SILBER MK4(Danske Golf)
Re: SILBER mk4
tieshi taa, sedinat nevajag, kopskats sim golfam ir labs..
un ja jabraukaa ir diezgan daudz, tad svarigaks ir komforts nekaa sedinajums..
un ja jabraukaa ir diezgan daudz, tad svarigaks ir komforts nekaa sedinajums..
Seat Ibiza 1.9tdi. 02
Audi A6 C5 Avant 1.9tdi. 98
VW passat B5 1.9tdi. 97
VW Golf MK1 2.0 ADY 83
Audi A6 C5 Avant 1.9tdi. 98
VW passat B5 1.9tdi. 97
VW Golf MK1 2.0 ADY 83
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
pirms šāda slēdziena es gan izvērtētu, cik daudz un pa kādas kvalitātes un seguma ceļu ir jābrauc. ar 40/40 vai 60/40 kvalitatīvām atsperēm komforts sevišķi neizmainās.zebiekste wrote:un ja jabraukaa ir diezgan daudz, tad svarigaks ir komforts nekaa sedinajums..
Ja sēdinājums jau ir 80-100 mm, tad gan komforts ir 0.
smuks golfs!
Sēdinājuma variants pagaidām netiek izskatīts, dzīvoju pierīgā , katru dienu 3km pa zemes ceļu jābrauc. Reāli dzīvē izskatās ļoti ok, kaķi arkās nevar salīss katrā gadijumā.Un tdi panna jau pa žižņu velkas pa zemi, uz šosejas dažeiz ir pastrīķējusies ja ir dzīļas rises. Aktuālāk ir kruīza kontrole un disku pārkrāsošana
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
Pa rissēm navajag braukt vienkārši,Ogre wrote:Sēdinājuma variants pagaidām netiek izskatīts, dzīvoju pierīgā , katru dienu 3km pa zemes ceļu jābrauc. Reāli dzīvē izskatās ļoti ok, kaķi arkās nevar salīss katrā gadijumā.Un tdi panna jau pa žižņu velkas pa zemi, uz šosejas dažeiz ir pastrīķējusies ja ir dzīļas rises. Aktuālāk ir kruīza kontrole un disku pārkrāsošana
Es visu vasaru noripinājos ar 5cm klīrensu pa A2 kur risses ir tik dziļas ka vietām kāds parketa džips var uzkārties,
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
Pirmo reizi dzirdu, ka uzliekot 60/40 atsperes, komfortā nekas nemainas ...mk2dīzelis wrote: pirms šāda slēdziena es gan izvērtētu, cik daudz un pa kādas kvalitātes un seguma ceļu ir jābrauc. ar 40/40 vai 60/40 kvalitatīvām atsperēm komforts sevišķi neizmainās.
Ja sēdinājums jau ir 80-100 mm, tad gan komforts ir 0.
Kā teica vienā gonščikiem labi pazīstamā filmā ''labs dibens jūt visu''
-
Piemirsu pieminēt, ka man vel orģinālie(no rūpnīcas) urbtie bremžu diski, iepriekšējais īpašnieks bijis ļoti interesants cilvēks. Bildē var redzēt tikai dažus urbumus. bet vispār dzīvē izskatās diezgan gerai.

Jautājums: Kā var redzēt bildē disks ir apskrāpēts un diezgan dziļi vel pie tam. Ir doma pārkrāsot, bet ir baigā dilemma. Itkā viņus vajadzētu nošpaktelēt, lai ir gluda virsma, bet tad nevar krāsot ar pulverkrāsu, jo spečuki saka, ka špakteli karstumā pacels augša. Otrs variants ir nošpaktelēt un tad krāsot ar parasto krāsu, visticamāk akrilu. Kā ir labāk darīt? Cik sūdīgāk tā parastā krāsa turēsies klāt, salīdzinot ar pulveri? Varbūt kādam ir kāds zelta vidusceļš?

Jautājums: Kā var redzēt bildē disks ir apskrāpēts un diezgan dziļi vel pie tam. Ir doma pārkrāsot, bet ir baigā dilemma. Itkā viņus vajadzētu nošpaktelēt, lai ir gluda virsma, bet tad nevar krāsot ar pulverkrāsu, jo spečuki saka, ka špakteli karstumā pacels augša. Otrs variants ir nošpaktelēt un tad krāsot ar parasto krāsu, visticamāk akrilu. Kā ir labāk darīt? Cik sūdīgāk tā parastā krāsa turēsies klāt, salīdzinot ar pulveri? Varbūt kādam ir kāds zelta vidusceļš?
No špaktelēšanas vajadzētu izvairīties.
Viss ir slīpējams.
Sen atpakaļ mani disku meistars mācīja nešpaktelēt. Nesaku, ka čupām diskus esmu sataisījis, bet nevienu komplektu neesmu špaktelējis.
P.S. Neko dziļu bildē neredzu.
Viss ir slīpējams.
Sen atpakaļ mani disku meistars mācīja nešpaktelēt. Nesaku, ka čupām diskus esmu sataisījis, bet nevienu komplektu neesmu špaktelējis.
P.S. Neko dziļu bildē neredzu.
Kurā vietā uz A2 tev ir manāmas rises? Neatceros neko tādu.Elijah wrote:pa A2 kur risses ir tik dziļas ka vietām kāds parketa džips var uzkārties
-
Tālāk par Siguldu esi kādreiz braucis?Kavacky wrote: Kurā vietā uz A2 tev ir manāmas rises? Neatceros neko tādu.
Tajā pašā Siguldā braucot cauri aiz otrā luksofora jau ir 10cm+ dziļas risses
Par Bērzkroga gabalu nerunājot..
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
-
Tu dzīvē nekad ar sēdinātu mašīnu neesi braucis.Kavacky wrote:Ko tu pīpē? Ne esmu jutis, ne redzējis, ne Google Street View rāda.
Nu bildē ir tikai viens disks, visi ir cietuši diezgan pamatīgi, tur ir vecene parkojoties pie apmales kaptiāli iedzinusi rievas, arī riepām tas aizsargborts ir kā ar nazi nogriezts
Nu, sēdinātāji, rekur golfs nomests līdz zemei. Please don`t h8!! Es nebiju pie stūres un bija pilna mašīna, plus vel kautkāds kalniņš

Zvēru, ka nekas tāds viņam vairs nebūs jāpiedzīvo

Zvēru, ka nekas tāds viņam vairs nebūs jāpiedzīvo
-