Iesācēja jautājumi
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Jetta mk2
- Been thanked: 1 time
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
kas jums visiem ir ar tiem GTI bamperiem tas ir parasts bamperis , jaunaa tipa , jauns maksaa ~25ls , rezgis ~20lsOutlawz wrote: Lab ... to nosēdināšanu es izlemšu, jo to varu dabūt par brīvu ...Cik ir aptuvenā summa GTI originalajiem bamperiem ?
Un arii cik maksā režģis tāds smuks bez vw zīmītes ?
MK4 1.8T
-
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
detalas volksauto , Riga, imanta, jurmalas gatve 136 , rezgi te no vietejiem dileriem , pameklee forumaaOutlawz wrote:Ok ... Bumperi netā izskatās diezgan labi ... kāds zin kur tos var dabūt ..
un arii kur vareetu rezgi dabut ...
Ja arii jums nav gruti tad pasakiet kādu labu mājaslapu kur ir golf2 detaļasnu es domaaju virsbuves parsvara nevis motora
MK4 1.8T
-
-
- VW: Golf Mk3 Cabrio
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 25 times
ja es taisiitu tad taisiitu taa... 
0. nu ja melns, tad melns (lieliska izveele)
1. atstaatu mazos bamperus
2. moldingus un bamperus nokraasotu melnus
3. gti mazaa luupa
4. sakaartotu to vietu kas ir zem prieksheejaa bampera... lai buutu smuks taisns un neapdauziits...
5. diski r15... tomeer ne kuri katri... viens no variantiem buutu bbs taadi kaa andronam... bet tie shkjiet buus krietni par daargu... vai arii taadi klasiski diski... staru diski kuriem centrs ir uz iekshu bet stari iziet uz aaru pie diska malinjaam... tur ir jaadomaa pie diskiem lai tie tieshaam ietu kopaa... iespeejams nokraasot diskus + ar kaut kaadu akcentu, piem, ar sarkanu liiniju apkaart...
6. seedinaajums...
7. reste bez ziimes... + uzacs (bet atkal jaaskataas kaa tas izskatiisies uz kopeejaa foona)
8. crystal smoked prieksheejie lukturi, BEZ krusta...
9. liidziiga stila lukturi aizmuguree..
10. toneejums - NEEE (rada leta, nojaata, shjuuna auto iespaidu)
11. sakariigu bunduli aizmuguree...
protams leeti tas nebuus,
un neiesaku nekaadus tur stiklshkjiedras suudus kraameet virsuu ... nav veerts....
0. nu ja melns, tad melns (lieliska izveele)
1. atstaatu mazos bamperus
2. moldingus un bamperus nokraasotu melnus
3. gti mazaa luupa
4. sakaartotu to vietu kas ir zem prieksheejaa bampera... lai buutu smuks taisns un neapdauziits...
5. diski r15... tomeer ne kuri katri... viens no variantiem buutu bbs taadi kaa andronam... bet tie shkjiet buus krietni par daargu... vai arii taadi klasiski diski... staru diski kuriem centrs ir uz iekshu bet stari iziet uz aaru pie diska malinjaam... tur ir jaadomaa pie diskiem lai tie tieshaam ietu kopaa... iespeejams nokraasot diskus + ar kaut kaadu akcentu, piem, ar sarkanu liiniju apkaart...
6. seedinaajums...
7. reste bez ziimes... + uzacs (bet atkal jaaskataas kaa tas izskatiisies uz kopeejaa foona)
8. crystal smoked prieksheejie lukturi, BEZ krusta...
9. liidziiga stila lukturi aizmuguree..
10. toneejums - NEEE (rada leta, nojaata, shjuuna auto iespaidu)
11. sakariigu bunduli aizmuguree...
protams leeti tas nebuus,
Škoda Fabia Combi Monte Carlo 1.2 TSI
VW Golf Mk3 GTI-Edition 2.0 8v (ADY)
VW Golf Mk3 Cabrio 1.8 Mono (ABS)
Yamaha MT-07
Yamaha MT-07
-
-
- VW: Golf Mk3 Cabrio
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 25 times
jaa shitas ir jau tuvu.. tikai moldingu vienaa pusee vajagclip_art wrote:lars piedaavaatais variants atgaadina manu igauņu vw draugu mk2:
Škoda Fabia Combi Monte Carlo 1.2 TSI
Yamaha MT-07
Yamaha MT-07
ku66gai4 wrote: nu taka izskatas ka cilveks dzivo laukos nu peec fotkas , tad diez vai tas vinma vajdzigs
ir nauda,ir kkaada nojausma ko pats veelies - luuudzu,paliidzees citi..bet nee..es gribu diskus...es gribu muuziku,es gribu kraasu...
p.s - es Gribu sev meiteni... var kaads piedaavaat?
26847850
-
em,es nerunaaju par seviclip_art wrote:nu piedod aj tev kaads nepaliidzeeja taa kaa paliidz ar padomu tagad.
neraudaasim par to kas bijis
bet tak,ja prasa piem par audio sisteemu..un vispaar nekaadu sparametrus nenosauc...ta zilus briinumus var piedaavaat..dizains/iespeejas..tas viss ir gaumes/funkciju/finanshu jautaajums..tapat par diskiem.. www.ss.lv ... luudz.
ok,sorry..beerniibas trauma
26847850