antena uz jumta
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
antena uz jumta
Cik reali ir uzstaisit anteni uz jumta, ja pirms tam ir bijusi spārnā ! Karo4 zinu tik daudz ka jumta apshilka butu janjem nost lai to antenu piestiprinatu, bet talak kkur ir jaiet arii tam kabeli...(nez kur? ) un vai tad tik garsh kabelis atnenai maz nak lidzi, lai tiktu liiz magjiitim ! Un caur kurieni tas kabelis vispar nak uz magji mashinam, kuram taa antena ir jau orgjinali? vnk neesmu nekad ar kko tadu saskaries, tapec arii prasu 
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 30 times
Re: antena uz jumta
Nekaa sarezgiita. nonjem griestus salonaa. atzime vietu kur liksi antenu. izurb caurumu un skruvee iekshaa.
Kad savam pirku antenu tad vads naaca liidz pietiekoshi garsh.
Kad savam pirku antenu tad vads naaca liidz pietiekoshi garsh.
Ja tas ir Golf MkII(pēc avatara izskatās, ka ir) viss ir kā ledusskapis rakstīja. Ja antenai nāk kvadrātveida gals(man bija)un tikai tad uzgrieznis, nāksies ar adatvīli jumtā caurumu uztaisīt kvadrātisku. Pēc tam vadu no vidus velkam uz kreiso pusi(puses nosaka skatoties braukšanas virzienā) un tālāk caur kārbu jumta malā kur kautkādi oriģinālie vadi arī iet(noņemsi jumta apšuvumu sapratīsi)velkam vadu līdz priekšējai statnei, tad gar to uz leju līdz panelim un tālāk zem paneļa līdz radio. Vadu var nevilkt caur jumta kārbu, jo tomēr čakars(bet zolīdāk
), bet ar plastmasas savilcējiem piestiprināt pie jumta malā esošajiem caurumiem. Atstāt brīvi kārāties nevajag, jo visticamāk pa nelīdzenu ceļu lēkās un sitīs pa jumta apšuvumu. Vada garums pietika, bet man radio ir standarta vietā. Ja ir ielikts pelnutrauka vietā iespējams varētu būt par īsu, bet ir atsevišķi nopērkami pagarinātāji. 
Sievu un mašīnu draugiem neaizdod.
Volvo V40, Phase 2, Pearl grey - ikdienas/ceļojumu
BMW e36 Compact, PFL, Hellrot - brīvdienu/trases
VW Polo, 6N1, Indigo blau - iespējams iegādāties
Volvo V40, Phase 2, Pearl grey - ikdienas/ceļojumu
BMW e36 Compact, PFL, Hellrot - brīvdienu/trases
VW Polo, 6N1, Indigo blau - iespējams iegādāties
Salvi tas ir golfs ar pakalju, proti jetta mkII ! Bet ja vads tomer nak tik garsh lidzi tad ir ok ! P.s- ar ko efektivi pec tam pielimet atpakalj tos griestu, jo nekad neko tadu neesmu njemis nost
Bet enyway paldies par info !
-
nearko. griesti neliimeejaas.Demolv wrote:Salvi tas ir golfs ar pakalju, proti jetta mkII ! Bet ja vads tomer nak tik garsh lidzi tad ir ok ! P.s- ar ko efektivi pec tam pielimet atpakalj tos griestu, jo nekad neko tadu neesmu njemis nost![]()
bet uzmaniigi ar tam plastmasas tapinjam ar ko shie turas. es salauzu dazas peec shiis operaacijas.
un tas vienalga jetta vai golfs.
suuds par tapinjaam
tie griesti pliist ka bail
pietam jetaa vinjus nevareesi uzmaniigi uzcelt aaraa un visticamaak salauziisi
-
ja nav lukas ta veel kautkaa, bet ja ir luka tad jabuut looooti maigamvrz wrote:suuds par tapinjaam
nu ja arī vads ir pa iisu, tad nav problemu nopirkt garaaku... un problemu nevajadzetu buut, tikai jaskataas vai stekeri sader kaadi magim...
te nu bij vieglaa uzlikshana
Atklajas ari tas, ka tas jadara uzmanigi un piesardzigi 
ko jus nematies, ja tu gribi tikai skatam, tad noperc un pielime.
es personigi caurumu netaisitu...
es personigi caurumu netaisitu...
Tak nechakareies, noper specigu antenu kas liekas salona un paslep zem panela, un vis buss okz!!!Demolv wrote:skatam jau nevajag ! ja vajadzetu , tad zinatu ka var arii pielimet
Jetaa ir ka ir ar to griestu nonemshanu! savam MKII biki malas sacakareju, viena vieta iepliisaa!!!
http://my.star.lv/displayimage.php?album=264&pos=0
Mans MKII 1.8 2karberators! Pirms un pec remonta!!!
Mans MKII 1.8 2karberators! Pirms un pec remonta!!!
nu jaa ! Laikam tomer uz taa jumta nelikshu, jo ir iegadāta jauna atnena, kas nak tajā pashā spārna 
radas jaut, kur var iegadaties shos pagarinajumus, jo cik esmu interesejies nekur neesot... kur riga ir shadi veikali... un cik garu man japerk mk2 noi jumta lidz magjim...? paldies jau ieprieksh...

-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Cik garu vajadzēs tev, mēri pats. Es iebraucu Auto dvēselē un nopirku 3m garu pagarinātāju. Vilku no jumta uz labo pusi, pa stoiku lejā, pa slieksni un tad uz maģi zem bardačoka. (mk3, 2d)
Iesaku likt antenu ar pastiprinātāju. Lētās antenas ar tādu garu vadu švaki ķer. Nu vismaz man.
Iesaku likt antenu ar pastiprinātāju. Lētās antenas ar tādu garu vadu švaki ķer. Nu vismaz man.