stiklu toneshana
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
nemaz netaisos nekad to dariit! labaak ziedoju ap 70Ls un aizvedu viiriem kuri ar to ikdienaa nodarbojas!gti1 wrote:piedod Raimi par najazdu bet pats esi to darijis? man skiet ka ne
ja logu neiznem nevar precizi apgriezt plevi ka vajag un izdzit gaisa burbulus bet ja ir iznemti logi tad nav nekadu problemu. Un logu iznemsana un ieliksana man vienam pasam prieksejo stiklu mainit aiznema kadas 15 min. bet ja kads palidz tad var atrak...
Bet nu ja nav ko dariit var arii njemt logus aaraa un salonam tepikji arii - vieglaak buus iztiiriit netiirumus!
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 26 times
Pirms diviem gadiem tonēju http://www.stiklutonesana.lv/autostiklu_tonesana.htm. Tāds normāls vecis tur bija, cena arī nebija liela, un uzlīmēja perfekti. Es gan viņam plikus stiklus vedu.
Es pagašgad tonēju pats... pakaļējo stiklu mk2, sanāca labi tikai jāskatas lai laiks ir silts, vai arī fēnu jālieto ka tagad ziemā
Prasīju kadam lai tonē man sānu stilkus, pateica ka maksās 10 ls, bet plēve ir pašam jāpērk. Un jus stridetieres par stiklu nonemsanu, ES teikšu BEZ JEBKADAS STIKLU ČAKAREŠANAS TONĒ Stiklus!!!! Kam jums noņemt tos? Ir jastrada divatā
Lars: es pagashgad rudenī, toneeja rumbulā
, nez es pats nebraucu , sazvanijos un jams teica lai uz rumbulu dzenu, es vnk domaju ka rumbulā tapec ka tur pie skonto viņiem buss nelien iekshā garāzhā
Ja tu tā saki tad jā viņi ir tagad rumbulā
Ja tu tā saki tad jā viņi ir tagad rumbulā
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with