LED auto spuldzītes
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: LED auto spuldzītes
Nu tas izsaka tikai par 50%. Neviens jau nav liedzis lukturus nomainīt. Ja tev ir viendaļīgi, tad ir H4, ja divdaļīgi, tad otrais variants.
es biju attaisijis vaļā lukturus
tur ir 4x h1 un 2x gabarīti t10 šķiet.. 
I kneel only to god.. don't see him here
IronSoul, es tavā vietā būtu Googlā pameklējis info un iebrauktu, piemēram, Bixenonā (www.bixenon.lv) pakonsultēties vai mājas apgaismojuma veikalā (piemēram www.spectrum.lv vai www.e-led.lv).
Ir dzirdēts, ka LEDi arī mēdz būt dažādi, ja pareizi atceros, tad kādu ļaiku atpakaļ ieteicami bija "SuperBright". Arī cenas ziņā tie atšķirās. Iespējams es esmu pārāk skeptisks, bet man kaut kā liekas, ka LED lampa pa 5 USD nevar būt kvalitatīvs produkts.
Katru reizi, kad taisos pieķerties šai lietai, kāds iztukšo budžetu
Ir dzirdēts, ka LEDi arī mēdz būt dažādi, ja pareizi atceros, tad kādu ļaiku atpakaļ ieteicami bija "SuperBright". Arī cenas ziņā tie atšķirās. Iespējams es esmu pārāk skeptisks, bet man kaut kā liekas, ka LED lampa pa 5 USD nevar būt kvalitatīvs produkts.
Katru reizi, kad taisos pieķerties šai lietai, kāds iztukšo budžetu
GTI TDI "20 Jahre Edition" - sold.
P.S. Juridiskie pakalpojumi, tipogrāfija, tulkojumi.
Dīzeļdzinēju un auto elektronikas remonts, tūnings un tml. pakalpojumi. t.29838680
Dīzeļdzinēju un auto elektronikas remonts, tūnings un tml. pakalpojumi. t.29838680
Nu piemēram LED lampas priekš mājas telpu apgaismojuma pa 5$ ir ok . Esmu iegādājies ebayā tās jau labu laiku atpakaļ, vēl spīd
.. Tagad pasūtīta RGB (16 krāsu toņu) LED lampa ar pulti istabai, Latvijā ~28 ls, tur 12$, kad atnāks informēšu 
Ir arī bijis aplauziens. Priekš mk2 nopirku ,prikola pēc, salona led apgaismojuma lampiņu, protams pa santīmiem, bet nebija tas uz ko biju cerējis.
Būs jāpainteresējās, kad tikšu līdz bixenon.
Latvijā daudzi kantori tirgo tās pašas LED lampas, kas ebayā, tikai citā iepakojumā..
Ir arī bijis aplauziens. Priekš mk2 nopirku ,prikola pēc, salona led apgaismojuma lampiņu, protams pa santīmiem, bet nebija tas uz ko biju cerējis.
Būs jāpainteresējās, kad tikšu līdz bixenon.
Latvijā daudzi kantori tirgo tās pašas LED lampas, kas ebayā, tikai citā iepakojumā..
Kā biju teicis, man ar tām darīšanas bija maz.
Viens Kluba biedrs bija nopircis Ebay-ā salonam domātas lampas. Man nepatika: gaisma baltā, spilgta, bet redams nekas nav
Viens Kluba biedrs bija nopircis Ebay-ā salonam domātas lampas. Man nepatika: gaisma baltā, spilgta, bet redams nekas nav
HUNTER wrote:Kā biju teicis, man ar tām darīšanas bija maz.
Man salonam bija kkas līdzīgs
Ja kādam interesē šī tēma, tad no pieredzes saku, tumsā šīs spuldzes nekam neder (ar 102smd gaismas nav)!
Dienā izskatās pat labi, bet vairāk jēgas no tām nav!!
Dienā izskatās pat labi, bet vairāk jēgas no tām nav!!
Mēs jau cerējām, ka tu kārtīgi izpīpēsi tēmu un pastāstīsi, kas ir labs un kas ir slikts 
Nu ok! 
Nopērkamas plašā klāstā e-bayā
Cena ~ 2.50Ls par 1 gab
Ir pieejamas ar dažādu daudzumu SMD (LED) elementu, no kādiem 9 - 102, no tā atkarīgs gan spuldzes resnums gan , iespējams, spilgtums. Jābūt uzzmanīgiem ar izmēriem, piemēram ja ņemsi ar 102 SMD H1 tipa lampu, tad, iespējams, tavā lampu korpusā vajadzēs pievīlēt caurumu.
Gaisma ir ļoti slikta, pārbaudīts naktī un mitrā laikā.
Plusi un mīnusi
+ cena, diezgan lēti, lai pārbaudītu uz savas ādas
+dienā un krēslas laikā, kad vēl nevajag gaismu, izskatās labi, līdzīgi kā xenon
+noteikti ir mazāks elektrības patēriņš
-tumsā ļoti slikta gaisma, pielīdzināma gabarītu ''spožumam''
-diezgan ilgs piegādes laiks, ja negribi ilgi gaidīt var nopirkt arī LV, tikai 4x dārgāk
-iespējams uz paneļa izleks errors par lampiņām (atkarīgs no auto
)
Nesaprotu kāpēc gaisma ir tik slikta, ja tur ir tie 102 LED elementi, ieslēdzot mob. telefona ''lukturīti'' ar 1 LED, rezultāts ir vienāds.
Ja brauc TIKAI dienā un tev patīk xenon izskats, tad tas ir priekš tevis!
