Ģirta TurboGolfs mk2
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
Re: Ģirta TurboGolfs mk2
Muah, labs koments. Viens no labākajiem pēdējā laikā te.
Bet anyway +1
Bet anyway +1
85' coupe Q (ķip projekts)
Pa ziemu būtu driftējis ar savu ģerevņas auto zaz968m.
Tam vismaz piedziņa ir pakaļējā.
Tam vismaz piedziņa ir pakaļējā.
Tas čomam pārdots ir tagad,kad bija tas ledus,viņš uz vietas stāvēja ar savām lisajām riepām
ar to kapli varēja jau pa sausu ganti slidināt.Skaidrs,jāmeklē vēlviens golfs un jātaisa no diviem viens.Pašlaik golfs ir salāpīts līdz tādai stadijai:

tālāk arī lāpīts netiks,nav jēgas...pēc bampera var redzēt,kādā stāvoklī ir lanžerons

tālāk arī lāpīts netiks,nav jēgas...pēc bampera var redzēt,kādā stāvoklī ir lanžerons
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 18 times
ehhmm.. drifteris.. pamācīties braukt tev tiešām noderētu vai arī vismaz saprast kur to vajadzētu vai vismaz varētu darīt nevis 90 grādu līkumā ar kokiem un kaimiņu suni pie ceļa jo ja tu vēlies izsmiet VW marku vai konkrēto Golf modeli tad tev šinī forumā nav ko meklēt! Diezgan glupa iemesla dēļ tu viņu sasiti un tagad gribi remontēt un ar domu pēc iespējas lētāk! Tad jau tiešām šādā stāvoklī vari to bundžu tik uz tolmetu stumt! Un šaubos ka tev nākamo auto vajadzētu, vismaz ne Golfu! Vismaz tā varēsi paglābt vēl kaut vienu Golfu no iznīcības..
DIAGNOSTIKA, ČIPOŠANA (jaudas, DPF/FAP/AdBlue/EGR/IMMO un citi risinājumi), VAG/BMW kodēšana/programmēšana/atslēgas
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com
Nu es galīgi neizsmeju VW markas auto,no kļūdām var tikai mācīties,nejau es speciāli tajā stabā ienesos,un ne es priekšu izārdiju.Nākamreiz zināšu kur un kā var driftēt,vēljovairāk tāpēc,ka tagad zinu kā tas ir un cik tas maksā.
i wanna be a drift 
Veicam celtniecības, remonta darbus, kā arī elektromontāžas.
Sīkāk PM [/i]
Sīkāk PM [/i]
Da labi, sniegavīr, ko tu tik bargs? Pats neesi stulbības darījis?
Pusim nu ir dzīves skola, ko viņš pats arī atzīst... nu skola maksā naudu ( jautājums vienmēr tikai - nu kāpēc tik dārgi?
), un nav, ko pārmest, ka grib saremontēt lētāk.
Es arī pēc sava pirmā salocītā plaukta ( nodauzīju gan ne glupības darot, bet mazliet citādāk ) meklēju iespēju to salabot lētāk... tā nu es, bez nekādas nojausmas, kāda īsti izskatās piekare no apakšpuses un cik skrūves vispār tur ir, sāku to visu apgūt. Bija arī stimuls - ko pats sajāji, to pašam jāsataisa.
Lai ņem un dauza, skrūvē, lauž kaut 10 Golfus, to ir saražots pietiekami daudz, lai par to neskumtu un nesauktu par mašīnas apkaunošanu. Nodauzīja vienu, nākamo uztaisīs labāk.
Kur nu vēl teikt, ka forumā nav, ko meklēt.
Es arī tikai pēc pagājušās ziemas nosolījos netaisīt trikus tur, kur to nevajag darīt.
Laikapstākļi pagaidām palīdz solīto pildīt. 
Pusim nu ir dzīves skola, ko viņš pats arī atzīst... nu skola maksā naudu ( jautājums vienmēr tikai - nu kāpēc tik dārgi?
Es arī pēc sava pirmā salocītā plaukta ( nodauzīju gan ne glupības darot, bet mazliet citādāk ) meklēju iespēju to salabot lētāk... tā nu es, bez nekādas nojausmas, kāda īsti izskatās piekare no apakšpuses un cik skrūves vispār tur ir, sāku to visu apgūt. Bija arī stimuls - ko pats sajāji, to pašam jāsataisa.
Lai ņem un dauza, skrūvē, lauž kaut 10 Golfus, to ir saražots pietiekami daudz, lai par to neskumtu un nesauktu par mašīnas apkaunošanu. Nodauzīja vienu, nākamo uztaisīs labāk.
Kur nu vēl teikt, ka forumā nav, ko meklēt.
Es arī tikai pēc pagājušās ziemas nosolījos netaisīt trikus tur, kur to nevajag darīt.
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 15 times
Sveiks nopirkšu tavu golfu tadu kads ir..ja kas 28203016
Power is nothing without

Ko es vēl tādu gribēju piebilst, kas ir būtiski un piemirsās iepriekšējā postā - 90 grādu līkums pagalmā ir visu laiku labākā un veselībai nekaitīgākā vieta, kurā trenēties avarēt un dauzīt mašīnas.sniegavirs wrote:90 grādu līkumā ar kokiem un kaimiņu suni pie ceļa
pagalmā arī nekas slikts nenotika,tur ātrums nekāds nebija.
Mašīnai tehniskajā 3šo reizi slimībeni dod?
Mašīnai tehniskajā 3šo reizi slimībeni dod?