debil's passat b3 35i syncro
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
Re: debil's passat b3 35i syncro
bļāviensdebil99 wrote:Cav, nu sākšu ar to ka passat dodas ceļā uz LV, un donors vēl nav ticis līdz manīm, būšu LV meklēšu kādu kas palīdzēs ar transportēšanu.
Beidzot varu parādīt kas ir donors, ceru ka kāds nebūs dusmīgs ja esmu ko nocēlis...
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 11 times
man sita ir bijis daudzas reizes bet kas mekle tas atrodMarisio wrote: bļāviens![]()
![]()
, es zvanīju par to pasāt, visu izrunājām, pateicu, ja tuvākajā laikā sameklēšu transportu, tad ņemu..., zvanu pēc pusstundas, a tur man atbild, passats pārdots
![]()
![]()
![]()
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
uj ku dusmīgs vakar biju
, nu na jau tik traki
gribēju to pasāt, bet ja nedabūju, tātad nebij lemts
Jā tas bij tdi,neteikšu, ka pa lēto, bet pa normālu cenu gan
gribēju to pasāt, bet ja nedabūju, tātad nebij lemts
Jā tas bij tdi,neteikšu, ka pa lēto, bet pa normālu cenu gan
Tdi protams un cena priekš tā ko man vajag bija pa lēto, jo pilnīgi viss der- vadi, spidometrs, pedāļu grupa- principā viss kur var iedomāties ka būs liekas izmaksas. Un uzskatu ka tā summa ko iztērēju no visas kas ir ieplānota un atlikta šim passat, tad esmu pat ietaupījis.
Sorry, tāpēc ar teicu lai nedusmojās ja nocēlu...
Es zvanīju- dod konta nr un ieskaitīju un visu sarunāju...
Gan jau būs vēl kāds kas būs tev piemērots, galu galā nav jau vienīgais TDi kuru traumē uz likvidē.
Sorry, tāpēc ar teicu lai nedusmojās ja nocēlu...
Gan jau būs vēl kāds kas būs tev piemērots, galu galā nav jau vienīgais TDi kuru traumē uz likvidē.
P.S.- šitas donors priekš passat syncro, un atlikums ies uz metāliem kopā ar pārējo nevajadzīgo kas man iekrājies.
Šodien 14.00 ielodoju LV, 15.00 savācu pirmo passat, 19.30 jau otrs passat bija pievests pie namdurvīm, tagad tik atlikušās detaļas jāsavāc un jānogādā viss drošībā un uz kopā likšanu.

Vakar sanāca maziņš izbrauciens pēc daļām, dabūju tumšās lampas priekš passat, aizmugurējo tiltu labā stāvoklī (pietiekami normāls lai vērts atjaunot) un vēl pa ceļam paķērās vēlviens corrado salons, izdomāju ja jāpāršuj tad visu pa jaunu un zilajai kupejai jau būs salons gatavs...
Vēl kāda bilde ar VW famīliju pie mājas, sīkajam jau gribējās ko darīt un iedevu atlikušo lukturi noņemt...
Vēl kāda bilde ar VW famīliju pie mājas, sīkajam jau gribējās ko darīt un iedevu atlikušo lukturi noņemt...
- Attachments
-
- DSC03598.jpg (971.65 KiB) Viewed 1186 times
-
- DSC03596.jpg (1.05 MiB) Viewed 1186 times
Ziņas tādas ka pelēkais ir jau izjaukts un gaida sadalīžanu, syncro ir izņemts motors un gaida kad sākšu likt kopā 1 kārbu no divām.
Palēnām ņemos pa 2 garāžām, bet šoreiz par šo. Tātad pirmo reizi saskāros ar vadiem un to visu kas pievienoti viņiem, varbūt priekš pirmās reizes vajadzēja ko vienkāršāku, bet neko darīt jo lielākais jau garām - šodien pirmo reizi ieraudzīju kā tam cīsiņam elektriskās jostas dara ko vairāk par neko. Vienai no siksnām trosīte bija kautkā ne tā aizgājusi, visu pārjaucu un saliku- visu atlikušo dienu strādāja un ceru ka tā vēl ilgi būs.
Šodien konstatēts ka bākas dačiks nav rādījis jo bija pludiņš nolauzts un iekritis bākā peldēties
Bildes jaunākas nav, bet pāris sīkumi jau tiek likti klāt- tātad progres notiek uz pareizo pusi.
Šodien konstatēts ka bākas dačiks nav rādījis jo bija pludiņš nolauzts un iekritis bākā peldēties
Bildes jaunākas nav, bet pāris sīkumi jau tiek likti klāt- tātad progres notiek uz pareizo pusi.
