Sliekšni 22 ls abi!!!! Renoks
Neatceros vai biju rakstijis - samainita eļļa un atjaunota kartera blive+ ari visi filtri samainiti

2Blīve, Motora bloka galva | GAG kods: 0360BV850
Blīves konstrukcija: Metāla slāņa blīve, Diametrs [mm]: 81, līdz virzuļa gājienam [mm]: 0,86, Montāžas biezums [mm]: 1,53, tikai savienojumā ar: ZKS: 819.824, Urbumu skaits: 1, virzuļa gājiens [mm]: 0,66
3līve, Motora bloka galva | GAG kods: 0360BV860
Blīves konstrukcija: Metāla slāņa blīve, Diametrs [mm]: 81, līdz virzuļa gājienam [mm]: 0,92, Montāžas biezums [mm]: 1,57, tikai savienojumā ar: ZKS: 819.824, Urbumu skaits: 2, virzuļa gājiens [mm]: 0,87
Blīve, Motora bloka galva | GAG kods: 0360BV870
Blīves konstrukcija: Metāla slāņa blīve, Diametrs [mm]: 81, līdz virzuļa gājienam [mm]: 1,02, Montāžas biezums [mm]: 1,61, tikai savienojumā ar: ZKS: 819.824, Urbumu skaits: 3, virzuļa gājiens [mm]: 0,93
Veca metajas kaut kur garažā, nu tip sanak pirkt tadu pašu ka bija vecaoshinieks wrote:Izskaiti cik iepriekšējai blīvei caurumiņi, kas norāda blīves biezumu.Vai veco blīvi jau izsviedi arā? Manuprāt ar 1 caurumu nāk oriģināli no rūpnīcas, ar 2 un 3 caurumiem liek ja ir slīpēts bloks.
Cik mm tu savu galvu slipeji? man noņema 0.5 mm , vecai blivei bija 2 caurumi, jaunu ari nopirku ar diviem caurumiem, varbut ir jega samainit pret blivi ar 3 caurumiem? negribas lai pec tam sudi sanaktuoshinieks wrote:Pēc man zinamas informacijas, slīpējot galvu galvas blīves biezums nemainās.
Pats savam auto slīpējot galvu blīves biezumu nemainiju!
Ok!oshinieks wrote:Nezinu par cik mm tika noslīpēta galva, jo vedu pie meistara. Tur galva tika slīpēta, manīti visi šaļņiki,frēzētas vārstu sēžvietas un salenes vāciņi.
Galvas blīve tika uzlikta ar 2 caurumiem,tādā tap biezumā kā iepriekšējā.
Pēc man zināmās informācijas, blīves biezumu palielina tikai tad ja slīpē bloku.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests