Ačas Golf2 GTi 16V
Re: Ačas Golf2 GTi 16V
Nākošie paredzētie darbi:
1) priekšas sakopšana (reste jāpārkrāso, miglinieki jāieliek vietās, un bampera kronšteini jāpartaisa.)
2) nopiķot visu apakšu, tā kā auto netiks izmantots gonkām, tad jāmēģina to saglabāt ideālu.
3) motora maiņa
Kādi jums priekšlikumi?
1) priekšas sakopšana (reste jāpārkrāso, miglinieki jāieliek vietās, un bampera kronšteini jāpartaisa.)
2) nopiķot visu apakšu, tā kā auto netiks izmantots gonkām, tad jāmēģina to saglabāt ideālu.
3) motora maiņa
Kādi jums priekšlikumi?
Atis Līcis
Valmiera
Valmiera
Nekāds dīzelis nekad nebūs šajā eksemplārā. Doma ir par 9A bloka likšanu zem PL motora galvas. Protams, tam visam nepieciešams arī kārtīgs rebilds. Bet dīzelis nekad. Šeit vienmēr apakšā griezīsies labs 16V motorīts.
Atis Līcis
Valmiera
Valmiera
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
pareiza attieksme..AtisL wrote:Nekāds dīzelis nekad nebūs šajā eksemplārā. Doma ir par 9A bloka likšanu zem PL motora galvas. Protams, tam visam nepieciešams arī kārtīgs rebilds. Bet dīzelis nekad. Šeit vienmēr apakšā griezīsies labs 16V motorīts.
Ex: Audi A6C6 2.0 TDi
Daily: Golf6 1.4 Fsi
Ex: Audi A4B6 1.9 TDI quattro
Ex: Golf4 1.9 TDi
Ex: Audi A3 2.0 TDI [Nozagts]
Ex: Golf3 GTI 2.0 16v ABF [best ever]
Daily: Golf6 1.4 Fsi
Ex: Audi A4B6 1.9 TDI quattro
Ex: Golf4 1.9 TDi
Ex: Audi A3 2.0 TDI [Nozagts]
Ex: Golf3 GTI 2.0 16v ABF [best ever]
Emblēma uz aizmugurējā vāka un uz paneļa nemaz neļauj savādāku attieksmi!
Ja oriģināli bija 16V tad arī paliks, varbūt tikai nedaudz uzlabots..
Atis Līcis
Valmiera
Valmiera
Nu jau gandrīz nedēļu kā iepirkts vēl viens Golf, šoreiz ekonomiskais Golf 4 Variant 85KW TDI. Aprīkojumā: kondic, el. logi, beņķu apsilde, sport edition salons, webasto oriģinālā lūka un citi nieciņi. Golf 2 pa ziemu ies garāžā, tiks izjaukts, pārmetināts un lēnām atjaunots.
Atis Līcis
Valmiera
Valmiera
Brīnos kā cilvēki var uzreiz pēc sūdīga MK2 uzreiz MK4 atļauties. Man piemēram līdz MK4 kādi 5-8 gadi 
Mācies, strādā, krāj. Mācies labāk, strādā vairāk, iekrāj vairāk.
Un nav jau arī teikts, ka tā brīža sliktākā mašīna bija maksimums, ko atļauties.
Neiztērē visus līdzekļus par to, ko nav vērts iztērēt.
Un nav jau arī teikts, ka tā brīža sliktākā mašīna bija maksimums, ko atļauties.
Neiztērē visus līdzekļus par to, ko nav vērts iztērēt.
Sūdīgs MK2? Kur te redzi sūdīgu MK2. Man, piemēram, viennozīmīgi patīk labāk braukt ar MK2, bet tā kā man viņš ir ļoti neekonomisks un ziemā arī negribas braukt, tad izvēlējos paņemt līzingā MK4 ar dīzeli. Šobrīd tiek daudz ietaupīts uz degvielas rēķina. Ja ar MK2 vajadzēja 10l uz 100km 98E, tad tagad vajag 5l DD. Tātad uz 100km ietaupās mega daudz.
Atis Līcis
Valmiera
Valmiera
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Liels trekns plus 1.
Laikam, tas, ka mašīnas nosaukumā ir lielāks cipars, nozīmē ka uz to jātiecās. Jo kaimiņam tač ir jaunāks auto!
Laikam, tas, ka mašīnas nosaukumā ir lielāks cipars, nozīmē ka uz to jātiecās. Jo kaimiņam tač ir jaunāks auto!
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Kāda reāli Tev huj razņica kur cilvēks dabū naudu?? Man piemeram ir vienalga kapec viņš nopirka mk4, varu viņu tikai apsveikt ar pirkumu un novēlēt lai labi kalpo:) Skaudība nav laba īpašībakosmoss19 wrote:Brīnos kā cilvēki var uzreiz pēc sūdīga MK2 uzreiz MK4 atļauties. Man piemēram līdz MK4 kādi 5-8 gadi

Ja vajag kādu jaunu daļu tavam VW un ne tikai,tad PM!
Kāda tur skaudība? Nu vismaz ne "sliktā skaudība". Kosmoss interesējas par to, kā tas iespējams. Nekā slikta.
Nu es biju domājis kopumā, jo mk2 tagad ir nabago mašīna. Degviela man nav tā lieta uz ko es taupu, jo pie nobraukuma 500-600 km\mēn. varu braukt kaut ar 5.0AtisL wrote:Sūdīgs MK2? Kur te redzi sūdīgu MK2. Man, piemēram, viennozīmīgi patīk labāk braukt ar MK2, bet tā kā man viņš ir ļoti neekonomisks un ziemā arī negribas braukt, tad izvēlējos paņemt līzingā MK4 ar dīzeli. Šobrīd tiek daudz ietaupīts uz degvielas rēķina. Ja ar MK2 vajadzēja 10l uz 100km 98E, tad tagad vajag 5l DD. Tātad uz 100km ietaupās mega daudz.