- Attachments
-
- DSC03619.jpg (857.34 KiB) Viewed 986 times
-
- DSC03618.jpg (664.92 KiB) Viewed 986 times
Pirms bruacu prom vēl izdomāju daudzmaz salikt salonu atpakaļ, priekšējo rāmi uzliku ar stūres reiku un citām pietām, jaunas bremžu trubiņas un pārlīmēju griestus- gribējās ko citu- tāpēc nav melni + uz lūku mazliet roka notrīcēja un sanāca šķībi... Tiklīdz būs iespēja tā ķeršos pie kārbām un tad jau motoru varēs likt iekšā.
- Attachments
-
- DSC03625.jpg (821.62 KiB) Viewed 896 times
-
- DSC03628.jpg (692.93 KiB) Viewed 896 times
-
- DSC03627.jpg (1.09 MiB) Viewed 896 times
Cav visiem!!! Sen nebija nekas rakstīts- jo reāli nekas nebija darīts. Tagad esmu jau ko uzspējis izdarīt...
Kārbai no dīzeļnieces salikti zobi no TDI- tagad ir TDI SYNCRO kārba
Pabeigts pasākums ar bermžu trubiņām - visas un visā garumā jaunas.
Samainīts aizmugures tilts pret citu.
Noņemta, iztīrīta un pārtaisīts gals bākai, lai var dīzeļa tankpistoli dabūt iekšā.
Salons liekas iekšā jau mašīnā.
Un tagad man ir jautājums, jeb lūgums- ja kāds zin kā izskatās orģinālā eļļas trubiņa turbīnai (kura iziet no turbo prom, uz pašteci) priekš golf mk3 tdi syncro? Būtu ļoti pateicīgs par info vai kādu bildi.
Tāpat arī interesē izpūtēja trubas sākums- zinu kur iess, bet gribu zināt kur un kāds ir orģināls...
Vēl ļoti interesē kādi diski šim auto- lietie r15 vai r16 - esmu maksātspējīgs ja ir man interesants piedāvājums no jūsu puses. Bij doma rīt braukt vieniem jau pakaļ, bet pateica ka pārdoti jau šovakar...
Vēl interesē bagažnieka vāks labā stāvoklī- ja kāman ir tad gaidu ziņu...
Bildes kā vienmēr pašvaki, bet apsolu ka ned nogalē centīšos vairāk no nofočēt, ja sanāks kā iecerēts ar turbo eļļošanu tad arī motors jau liksies vietā.
Kārbai no dīzeļnieces salikti zobi no TDI- tagad ir TDI SYNCRO kārba
Pabeigts pasākums ar bermžu trubiņām - visas un visā garumā jaunas.
Samainīts aizmugures tilts pret citu.
Noņemta, iztīrīta un pārtaisīts gals bākai, lai var dīzeļa tankpistoli dabūt iekšā.
Salons liekas iekšā jau mašīnā.
Un tagad man ir jautājums, jeb lūgums- ja kāds zin kā izskatās orģinālā eļļas trubiņa turbīnai (kura iziet no turbo prom, uz pašteci) priekš golf mk3 tdi syncro? Būtu ļoti pateicīgs par info vai kādu bildi.
Tāpat arī interesē izpūtēja trubas sākums- zinu kur iess, bet gribu zināt kur un kāds ir orģināls...
Vēl ļoti interesē kādi diski šim auto- lietie r15 vai r16 - esmu maksātspējīgs ja ir man interesants piedāvājums no jūsu puses. Bij doma rīt braukt vieniem jau pakaļ, bet pateica ka pārdoti jau šovakar...
Vēl interesē bagažnieka vāks labā stāvoklī- ja kāman ir tad gaidu ziņu...
Bildes kā vienmēr pašvaki, bet apsolu ka ned nogalē centīšos vairāk no nofočēt, ja sanāks kā iecerēts ar turbo eļļošanu tad arī motors jau liksies vietā.
- Attachments
-
- DSC03711.jpg (590.83 KiB) Viewed 812 times
-
- DSC03709.jpg (660.81 KiB) Viewed 812 times
# kārbas jaucu jo viena bij pusbeigta un varēju droši experimentēt un nebaidīties ko sabojāt... 
Kad dabūšu bildes ar skriemeļu novilkšanu tad redzēs kā un kas notika.
Kad dabūšu bildes ar skriemeļu novilkšanu tad redzēs kā un kas notika.
- Attachments
-
- DSC03714.jpg (689.18 KiB) Viewed 810 times
-
- DSC03713.jpg (594.98 KiB) Viewed 810 times
-
- DSC03712.jpg (665.88 KiB) Viewed 810 times