Vnt ir vnt. Manliekas sūkņiem nav vnt. Varbut maldos. Jauda tiek turpināta lidz 4K apgriezieniem.msh wrote: ↑18.10.2018, 19:51Es vispār par ceturto, ne trešo.
Tās mazās PD ļurbas tik švakas?Standarta 90 zs sūkņa motoram liekas ka kaut kāda miroņa dvaša sākas pie 1,5k - apogeja, protams, ir pie 2k.
Seši katli nav obligāti - izbraucot ar deivja bēšo golfu, es vispār vīlos, jo tur apakšā neko daudz vairāk nejutu - a vot mana audī 2.3 - jā, tam grieze sākās pie brīvgaitas apgriezieniem, 1. un 2. robs reāli bija vajadzīgi tikai lai izkustētos no vietas - esošajam motoram man tā pietrūkst, laikam tas ir tāpēc ka viens cilindrs par maz un tāpēc darba taktis nepārklājas. Par to ka mierīga braukšana ir kapeikpišana, pilnīgi piekrītu - nav jāmaksā par bildēm![]()
SPAMS
-
- VW: MK4 GTI TDI ARL
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
Re: SPAMS
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Piedod bet man uz stulbumu pretargumentu nav, negribās nolaisties līdz tavam līmenim. Par tiem nerakstītājiem - nu hz. Ir redzēti tie paši aktīvie projektu topiku rakstītāji, kuri beigās izdzēš savu topiku jo uzrodas tādi kā tu - "tas ir sūds ,taisi šitā, man nepatīk stanceri, nopērc acperes" un visu piedirš.msh wrote: ↑18.10.2018, 19:45Abet par to nerakstīšanu - nē, čabulīt - pie tā, ka tādi vairs neko neraksta, ir vainīgi tādi indivīdi kā TU, nevis es. Tādu kā es, kas spēj domāt atšķirīgi no pelēkās masas, to pateikt publiski un savu viedokli pamatot, šeit ir divi - es un arniks. Kamēr tādu, kas uz to pasaka "tu esi lohs, jo tu domā savādāk nekā es [lai arī savu viedokli spēj pamatot]", te ir stipri vairāk - šajā tofikā pēdējo stundu laikā pieteicās kādi pieci, tevi ieskaitot. Bet nu izrādās ka troļļu bariņš cilvēkus aizbiedēt nespēj - to dara pāris cilvēki, kas spēj pamatot savu atšķirīgo viedokli...![]()
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
Man passūdam gtb1749va iegriezās pie 1.1k un pilns pūtiens ir ļoti stiepts jēdziens jo tas var būt 0.9bar vai 3.5 bar 
1bar man iepūta pie kādiem 1300-1400apgr kas ir stock afn pilns pūtiens, nu man gan max bija vairāk
Tas protams ar attiecīgu tūnu, bet reti dinamisks auto pilsētā bija kamēr bloks nepajuka, drusku vairāk gan vibrē viss būris pie tiem mazajiem apgrieziniem bet tur citi iemesli...
Ņemot vērā ka kādu laiku strādāju pa servisiem un esmu braucis ar ļoti daudz auto tad caurmērā komfortablāks/vieglāk vadāms ir dīzelis, ja gribat benzīnam griezi apakšā tad pērkat mazdas (nerotoru)
1bar man iepūta pie kādiem 1300-1400apgr kas ir stock afn pilns pūtiens, nu man gan max bija vairāk
Tas protams ar attiecīgu tūnu, bet reti dinamisks auto pilsētā bija kamēr bloks nepajuka, drusku vairāk gan vibrē viss būris pie tiem mazajiem apgrieziniem bet tur citi iemesli...
Ņemot vērā ka kādu laiku strādāju pa servisiem un esmu braucis ar ļoti daudz auto tad caurmērā komfortablāks/vieglāk vadāms ir dīzelis, ja gribat benzīnam griezi apakšā tad pērkat mazdas (nerotoru)
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Kad tu vienreiz iemācīsies izlasīt, un tikai tad dixst, un nevis kā tagad - izlasīt trīs vārdus, un tad dixst? Es rakstīju - šaipus liepājas - nevis "liepājas rajonā" - tātad, turēsim tevi pie taviem vārdiem - kam vēl rucavas vai nīcas novadā ir kāds 2.2 20vt? Kaut kā nīcā nevienu neesmu manījis - kamēr rucavā es manu pat neizejot no mājas; šad un tad pa 500 metru distanci var dzirdēt kā centrā motors rēc un riepas kauc...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Motoriem, kurus izlaida pēc deviņdesmito vidus, lasīt - motoriem ar jauniem, vēl nebijušiem kodiem, bija VNT - tā nu 1Z līdz galam bija ar WG gliemezi, kamēr AFN bija pirmais ar VNT, un pēc tam 1Z nomainīja AHU ar 90 zs un arī VNT. Iekš mk4 visiem 1.9 TDI ir VNT.
-
Līdz manam līmenim tev ir diezgan nopietni jāceļas - es te diemžēl līdz jūsu līmenim laižos atkal un atkal, cenšoties jūsu debīlismus pretargumentēt - pareizi būtu ja es izdarītu kā esmu centies dažas reizes darīt, šo tofiku pametot un uz tava tipa troļļu kacinājumiem manā tofikā neatbildēt - bet kaut kā nesanāk ilgāk par dažām dienāmfckns wrote: ↑18.10.2018, 20:00Piedod bet man uz stulbumu pretargumentu nav, negribās nolaisties līdz tavam līmenim. Par tiem nerakstītājiem - nu hz. Ir redzēti tie paši aktīvie projektu topiku rakstītāji, kuri beigās izdzēš savu topiku jo uzrodas tādi kā tu - "tas ir sūds ,taisi šitā, man nepatīk stanceri, nopērc acperes" un visu piedirš.
Tevis nosauktie personāži tātad ir ņuņņas kas nespēj par sevi argumentēti pastāvēt. Tas ir tāds izcili zems līmenis - es uz tādu gājienu esmu izgājis pirms 9 gadiem; man savulaik stiliņā bija mana A80 tofiks, bet to fiksi nomāca tava tipa keksi ar savu ņirgšanu, un tā kā man tolaik bija tikai 21 gads, es neizturēju un paprasīju adminam lai izdzēš - tagad, protams, žēl, varētu par balamutēm paņirgt
Last edited by msh on 18.10.2018, 20:40, edited 1 time in total.
-
Kā, sasodīts, savādāk nosaukt to situāciju, kad motoram, kuram pilnais pūtiens ir, teiksim, 1,4 bāri, turbīna pūš iekšā, teiksim, 0,4 bārus?