Paldies par uzmanību!
p.s. aizvien gaidu savu istabas, 3 SMD (LED) RGB (16 krāsu), spudzi ar pulti, iespējams, uztaisīšu aprakstu, kad atnāks..
Nopērkamas plašā klāstā e-bayā
Cena ~ 2.50Ls par 1 gab
Ir pieejamas ar dažādu daudzumu SMD (LED) elementu, no kādiem 9 - 102, no tā atkarīgs gan spuldzes resnums gan , iespējams, spilgtums. Jābūt uzzmanīgiem ar izmēriem, piemēram ja ņemsi ar 102 SMD H1 tipa lampu, tad, iespējams, tavā lampu korpusā vajadzēs pievīlēt caurumu.
Gaisma ir ļoti slikta, pārbaudīts naktī un mitrā laikā.
Plusi un mīnusi
+ cena, diezgan lēti, lai pārbaudītu uz savas ādas
+dienā un krēslas laikā, kad vēl nevajag gaismu, izskatās labi, līdzīgi kā xenon
+noteikti ir mazāks elektrības patēriņš
-tumsā ļoti slikta gaisma, pielīdzināma gabarītu ''spožumam''
-diezgan ilgs piegādes laiks, ja negribi ilgi gaidīt var nopirkt arī LV, tikai 4x dārgāk
-iespējams uz paneļa izleks errors par lampiņām (atkarīgs no auto
Nesaprotu kāpēc gaisma ir tik slikta, ja tur ir tie 102 LED elementi, ieslēdzot mob. telefona ''lukturīti'' ar 1 LED, rezultāts ir vienāds.
Ja brauc TIKAI dienā un tev patīk xenon izskats, tad tas ir priekš tevis!
Paldies par uzmanību!
p.s. aizvien gaidu savu istabas, 3 SMD (LED) RGB (16 krāsu), spudzi ar pulti, iespējams, uztaisīšu aprakstu, kad atnāks..
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Kā jau rakstīju, esmu dzirdējis, ka ir SMD diodi, un ir vēl kaut kādi, kas ir dārgāki, bet labāki
IronSoul, par istabas lampu gan uzraksti, kā reiz taisos pēc jaunāgada kaut ko ar gaismu štukot mājās.
IronSoul, par istabas lampu gan uzraksti, kā reiz taisos pēc jaunāgada kaut ko ar gaismu štukot mājās.
Par istabas LED spuldzēm pagaidām varu pastāstīt to, ka esmu jau iegādājies 7gb un esmu apmierināts. Neviena, tfu tfu tfu, nav izdegusi
Ir dažāda veida / formas, kas atšķiras ar vītņu un kontaktu formas. Ja nevari sameklēt sev vajadzīgo ''ligzdu'' ir pieejamas pārejas (neesmu pircis tādas). Standarta vītnes ir E27 (lielā) un E14 (mazā).
Cena e-bayā ir daudz lētāka nekā LV, atšķirība ir tikai iepakojumā
no e-baya nāk plēves maisiņā, bet LV ir kastītēs. Cena ir aptuveni no 1.20Ls, bet tā ir atkarīga no LED elementu daudzuma, tas nozīmē arī spilgtuma un patēriņa. Patēriņš ir (nevarēju atrast uz sitiena) 3W LED = 60W kvēldiega spuldze, tas ir aptuveni. Nomainot uz LED visam savam ''miteklim'', aptuveni, pa gadu vajadzētu atmaksāties 
Krāsas ir dažādas. Telpām izmantoju silti balto, balto vai auksti balto toni (Cold / warm white). Protams ir 16 krāsu, (RGB) sarkans/zaļš/zils, kombinācijas. Esmu pasūtijis vienu tādu, diemžēl vēl nav atnākusi. Doma nākotnei ir iegādāties LED ''strīpu / virteni'' pielīmējamu jebkur un ar pulti kontrolējamu
,protams, NE golfiņam
Man interesē āra apgaismojumam paredzēti LED prožektori, jo to patēriņš ir aptuveni 10x mazāks kā parastajiem. Varbūt kāds no jums tādu jau lieto, labprāt uzzinātu viedokli.
Paldies
Ir dažāda veida / formas, kas atšķiras ar vītņu un kontaktu formas. Ja nevari sameklēt sev vajadzīgo ''ligzdu'' ir pieejamas pārejas (neesmu pircis tādas). Standarta vītnes ir E27 (lielā) un E14 (mazā).
Cena e-bayā ir daudz lētāka nekā LV, atšķirība ir tikai iepakojumā
Krāsas ir dažādas. Telpām izmantoju silti balto, balto vai auksti balto toni (Cold / warm white). Protams ir 16 krāsu, (RGB) sarkans/zaļš/zils, kombinācijas. Esmu pasūtijis vienu tādu, diemžēl vēl nav atnākusi. Doma nākotnei ir iegādāties LED ''strīpu / virteni'' pielīmējamu jebkur un ar pulti kontrolējamu
Man interesē āra apgaismojumam paredzēti LED prožektori, jo to patēriņš ir aptuveni 10x mazāks kā parastajiem. Varbūt kāds no jums tādu jau lieto, labprāt uzzinātu viedokli.
Paldies
Interesanti, kādēļ Philips uz saviem LEDiem raksta, ka piem, 5W LED atbilst 25W kvēlspuldzei?
Var jau būt, ka tas ir pareizs, jo e-bayā ķīnieši var uzmest to informāciju tikai lai pārdotu. Katrā ziņā jo vairāk LEDu un lielāki W, jo gaisma spožāka