mk1 disku bremzes

Suspension | Wheels | Tires
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
phantomas
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Re: mk1 disku bremzes

Post by phantomas » 03.10.2008, 20:06

pag, nesaprotu, tas regulators ir hidrolikas šļauciņās ? Jā, sapirku visu jaunu, kkad, kad būs laiks likšu virsū... Nu laikam, kad jaukšu redzēšu, kas tur ar to regulatoru :)
A kā ar TA, viņam nav jābūt obligāti ?

viņu izņemot, tur tak vēl kkādu štruntu vajag, vai visu var savienot tāpat bez viņa ?
Auto audio instalācijas

gti1

Post by gti1 » 03.10.2008, 22:53

lidz vinam pienak kapara trubinas un no vina iznak ari kapara trubinas, janomaina tik tas trubinas kas aiziet uz riteniem, jo vinam ir areja vitne bet vajag ieksejo-karoce saprati ko domaju :D
T.A vini pat nezin ka tads tur ir tapec ari nepiesienas, man ieprieksejam Mk1 bija, un kad T.A ieraudzija saka runat vot kad slikti vins stradajot un vajag mainit- kaa tad- es jau mainiju-amputeju un miers majas :D
bla bla bla

phantomas

Post by phantomas » 03.10.2008, 23:06

ok, sapratu, paldies ! Tā laikam būs jāizdara ;)
Auto audio instalācijas

gti1

Post by gti1 » 03.10.2008, 23:19

tik skaties lai atgaisosana butu vienada, jeb atgaiso precizi lai stradatu vienadi :D
bla bla bla

phantomas

Post by phantomas » 03.10.2008, 23:25

nu kā, ja atgaisošanas rezultātā izlietais bremžu eļļas daudzums nav tik liels, ka to nevar saukt par bremžu šķidruma maiņu, tad jau tā nav atgaisošana ! :D
Auto audio instalācijas

Scirocco GTX
Been thanked: 1 time

Post by Scirocco GTX » 04.10.2008, 23:24

gti1 wrote:ko tas maina ???
maina to ka uz pakalejam bremzem ir lielaks spiediens sistema un lidz ar to vinas paliek efektivakas un ja vel viss jauns salikts tad strada ideali
Pilnigas mulkjibas. Pakaljejam bremzem ir jabut proporcionaali vajakam, jo aizmugurejo asi ir mazaks svars, lidz ar to palielinoties bremzu spiedienam aizmugure blokejas atrak par priekshu.
Kad vienreiz forumaa beigs niekus melst?? Tas, ka vinju biezi vien iznem laukaa, deel taa, ka vinsh ir saplisis tas ir cits jautajums.
Jautajums gti1 - kaa tev skjiet, kas notiek ar auto ziemaa, kad likumaa strauji bremzejot uz abam asim tiek dots vienads bremzu elljas spiediens??
Klustat reiz pieaugushi.

gti1

Post by gti1 » 05.10.2008, 16:18

Jautajums gti1 - kaa tev skjiet, kas notiek ar auto ziemaa, kad likumaa strauji bremzejot uz abam asim tiek dots vienads bremzu elljas spiediens??
Klustat reiz pieaugushi.[/quote]

nu tad tev tads pret jautajums--- kurs ziema likuma strauji bremze??? :irre:
ja ari prieksa blokesies vai visi riteni-jebkura gadijuma aizslidesi taisni bortos, gravi, kokos vai vel nez kur,karoce es negribu strideties un kaut ko pieradit, manam auto strada un viss ir lieliski, nevienu nespiezu tiesi ta taisit, vai ka tamlidzigi, atzistos ka esmu Auns un no autiniem neko nesaprotu-varam so sarunu beigt :D
bla bla bla

phantomas

Post by phantomas » 05.10.2008, 18:32

savam pačekoju - nekādu regulatoru neatradu ! Iet viena šļauciņa no priekšas un vnk sadalās uz divām ! :roll:
Auto audio instalācijas

Scirocco GTX

Post by Scirocco GTX » 05.10.2008, 18:57

phantomas wrote:savam pačekoju - nekādu regulatoru neatradu ! Iet viena šļauciņa no priekšas un vnk sadalās uz divām ! :roll:
Daudziem vw modeljiem ir bremzhu elljas spiediena ierobezotajs, kas ieskruvejas jau galvenajaa bremzhu clindraa, kaa rezultaataa uz pakaljejo asi tiek novadits mazaks eljas daudzums. apskaties, varbut tev ir taadi.

