Neliela mūzikas sistēma
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: Neliela mūzikas sistēma
mans ir 1F ,man sanāca iespēja ka paziņa brauca majas no anglijas un atveda man vinu no turienes tur tie prieki bišku letaki,sanaca ap 25Ls 
kristaps199111 wrote:mans ir 1F ,man sanāca iespēja ka paziņa brauca majas no anglijas un atveda man vinu no turienes tur tie prieki bišku letaki,sanaca ap 25Ls
labs! nez varbūt viņiem ir i-veikali ar tādām mantām.. piemēram drēbēm es zinu, bet auto labumiem , diemžēl, nē..
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
kristaps199111 wrote:cik man zināms - tad akumulatoru nokauj pulsējošie strāvas zudumi, un audio sistēma tādus rada nu loti daudz! kondensators šos zudumus daudz maz izlīdzina!
nu un par jaudu un kondensatora nepieciešamību nestrīdēšos , bet varu piebilst ka man jau ar 200W pie lielākas atdeves lampas mirgoja mūzikas iespaidā! uzliekot kondensatoru šī problēma kā nebijusi!
Nevajadzētu būt nekādām pulsējošām strāvām. Pastiprinātājā iekšā ir kondensators kas par to rūpējas, bet ja ražotājs, ir uz to ieekonomējis, tad nu.. pircējs principā pats vainīgs..
Ja tev raustas gaismas, tas nozīme, ka tev vai nu aķis vecs, vai vadi pa tievu vai vel, kas cits. Mirgojošās gaismas novērst ar kondensatoru ir cīnīšanās ar sekam nevis cēloni !
Auto audio instalācijas
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
pie aķa tad vari likt arī 20 vai biki lielākuYouki wrote:pastūzī ir 20A. pie aķīša neatceros - pazudis
Pie vada garuma 4.1 - 5.8m un strāvas stipruma 21-35A vēlamais šķērsgriezums ir 6ga (13-19mm^2)
Auto audio instalācijas
phantomas wrote: pie aķa tad vari likt arī 20 vai biki lielāku
Pie vada garuma 4.1 - 5.8m un strāvas stipruma 21-35A vēlamais šķērsgriezums ir 6ga (13-19mm^2)
Ir pieejams 6mm^2 vads, laikam tas nederēs?
Ja tādu uzliktu ,tip, gaismas raustās, vai arī tas var reāli radīt kādus bojājumus/traucējumus?
un ko dod FREQ 50Hz-250Hz un pastūža regulējamās pogas, cik jābūt, ko tad maina regulējot?
Paldies!

Paldies!