Bet vispār - tak zināms ka naktīs šamie menti tur stāv. Tāpat kā Ķīpsalā pie ceļa pār Zunda kanālu un uz Anniņmuižas bulvāra stūra Imantā..
sods par prieksejam lampam
Kvīts..
Par KĀDU PĀRKĀPUMU tā kvīts ir?
Lai izvēlētos pareizo aizstāvības stratēģiju ir jāzin uz kuru pusi spiest..
Man ir tā nelaime jau 7 gadus strādāt kopā ar dažādiem juristiem un advokātiem, nedaudz esmu ielauzies kā tādas lietas jādara (bet jurists es neesmu
Par KĀDU PĀRKĀPUMU tā kvīts ir?
Lai izvēlētos pareizo aizstāvības stratēģiju ir jāzin uz kuru pusi spiest..
Man ir tā nelaime jau 7 gadus strādāt kopā ar dažādiem juristiem un advokātiem, nedaudz esmu ielauzies kā tādas lietas jādara (bet jurists es neesmu
Raimis wrote:Latvieshu valodaa rakstiits, ka atsuutiija kviiti ar 30Ls sodu.
es domaaju, ka jaaiet suudzeet!
149.17 pants 2 dala saskana.(tas paredz brauksanu attiecigaja diennakts laika posma bez iedegtajam apgaismosanas iericem, sods 30ls). nekadas te parsudzesanas neies, ko te var padarit saja panata vai ir talas vai tuvas gaismas vai nau. vot vins izvelejas kadu bargako punktu, kur nevar diskutet kur ka un kapec
un tur ir 1 menesis parsudzet , bet vini sito klapinu sutija 2 -3 nedelas
p.s un laika un speka ari nau pavisam iet parsudzet kaut kur
un tur ir 1 menesis parsudzet , bet vini sito klapinu sutija 2 -3 nedelas
p.s un laika un speka ari nau pavisam iet parsudzet kaut kur
1) apskati protokolu - tur ir vieta kur izteikties. Var paprasīt vē lapas ja vajag. Policistiem tas nepatīk - bet paši vainīgi. Parsti cenšas ķert uz muļķi, bet ja neļaujas - tad paši auzās, diezko zinoši šamie nav.
2)a to "tumšo laiku" varbūt var pievilkt par "nepietiekamas redzmības apstākļiem"?? Nu -tur bieza migla utt. Tad pietiek tikai ar migleniekiem.
2)a to "tumšo laiku" varbūt var pievilkt par "nepietiekamas redzmības apstākļiem"?? Nu -tur bieza migla utt. Tad pietiek tikai ar migleniekiem.
anna wrote:tur nedod raxtit NEKO tikai paraxta vai neparaxta. a diennakts tumsaja laika tikai tuvas vai talas gaismas jabut ieslegtam, parejais pie kajas![]()
bet es nedomaju ka12.oo nakti var but gaiss vai nepietiekami rezamibas apstakli.protokala nau vietas. un policists nerunaja ar manim neko. es paprasija paskaidrojuma lapu vins neko neatbilseja, pat nepateica savu vardu kas es paludzu to izdarit.
vot taa(es saku vini izvelejas punktu kur ir 30ls sods ja brauc bez iedegtejiem apgaismes iericem, kur nau ko gudrot daudz . tur paprasis tev vai jums bija vai nee tuvas gaismas un talakas runasanas nebus)
vot taa(es saku vini izvelejas punktu kur ir 30ls sods ja brauc bez iedegtejiem apgaismes iericem, kur nau ko gudrot daudz . tur paprasis tev vai jums bija vai nee tuvas gaismas un talakas runasanas nebus)
Biezā miglā tuvās gaismas var nelietot jo apžilbina (CSN ir savādāk, bet tur ir arī teksts:
10. Ceļu satiksmes dalībniekiem un citām personām jārīkojas tā, lai neradītu satiksmei bīstamas vai satiksmi
traucējošas situācijas un nenodarītu zaudējumus.
