SPAM4IXd PART VII (2K19) msh vs veselais saprāts
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: SPAM4IXd PART VII (2K19) msh vs veselais saprāts
Malacis, es par tevi biju sliktākās domās...ibumetiins wrote: ↑02.10.2019, 17:5416 gadīga autistiska zviedru meitene ar bagātiem un slaveniem vecākiem, kura ir pret dabas piesārņošanu, bet ar ļoti ekstrēmiem skatījumiem, un iespējams viņa ir korporāciju "instruments" . Viņa, piemēram, ir 100% pret lidmašīnām, lai arī to radītais piesārņojums dabai ir absolūti niecīgais salīdzinot ar neskaitāmām ražotnēm. Lai aizceļotu uz ASV viņa izmantoja jahtu, kas itkā izdala 0 co2, bet tās ražošanas procesā tas skaitlis ir daudz lielāks nekā desmitiem lidmašīnas lidojumu + domāju ka mazāk kā 0.1% pasaules iedzīvotāju var atļauties nopirkt jahtu un paņemt 2 nedēļu brīvdienas lai aizceļotu uz ASV. Un visa viņas komanda izmantoja lidmašīnu reisus lai aizceļotu uz ASV.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
A...kāpēc viņai tiek dots vārds? Neesmu iedziļinājies.
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Jo viņai ir bagāti un slaveni vecāki, jo viņa ir ļoti ekspresīva un ekstrēma, daļēji arī tāpēc ka internetam patīk par viņu taisīt memes. Un varbūt arī korporācijas viņu "stumj" lai novērstu uzmanību no īstam problēmām. Tā gan ir vairāk kā konspirācijas, bet tas ir mans skatījums.
P.s. Es nenoliedzu cilvēku radītas klimata pārmaiņas un to kā piediršam planētu, man vienkārši liekas ka viņa fokusējas uz nepareizajām lietām. Bet esmu 100% drošs ka viņa grib tikai labu
P.s. Es nenoliedzu cilvēku radītas klimata pārmaiņas un to kā piediršam planētu, man vienkārši liekas ka viņa fokusējas uz nepareizajām lietām. Bet esmu 100% drošs ka viņa grib tikai labu
-
Tāpēc ka viņa palīdz šūpot masas vēlamajā virzienā. Tu iedomājies - ja nebūtu visa šitā herņa - globālā atdzišāna, tad globālā sasilšana, tad klimata pārmaiņas, un nu jau klimata krīze...
- tad politiķiem nāktos pat kaut ko darīt par jēdzīgākām tēmām. Iedomājies - ja nebūtu šito izdevies tik nopietni pabīdīt pēdējos pāris gados - galvenā tēma ziņās joprojām būtu nelegālā migrācija. Cik par to tagad var dzirdēt? Politiķi berzē rokas - viņu šeptēm īpaši neviens vairs uzmanību nepievērš - toties uzskrūvēt nodokļus un ierobežojumus nu var brīvāk.
16 gadniece, kura izskatās pēc 10 gadnieces. Kurš vērsīsies pret bērnu? Kurš skatīsies uz divdesmitgadniekiem? Protams, ka neviens. Lēts šovs lai dabūtu pēc iespējas lielāku "atbalstu" tam sudam, kas aiz ta visa stāv.
-
Cilvēku radītas klimata pārmaiņas ir apšaubāma lieta - ir arī variants ka ogļskābā gāze izdalās vairāk tāpēc ka vairāk sasilst, un vairāk sasilst lielākas saules aktivitātes dēļ - galu galā mums te regulāri ziņās bīda visādus sviestainus klimata modeļus, kur skaidrs ka kaut kas nav kārtībā ar to modeli, kaut kā svarīga tajā modelī nav - nesen, piemēram, lasīju rakstu, kur bija rakstīts ka ķipa pie 1500 ppm CO2 mākoņu nehuja nebūs - tu spēj iedomāties - liela CO2 koncentrācija, paaugstinātas temperatūras uz zemes, palielināts ūdens iztvaikošanas ātrums - bet nehuja nebūs mākoņu?!ibumetiins wrote: ↑02.10.2019, 22:20Es nenoliedzu cilvēku radītas klimata pārmaiņas un to kā piediršam planētu, man vienkārši liekas ka viņa fokusējas uz nepareizajām lietām. Bet esmu 100% drošs ka viņa grib tikai labu
Attiecībā par planētas piediršanu un nepareizajām lietām - protams - te ir tā smagā starpība starp zero waste un zero emissions - jo zero waste = minimum emissions, kamēr zero emissions = dahuja emissions, jo pseidoekoloģija māca ka pasaule jāglābj visu laiku ieviešot/pērkot kaut ko jaunu un īsmūžīgāku - ā, un vajag elektrību ražot no apšaubāmiem avotiem, lai būtu kā trešās pasaules valstīs regulāri elektrības padeves pārtraukumi utt.
-
Es gribētu redzēt kas notiktu ja viņa sāktu piketēt pret šariatu zviedrijā...
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Klimata pārmaiņas tev liekas nebūtiska problēma? Ja tev ir vienalga par to, kas notiks pēc 100-200 gadiem, jo Tu būsi miris jau un tārpi tevi būs apēduši, tad varbūt uzsāc to procesu drusku ātrāk. Būs par vienu cilvēku mazāk kas veicina globālo sasilšanu.msh wrote: ↑02.10.2019, 22:22Tāpēc ka viņa palīdz šūpot masas vēlamajā virzienā. Tu iedomājies - ja nebūtu visa šitā herņa - globālā atdzišāna, tad globālā sasilšana, tad klimata pārmaiņas, un nu jau klimata krīze...- tad politiķiem nāktos pat kaut ko darīt par jēdzīgākām tēmām. Iedomājies - ja nebūtu šito izdevies tik nopietni pabīdīt pēdējos pāris gados - galvenā tēma ziņās joprojām būtu nelegālā migrācija. Cik par to tagad var dzirdēt? Politiķi berzē rokas - viņu šeptēm īpaši neviens vairs uzmanību nepievērš - toties uzskrūvēt nodokļus un ierobežojumus nu var brīvāk.
Nelegālā imigrācija mums nedraud - jau mēģināja šo triku, tie imigranti nosala un devās dienvidu virzienā jo mums jau pietiek 500 000 nelegālo imigrantu un nepilsoņu. Par nodokļiem - labāk nestrīdēšos..
-
Ja paskatās planētas vēsturi, klimats nekad nav bijis pārāk stabils mūžīgi mūžos. Kāpēc lai tas būtu tagad? Jo cilvēku kolonijai, kas apsēdusi zemi tā gribās lai izdzīvotu?fckns wrote: ↑02.10.2019, 22:31Klimata pārmaiņas tev liekas nebūtiska problēma? Ja tev ir vienalga par to, kas notiks pēc 100-200 gadiem, jo Tu būsi miris jau un tārpi tevi būs apēduši, tad varbūt uzsāc to procesu drusku ātrāk. Būs par vienu cilvēku mazāk kas veicina globālo sasilšanu.
Nelegālā imigrācija mums nedraud - jau mēģināja šo triku, tie imigranti nosala un devās dienvidu virzienā jo mums jau pietiek 500 000 nelegālo imigrantu un nepilsoņu. Par nodokļiem - labāk nestrīdēšos..
cilveeks pielaagosies pat ja izmainisies okeana straumes tik talu, ka 9 menesus gadā buus ziema
-
Bet kur ir problēma un kā maksājot lielākus nodokļus un pērkot visādas herņas kas ātri nonāk izgāztuvē, mēs varam kaut ko mainīt? Pamācies vēsturi - pirms 1000 gadiem grenlandē dzīvoja cilvēki, kuru nodarbošanās bija zemkopība. Šodien grenlande pieder dāņiem - vai dāņi tur jau ir attīstījuši lielapjoma lauksaimniecību? Nē nav, par auksts? Tātad vēl ir kur silt! Atceries ka vēsturiski ir bijis stipri siltāks, pirms dažiem simtiem gadu bija mazais ledus laikmets, no kura mēs tagad izejam - ja "klimata pārmaiņas" būtu vēl lielāka atdzišana - tā gan būtu nopietna problēma - bet arī tur mēs neko īpaši nevarētu izmainīt - bet tagad, kad zemeslode sasilst - KUR IR PROBLĒMA?!fckns wrote: ↑02.10.2019, 22:31Klimata pārmaiņas tev liekas nebūtiska problēma? Ja tev ir vienalga par to, kas notiks pēc 100-200 gadiem, jo Tu būsi miris jau un tārpi tevi būs apēduši, tad varbūt uzsāc to procesu drusku ātrāk. Būs par vienu cilvēku mazāk kas veicina globālo sasilšanu.
Kuri ir tie "mēs", kam nelegālā imigrācija nedraud? Paskaties bik plašāk par savu ciemu - visa rietumeiropa tiek kolonizēta - visas skandināvijas valstis - bet austrumeiropa, mūsu valsti ieskaitot, tiek iztukšota no cilvēkiem. Tu tiešām esi tik naivs [stulbs] ka tev šķiet ka rietumeiropas pārmaiņas neatstās nekādu iespaidu uz mums? Un tu tiešām tici ka mums te nesāks gāzties iekšā imigranti? Pat ja aukstums saglabātos - nebaidies, vienīgais kas mūs ir pasargājis [pagaidām] no musulmaņu kolonizatoriem, ir mūsu austrumu robeža - reku paskaties uz maskavu - tā nav sevišķi siltāka par rīgu, bet viņiem visādu tadžiku, uzbeku un kazahu netrūkst - kaut kad pasen lasīju, neatceros cik maskavā jau ir musulmaņu, bet tas cipars ir rakstāms ar septiņiem cipariem, lasīt, vairāk par miljonu. Nebaidies, arī pie mums agrāk vai vēlāk saradīsies simti tūkstošu tādu, kam obligāti nevajag četrciparu pabalastus.
P.N. Tu noteikti globālo sasilšanu veicini vairāk par mani, tā ka labāk uzsāc to procesu pats
iemetu malku krāsnī. Piedod Greta par tavu bērnību.
xD
xD
-
Protams, problēmas ir un lielas. Viena no lielākajām ir nevajadzīgu atkritumu ražošana, bet to varētu ietekmēt tikai valstiskos līmeņos (līdzīgi kā likums par bezmaksas maisiņiem). Civilizācijai būtu daudz lielākas iespējas ilgāk izdzīvot, ja visi lēmumi par planētas resursu izmantošanu tiktu pieņemti balstoties uz zinātni un faktiem. Citādāk sanāk Hibrīdu pseidoekoloģija un McDonalds papīra salmiņi, kuri, par pārsteigumu, ir videi kaitīgāki par plastikāta.
-