jautaajums par teh. apskati
-
- VW: Golf GTI 1.8T
- Been thanked: 1 time
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
vel joprojām aktuāli!!!urmas wrote:Cik izmaksātu skates iziešana, ja skate nav ieta 5 varbūt 3 gadus? un ja iet skati, viņi skatas krēslu stāvokli (tieši priekšējo)?
golfu ir tik daudz, bet labu golfu ir retums....
"Nākotne pieder tvaika mašīnām, tagadne - dīzeļiem, pagātne - benzīnam." ©Marchs
what part of suck my dick you didnt understund?
"Nākotne pieder tvaika mašīnām, tagadne - dīzeļiem, pagātne - benzīnam." ©Marchs
what part of suck my dick you didnt understund?
Kautkā tevi uzmest gribēja
Nekad par tādu sviestainu noteikumu neesmu ne dzirdējis ne lasījis. A ko darīt ja man ir 2 mašīnas, vai 5as ??
Atceros ka vismaz 1 gadu gāju apskati 2 dažādiem auto - neko neteica.
Jauzprasa CSDD lapā - nu nevar tāds sviests būt. Man darbam ir paliels autoparks, bet apskati iet 2-3 cilvēki no transporta daļas, uz katru noteikti sanāk vismaz 20 mašīnas
Nekad par tādu sviestainu noteikumu neesmu ne dzirdējis ne lasījis. A ko darīt ja man ir 2 mašīnas, vai 5as ??
Atceros ka vismaz 1 gadu gāju apskati 2 dažādiem auto - neko neteica.
Jauzprasa CSDD lapā - nu nevar tāds sviests būt. Man darbam ir paliels autoparks, bet apskati iet 2-3 cilvēki no transporta daļas, uz katru noteikti sanāk vismaz 20 mašīnas
Marchs wrote:Zinu gan.
Pagājušajā gadā aplauzos ar skates iešanu savam auto, jo palīdzēju vienai skolotājai pielabot autiņu un iziet apskati viņas vietā. Kad gāju savējam - pavēstīja, ka es esmu jau šajā gadā apskati gājis un tā ir jāveic citai personai. Aizbraucu pakaļ mātes tiesibām, iegrūdu tās un lieta darīta. Bet nepatīkams pārsteigums anyway.
-
Kas tie par jaunumiem?Marchs wrote:Zinu gan.
Pagājušajā gadā aplauzos ar skates iešanu savam auto, jo palīdzēju vienai skolotājai pielabot autiņu un iziet apskati viņas vietā. Kad gāju savējam - pavēstīja, ka es esmu jau šajā gadā apskati gājis un tā ir jāveic citai personai. Aizbraucu pakaļ mātes tiesibām, iegrūdu tās un lieta darīta. Bet nepatīkams pārsteigums anyway.
Un ko tad lai dara profesionaals shoferis, kam darba mashiinas uz apskati jaadzen? Tad vinjsh ar savu privaato vairs nevarees TA iziet, jo ar darba auto jau gaajis? Pirmo reizi taadus pekstinjus dzirdu
Viss ir iespējams, vajag tik labi gribēt...
-
Tie nav W (vati) bet kautkaadas mistiskaas apgaismojuma daudzuma vieniibas, kas ir raxtiitas uz luktura stikla un attiecas tikai uz taalajaam gaismaam. Nav Tev origjinaali. Origjinaali ir galvenajiem lukturiem 20 un papildniekiem 17,5, tad arii sanaak summaa preciizi tie 75. Man ar taa pati shaize - papildnieki neorigjinaalie un 25 katrs. Uz pagaajusho apskati skruuveeju aaraa, uz naakosho varbuut sadabushu origjinaalosMartiga wrote:tikko izgaju TA, bet man aizradija , un lidz ar to ir jautajums karo4 dzeks baigi peetija prieksaa lampas un saka man tip kad nedriikst buut vairak par 75W , a man ir 4x20w tip nu 4 lampas 2 golfam viss standartaa kaa nak no rupnicas , ko man tagat dariit uz nakoso gadu ???
Viss ir iespējams, vajag tik labi gribēt...
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
paldiesMārtiņš wrote: Tie nav W (vati) bet kautkaadas mistiskaas apgaismojuma daudzuma vieniibas, kas ir raxtiitas uz luktura stikla un attiecas tikai uz taalajaam gaismaam. Nav Tev origjinaali. Origjinaali ir galvenajiem lukturiem 20 un papildniekiem 17,5, tad arii sanaak summaa preciizi tie 75. Man ar taa pati shaize - papildnieki neorigjinaalie un 25 katrs. Uz pagaajusho apskati skruuveeju aaraa, uz naakosho varbuut sadabushu origjinaalos
MK4 1.8T
nu man CSDD pateica ka tikai par pēdējo gadu ir jāmaksā tas nodoklis ja nav ieta 5cus gadus!
Last edited by vjdzonny on 13.05.2007, 21:34, edited 1 time in total.
vienkārši pastiepies un dabū..