vel tur kur stures kardaniņs ieiet reikā ir gumijas gofra kas citreiz ir kautkādā veidā nokritusi . bet nu Mk3 jau arī medz but cauri sliekšņi.military_girl wrote:man arī te problēma ar ūdeni salonā vaditājā pusē,bet es nevaru saprast no kā,vai nu lūka(kas nestrādā,līdz galām netaisās ciet-maza sprauga paliek-bet slapjša tikai grīda,benķi sausi) vai nu priekšejais stikls laiž cauri....vel ir domā,ka caur caurumiņu(tur kur kapota trosite aiziet uz salonu-tur veca blīve un liela sprauga ir..tagad aizlīmeju skatīšos kā bus..) bet palieku pie domas,ka droši vien lūkas caurules....
Tek ūdens salonā
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: Tek ūdens salonā
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
bet nu ūdens satek stāvoša mašīna! ja būtu caurums(kas arī varētu būt) tad braucoša mašīna tecētu...! ta ka diez vai tas no tā....
born with nothing, die with everything...
tad lūka.military_girl wrote:bet nu ūdens satek stāvoša mašīna! ja būtu caurums(kas arī varētu būt) tad braucoša mašīna tecētu...! ta ka diez vai tas no tā....
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
tad jāperk jauna lūka(jo tapat tā ir saluzusi...)... ka arī tas caurules jāiztira...
pa to silikonu biju domājusi,jo tur sprauga diez gan liela...
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Kaa tad, un peec tam stikls ar blekja atlikumiem kleepii iekritiisReinis wrote:Nu mk1 tek gar stiklu tā ka prieks..Vajag pa perimetu zem gumijas (bleķa pusē) iespiest silokonu.
Pirms tam silti iesaku visu nolīmēt ar krāsotāja lenti...
Viss ir iespējams, vajag tik labi gribēt...
nevajag paarak aizrauties ar sievieshu dzimumu - Mārtiņš un Reinis, liekas ir viirieshu vaardi!
-
Raimis wrote:nevajag paarak aizrauties ar sievieshu dzimumu - Mārtiņš un Reinis, liekas ir viirieshu vaardi!
Ja nopietni un pa teemu - silikons parastais (ne tas, ko pupos stuukjee, bet sanitaarais jeb santehniskais) satur etikjskaabi, kas krietni paaatrina koroziju jeb ruuseeshanu. Dazhaadu shuvju bliiveeshanai ir speciaali auto hermeetikji, bet konkreetajiem mezgliem vispareizaakais buutu iznjemt stiklu/luuku, notiiriit visu ruusu, atlupusho kraasu u.c. drankjibu, ja nepiecieshams, salabot izruuseejusho blekji, tad apstraadaat pret koroziju un tad samonteet mezglu, lietojot jaunas bliivgumijas
-
Tu vispirms noskruuvee durviim apshivku un paarbaudi, vai pleeve vesela un vai vinja tur vispaar ir. Kaa arii, vai durviim apakshaa stuuros notekcaurumi nav cietmilitary_girl wrote:bet nu ūdens satek stāvoša mašīna! ja būtu caurums(kas arī varētu būt) tad braucoša mašīna tecētu...! ta ka diez vai tas no tā....
-
Kādā sakarā te durvis ???
Runājam takš par lūkas drenāžu un vējstiklu !!
Auto audio instalācijas
-
Re ku meiteens saka, ka staavosham auto uudens satek istabaa, a braucot netek. Viens no iemesliem taadai paraadiibai ir kaite durviisphantomas wrote:Kādā sakarā te durvis ???![]()
Un shitos
Atiisties liidz Maartinja liimenim un tad vareesi shitosphantomas wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
bet taa kaa tev dziive tam buus par iisu, tad
oj,kaut ka aizgāja ne uz to pusi...es te gribēju tik noskaidrot ka no ūdens salonā tikt vaļā,a te jau strīdi...
es zinu,ka grūti kaut ko ieteikt,ja reāli nezin kas man tur var būt pa vainu,bet jau 100% konstatēju,ka ūdens tek stāvoša mašīna,un ka tas var būt vai nu stikls vai lūka,bet ka es jau sapratu,pašai gan nevajadzētu ņemties ar to stiklu...bet lūku gan vajag nomainīt,bet nevienam nav oriģinala lūkas mehanisma...koroče es izmisuma...
es zinu,ka grūti kaut ko ieteikt,ja reāli nezin kas man tur var būt pa vainu,bet jau 100% konstatēju,ka ūdens tek stāvoša mašīna,un ka tas var būt vai nu stikls vai lūka,bet ka es jau sapratu,pašai gan nevajadzētu ņemties ar to stiklu...bet lūku gan vajag nomainīt,bet nevienam nav oriģinala lūkas mehanisma...koroče es izmisuma...