CSN tumšais laiks+ nepietiekamas redzmības apstākļi ir ierakstīti pietiekami izplūduši lai varētu pavilkt uz kuru pusi vajag.
Ja policists nestādījās priekšā:
CSN :
9. Transportlīdzekļa vadītājam ir tiesības uzzināt viņa vadītā transportlīdzekļa apstādināšanas iemeslu, kā arī tās
amatpersonas vārdu, uzvārdu un amatu, kura to apstādinājusi.
utt.. To visu vajadzēja ierakstīt protokolā, parakstīšanai tak tev viņu rokās iedeva?
Ja neiedeva - uz Klijānu ieli ar pilnu stāstu kas un kā (bieza migla+ neļāva sniegt paskaidojumus ++)
10. Ceļu satiksmes dalībniekiem un citām personām jārīkojas tā, lai neradītu satiksmei bīstamas vai satiksmi
traucējošas situācijas un nenodarītu zaudējumus.
CSN tumšais laiks+ nepietiekamas redzmības apstākļi ir ierakstīti pietiekami izplūduši lai varētu pavilkt uz kuru pusi vajag.
Ja policists nestādījās priekšā:
CSN :
9. Transportlīdzekļa vadītājam ir tiesības uzzināt viņa vadītā transportlīdzekļa apstādināšanas iemeslu, kā arī tās
amatpersonas vārdu, uzvārdu un amatu, kura to apstādinājusi.
utt.. To visu vajadzēja ierakstīt protokolā, parakstīšanai tak tev viņu rokās iedeva?
Ja neiedeva - uz Klijānu ieli ar pilnu stāstu kas un kā (bieza migla+ neļāva sniegt paskaidojumus ++)
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
anna, vai tev atsūtīja tikai soda kvīti vai arī protokola kopiju?
Ja policists tev deva protokolu, lai uz tā paraksties, tad noteikti tur arī bij vieta, kur izteikt savu viedokli par situāciju.
Principā ķerties jautājumam par piešķirto sodu nav vērts, jo policists primāri savus pienākumus nav veicis - pieļāvis procesuālus pārkāpumus. Un tas jau ir iemesls apstrīdēt sekojošā soda leģitimitāti.
Izklausās pēc varianta, ka policists ir meklējis iemeslu.
Vai nepieļāvi vēl kādu pārkāpumu? Vai varbūt kāda izrunāšanās, kāds personīgas dabas jautājums?
Pirmo reizi dzirdu, ka policija piesienas par šādi lietotu optiku. Tad jau puse no ceļu satiksmes dalībniekiem jānoceļ no šosejas.
Par konkrēto jautājumu noteikti var un vajag strīdēties, jo izklausās pēc varianta par mēneša plāna izpildīšanas, nevis sodīšanas par nopietnu pārkāpumu. Viņi rēķinās ar to ka cilvēkam nav laika strīdēties un necīnīsies.
Kur tas notika? Vieta, laiks?
Ja policists tev deva protokolu, lai uz tā paraksties, tad noteikti tur arī bij vieta, kur izteikt savu viedokli par situāciju.
Principā ķerties jautājumam par piešķirto sodu nav vērts, jo policists primāri savus pienākumus nav veicis - pieļāvis procesuālus pārkāpumus. Un tas jau ir iemesls apstrīdēt sekojošā soda leģitimitāti.
Izklausās pēc varianta, ka policists ir meklējis iemeslu.
Vai nepieļāvi vēl kādu pārkāpumu? Vai varbūt kāda izrunāšanās, kāds personīgas dabas jautājums?
Pirmo reizi dzirdu, ka policija piesienas par šādi lietotu optiku. Tad jau puse no ceļu satiksmes dalībniekiem jānoceļ no šosejas.
Par konkrēto jautājumu noteikti var un vajag strīdēties, jo izklausās pēc varianta par mēneša plāna izpildīšanas, nevis sodīšanas par nopietnu pārkāpumu. Viņi rēķinās ar to ka cilvēkam nav laika strīdēties un necīnīsies.
Kur tas notika? Vieta, laiks?
Mk2