SPAMS II (2019)
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Re: SPAMS II (2019)
Es tikko tā aizdomājos, ka vienīgie aktīvie topiki/projekti šeit ir benzīnnieki. Ledusskapis, Deivisk, Msh, Para, Ututuu, Gatis, Arnix, mans un vēl daži.
Kas ir noticis ar taukaino traktortehnikas degvielu?
Kas ir noticis ar taukaino traktortehnikas degvielu?
tie cipari ir minējumi, mk2 temp dačikam nav neviena cipara uz iedaļām, hz cik tur grādi! Ar priekškamerniekiem dīzeļiem kad pa granteni iedod mīslī tad vidējais raditors vecs vai jauns bet temperatūra kāpj krietni virs vidus! Nav ne jausmas cik grādi ir patiesā vertība! Protams mk3 un mk4 temperatūra salonā rādās 90(pa vidu) bet patiesībā turpina svārstīties līdz tam 100 jau noteikti!msh wrote: ↑09.04.2019, 12:54Pirmajai daļai es piekrītu, otrajai nē - ja tu vari dabūt līdz 105, tev droši vien radiators ir mazs un sapuvis - pieņemsim ka strādājošs kondišs arī var pacelt motora temperatūru; man vēl ar to nav bijusi pieredze. Manam golfam šobrīd temperatūra ar šo motoru ir bik pieaugusi, laikam lielajā lokā garo, sastukāto trubu dēļ švakāka cirkulācija - uz šosejas ir ~96, stāvot var uzkāpt līdz 99 - ar veco motoru tie cipari bija kādu grādu zemāki.
ganjau neviens neko neraksta, jo dizeliem nekas neluzt
:500eurVemsMotorsKursBeigasKlab:
sajūgu, ļoti veiksmīgi ar vakuumu atgaisoju! trauks pilns, uz pašteci kautkas tur pilēja, tad spaidot pedāli un gaisojot tā pat kā bremzes panācu ka mašīna palika braucama! tad beigās gaisošanas vārsta galā uzliku vakuumpumpi un sūcu āra šķidrumu! (laikam ari spaidot pedāli, vai arī ne) bet sagāja!
paņem 85gada benzīnieku ar tomātu, iemet iekšā 1z tdi, uztaisi pārbūves projektu, pārlasi piekari! un brauc tālēs zilajās! 7kkm norullēti viss stīgā!
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Nuja - un ja ir dīzelis, tad pie viena arī airējami logi un pogājamas durvis ir ļoti baudāmi un nekas tur nav jāmaina - un eļļas mainīt un apskates iet arī nevajag - nekad nekas ritošajā neizbeidzas - karoč vajag tik braukt, līdz ar to tofikā nekas nav jāraksta
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Tu arī no tīnūžu apkaimes, ka dod mīslī, nevis grīdā?mikimiki wrote: ↑09.04.2019, 22:54tie cipari ir minējumi, mk2 temp dačikam nav neviena cipara uz iedaļām, hz cik tur grādi! Ar priekškamerniekiem dīzeļiem kad pa granteni iedod mīslī tad vidējais raditors vecs vai jauns bet temperatūra kāpj krietni virs vidus! Nav ne jausmas cik grādi ir patiesā vertība! Protams mk3 un mk4 temperatūra salonā rādās 90(pa vidu) bet patiesībā turpina svārstīties līdz tam 100 jau noteikti!
Lai rastos aptuvena sajēga ar mk2 temp pulksteni, vajag izveikt to pārbaudi ar devēja vārīšanu. Attiecībā par pēdējo - mk3 agrīnajiem paneļiem visdrīzāk elektronika mazajos pulksteņos nav iesaistīta [jo rādītāji bimetāla], vēlīnajiem varbūt - un neuzkāps līdz simtam, rādītājam rādot 90 - cik minos, tad paneļi ir ieprogrammēti lai rāda 90 kad temperatūra ir starp 80 un 95, noteikti lai negudri pirmie īpašnieki neuzdotu dīlerim stulbus jautājumus par to, kāpēc aukstākā laikā braucot temperatūra svārstās.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
vareetu uztaisit mk7 topiku, kur braucu apkopēs uz servisu, pieleju logūdeni vai izeju TA ar 0
YO, šodein staķika piepumpeju kreiso aizmugurejo riteni xD
Rīt lkm jānopērk jauna smaržiņa. Loti svarīga investīcija.