Raimis

Post by Raimis » 05.10.2008, 22:14

gti1 wrote:Jautajums gti1 - kaa tev skjiet, kas notiek ar auto ziemaa, kad likumaa strauji bremzejot uz abam asim tiek dots vienads bremzu elljas spiediens??
Klustat reiz pieaugushi.
nu tad tev tads pret jautajums--- kurs ziema likuma strauji bremze??? :irre:
ja ari prieksa blokesies vai visi riteni-jebkura gadijuma aizslidesi taisni bortos, gravi, kokos vai vel nez kur,karoce es negribu strideties un kaut ko pieradit, manam auto strada un viss ir lieliski, nevienu nespiezu tiesi ta taisit, vai ka tamlidzigi, atzistos ka esmu Auns un no autiniem neko nesaprotu-varam so sarunu beigt :D[/quote]

lasot tavus postus var spriest, ka neesi 7 dienas brauceejs un patiik kaartiigi spridzinaat pa ielaam!

taatd, manam mk1 ar tas regulaators ir iznjemts , viss straadaa kaa jau tu saki, bet nu veciit nevajag teikt, ka viss ir tik cool, pat vasaraa ejot liikumaa un bremzeejot, aparaats iet shkjeersaam
:fies:

psh

Post by psh » 06.10.2008, 10:22

auto bez bremžu regulatora, lai spēcīgāk pieslēgtos aizmugures rati, jaspiezh 2x bremžu pedālis . personiiga pieredze ar busu. ja nespiezh 2x bremzhu pedāli pēc kāda atraka laika nākas mainīt pr. bremžu diskus jo pārkarst un sāk vibrēt.taatad nevar tikt padots vienāds spiediens uz abam asīm. TA itkā nelaiž cauri bez br. regulatora, bet ne visi pamana, ka nav tā regulatora. un vispār lielai daļai viņi nemaz nestrādā, vnk simboliski stāv :)
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with

gti1

Post by gti1 » 06.10.2008, 18:53

lasot tavus postus var spriest, ka neesi 7 dienas brauceejs un patiik kaartiigi spridzinaat pa ielaam!

taatd, manam mk1 ar tas regulaators ir iznjemts , viss straadaa kaa jau tu saki, bet nu veciit nevajag teikt, ka viss ir tik cool, pat vasaraa ejot liikumaa un bremzeejot, aparaats iet shkjeersaam[/quote]

7dienas braucejs gan neesmu un spridzinat patik visu laiku kad piesezos pie auto stures, negribu nevienu ne macit ne padomus teikt bet kad mani macija braukt-nevis prieks tiesibu dabusanas,- bet gan braukt pareizi, par kludam man sita pa kajam-kamer iemacijos un pieradu, bremzet likuma nav pareizi jo tas ir jadara jau pirms likuma, o.k. gari var strideties tapec metisu mieru sai sarunai :D
;)
bla bla bla

Scirocco GTX

Post by Scirocco GTX » 06.10.2008, 19:33

gti1 wrote:7dienas braucejs gan neesmu un spridzinat patik visu laiku kad piesezos pie auto stures, negribu nevienu ne macit ne padomus teikt bet kad mani macija braukt-nevis prieks tiesibu dabusanas,- bet gan braukt pareizi, par kludam man sita pa kajam-kamer iemacijos un pieradu, bremzet likuma nav pareizi jo tas ir jadara jau pirms likuma, o.k. gari var strideties tapec metisu mieru sai sarunai :D
;)
viss kartiba, tikai nejauc ielu ar trasi, tad ari sapratisi ko velejos pateikt.

gti1

Post by gti1 » 06.10.2008, 21:04

bet es jau sapratu, nenem launa ko teicu utt. :D vienkarsi mans brauksanas stils ja to var ta nosaukt neatpaliek no trases brauksanas, par ko gan citi saka ka kartejais idiots pie stures, bet man tas palidz parvietoties dazadas situacijas un dazados laikapstaklos... :D
bla bla bla

Scirocco GTX

Post by Scirocco GTX » 06.10.2008, 23:12

gti1 wrote:bet es jau sapratu, nenem launa ko teicu utt. :D vienkarsi mans brauksanas stils ja to var ta nosaukt neatpaliek no trases brauksanas, par ko gan citi saka ka kartejais idiots pie stures, bet man tas palidz parvietoties dazadas situacijas un dazados laikapstaklos... :D
Pirmos 5 gadus no sava staazha ari pa koplietoshanas celjiem alejos, tacu nakot pratam un pieredzei tads netikums tika atmests. Ja velas izpausties un ir kjeriens, tad tas jadara trase, kur netiek apdraudeti nevainigi cilveki.

Post Reply

Return to “Piekare | Diski | Riepas”