dienas braucejs gan neesmu un spridzinat patik visu laiku kad piesezos pie auto stures, negribu nevienu ne macit ne padomus teikt bet kad mani macija braukt-nevis prieks tiesibu dabusanas,- bet gan braukt pareizi, par kludam man sita pa kajam-kamer iemacijos un pieradu, bremzet likuma nav pareizi jo tas ir jadara jau pirms likuma, o.k. gari var strideties tapec metisu mieru sai sarunai![]()
Pirmos 5 gadus no sava staazha ari pa koplietoshanas celjiem alejos, tacu nakot pratam un pieredzei tads netikums tika atmests. Ja velas izpausties un ir kjeriens, tad tas jadara trase, kur netiek apdraudeti nevainigi cilveki.gti1 wrote:bet es jau sapratu, nenem launa ko teicu utt.vienkarsi mans brauksanas stils ja to var ta nosaukt neatpaliek no trases brauksanas, par ko gan citi saka ka kartejais idiots pie stures, bet man tas palidz parvietoties dazadas situacijas un dazados laikapstaklos...
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests