Scirocco GTX wrote:VW golf MK1 EG. Ja nemaldos pirmais golf motors, kas saaka naakt ar k-jetronic sprici.
Tieš tā
Scirocco GTX wrote:VW golf MK1 EG. Ja nemaldos pirmais golf motors, kas saaka naakt ar k-jetronic sprici.
siem te nak jau vadibas bloks virsuuu, MK1 ir 110 Zzs jau stoka bez vadibas bloka tad rekini ci var dabut ja uzliek programmejamo vadibu vel virsuu!kamis wrote: cik zinu mk3 vai mk4..

oskarinsh wrote:![]()
![]()
cik $$$$ >? tur jau wrc golfs bus
mans EG izmaksaja tiesi 1000 Ls
un tas ka ir plakanaa galva tas ir loti labi! nomaini varstus izpule iepludi un izpludi nomaini varstiem atsperes pret mazdas sporta sadalene (ar plazmu var uzaudzet standarta EG) un ta plakanaa galva ies uz uraa!+ ja vel tiek pie vadibas bloka
mekle GintuK seit forumaa
pec manis esosa info EG var uzvilet lidz 185 Zzs ar 1.6 L tilpumu.

Nesapratu, ko tu ar to gribēji teikt, bet nu palikšu pie sava uzskata, ka pulēt ieplūdes kolektoru nav īsti pareizi.oskarinsh wrote:ja tev sprauslas smidzina nevis lej tad viss kedas
Lai smukākNiksb wrote: kāpēc jāpulē ieplūde????????![]()
![]()

Jo aizmirsi samaksāt par kabeļtelevīzijuoskarinsh wrote:es atkal acis pargriezispec vien formua dalibnieka metodes (pats jau zin kurs tas ir) puleju 5 dienas, >>> rezultats ideaali!
![]()
kapec gan es to dariju ja nav jegas?
Pooky wrote: Jo aizmirsi samaksāt par kabeļtelevīziju

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests